21

ivanov

преди 3 години

Русофобията се засили 10 пъти.. ... Добрият чичо Дони, ни натресе недемократично ф-16 и още сделки в бъдеще ако е на власт, база за война с Русия във Варна. Натрапва ни течен газ скъп. Държи Бойко и Гешев. Ердоган и Тръмп са приели Истанбулската конвенция. Позволи ковид-19 историята, и 5-джи, космическа армия, и ядрена надпревара. Дори икономиката е по лоша. УСЕТИХМЕ ЧЕ САЩ НИ *** С 300, И СМЕ КОЛОНИЯ БЕЗПРАВНА, СЕ РАЗБРА И ОТ ПОСЛЕДНИЯТ НАИВНИК

20

ivanov

преди 3 години

Добрият чичо Дони, ни натресе недемократично ф-16 и още сделки в бъдеще ако е на власт, база за война с Русия във Варна. Натрапва ни течен газ скъп. Държи Бойко и Гешев. Ердоган и Тръмп са приели Истанбулската конвенция. Позволи ковид-19 историята, и 5-джи, космическа армия, и ядрена надпревара. Дори икономиката е по лоша.

19

баба мара

преди 3 години

и двамата са еднакви хвани единия удари другия ние сме мишена на русия зарадитехните безкраини интереси и печалби

18

Анонимен

преди 3 години

америка си избира фигурант.

17

Анонимен

преди 3 години

Кви позици, да не би от утре америка да заобича Русия?Ха, ха.... Стига смешки.

16

Маркиз дьо Лафайет

преди 3 години

Франция подари свободата на тези циркaджии.

15

6

преди 3 години

Те говорят за Русия и Китай като че ли тези страни маршируват на място .Особено Китай -изтърваха го и ще му дишат прахоляка с техните афроамериканци ,които живеят само на социални помощи !Големите сили само ще се побутват отвреме навреме , а ние ще опираме пешкира .Ядрените оръжия ще унищожат всичко живо и това е , което възпира всички !Иначе отдавна да сме се изпотрепали .Абе тази нашта външна министърка ми хареса за Македония .Каза им стоп по заповед на Борката ! Така трябва !

14

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаВашингтон поуст от две години обясняват как американците трябва да приемат Китай за господар, колко хубаво е това и колко добър лидер за тях ще бъде другаря Си.

13

Ха-ха

преди 3 години

До ЦРУЛекинко се увлече-БВП на Китай е вече 60% от американския,Китай е първа промишлена сила от 2 години и втора по военен бюджет(който се харчи най-вече за нови оръжия,за разлика от американския).Впрочем тоя месец водещите западни анализатори,които прогнозираха,че Китай ще задмине САЩ по всички показатели през 2040 г промениха прогнозата на 2030г(зарадиС19)!Разбира се,Тръмп направи много за измъкване на САЩ от положението до което я докараха демократите.Победа на Байдън означава крах за САЩ

12

Анонимен

преди 3 години

Медиите, включително и в България, продължават упорито да мълчат за това, че Байдън е вземал подкупи и от руснаци, и от китайци. Има няколко независими свидетеля, има телефони, лаптопи, имейли, съобщения и така нататък. Защо мълчите? Вече всичко излезе наяве така или иначе. Най-големият корупционен скандал е това.

11

ЦРУ

преди 3 години

ЗАЩО ТРЪМП е СИГУРЕН с нов мандат ??? Защото за 3.5 год. направи САЩ НАЙ-БОГАТА и МОГЪЩА .........само факти - САЩ е близо 50 % по-богата от КИТАЙ......и 15 ПЪТИ ....ПЪТИ...ПЪТИ (1500%) от Раша !!! ....6 ПЪТИ (600%) от ГЕРМАНИЯ ......4.5 ПЪТИ от ЯПОНИЯ ( 450 %)........30 ПЪТИ ( 30 000 % ) от ТУРЦИЯ !!! .............и 500 ПЪТИ от БГ (затова всички бягат в САЩ ...внука на Т.Ж...със сменено " партизанско име " - ТЕД ВЛАД.....сина на НИНОВА - РАФА....дов.син на През.Р.РАДЕВ - СТРАХИЛ ...и т.н...т.н

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТрябва да си ужасно смотан, че да вярваш на комарджии. Сайтовете за залагания приемаха и залози, че Джъстин Бийбър щял да умре от свръхдоза, преди да навърши 21.

9

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"Още един такъв мандат и със САЩ никой няма да се съобразява."Със САЩ се съобразяват поради икономически причини. Ако щат да завладеят Либерия, Камбоджа и други такива дупки, ще е все тая.

8

Анонимен

преди 3 години

"чрез вдигане на митата за Япония, Южна Корея и Европа и да поддържа по-малко агресивна реторика."И като Япония, Южна Корея и Европа ти кажат,да си навреш политиката в ***, защото, особено във времената на идващата рецесия, никой няма да иска да купува скъпо, защото някакъв ментално неадекватен старец казал, ще си промениш риториката...

7

Анонимен

преди 3 години

Лудото старче се бори за поста с изкуф.ялото старче за президентския пост на световната империя. Който и да спечели, все ще е катастрофа.

6

Анонимен

преди 3 години

В случая Тръмп е по-малкото зло което американците могат да понесат.

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

В тези смутни времена когато Русия и Китай явно се подиграват на САЩ, Тръмп е президента който не отвори нито една война през своят мандат. Още един такъв мандат и със САЩ никой няма да се съобразява. С поставянето Тръмп за президент от Кремъл,руснаците си отмъстиха за епохата на предателите Горбачов и Елцин!

4

ЦРУ

преди 3 години

АБСОЛЮТНО СИГУРНО е победата на Тръмп !!! на 100 % !!!.....ЗАЩОТО американците гласуват " СПРЯМО ПОРТФЕЙЛА си "......а САЩ НИКОГА до сега не е била ПО-БОГАТА !!! Пристъпване в длъжност на Тръмп ....БВП = 15 хил. мил. долара.......преди пандемията = 24 хил.мил. долара .......и ДОХОДИТЕ със 30 % НАГОРЕ !!! Ако може Тръмп ще го изберат и трети път....в САЩ не може....но в БГ може.....затова напролет ще има -" БОРИСОВ -4 "....посли 5 и 6 !

3

Анонимен

преди 3 години

Алцхаймер Паркинсън ли ще е новия клоун на света?

2

АнонимеН

преди 3 години

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ТРЪМП!! САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАЛАГАНИЯ ВЕЧЕ ОБЯВИХА НАЙ-СТАРИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ БАЙДЪН ЗА ПОБЕДИТЕЛ!!!