17

Христо Христов

преди 3 години

До 14Прав си!Китайците де справиха, защото взеха адекватни мерки в защита на човешкия живот и следяха за спазването им.Ек беше срещу спиране движението между държавите, но е за следене движението в квартала.Смятам, че коментарът е излишен.ПП. Не коментирам западните правителства, твърдящи, че полза от маските няма.

16

Гърция

преди 3 години

Купува 24 F-35 горе-долу за същите пари, за които ние ще придобием 16 F-16.

15

Анонимен

преди 3 години

Интересно колко от тези "лидери" са лекари-епидемолози, че да мъдрят за мерки.

14

Общи акции

преди 3 години

Срещу коронавируса и исляма.

13

Анонимен

преди 3 години

Тия от ЕС са толкова смешни че нищо не могат да решат.

12

Анонимен

преди 3 години

До тцтцЛеле, колко си неграмотен и неадекватен. Пий си лекарствата и си седни на задните части, човече. Не се натоварвай с писане, хич не те бива за писател.

11

Анонимен

преди 3 години

Китай елиминира почти напълно вируса, САЩ не предприемат почти никакви мерки, само в ЕС се самоубиваме сами с безумни и неадекватни мерки.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10да, ще присъства ваг инално, пардон виртуално.

9

пак карантини и блок

преди 3 години

от тая среща ще произлязат само лай на.

8

Анонимен

преди 3 години

Преди малко минах край министерството на здравеопазването.Строил се е цял полк еничари да ги пази.Четири буса и четири патрулки.А няма нито един протестиращ.Докога ще харчат парите ни за безумия?Народа студува и гладува

7

Анонимен

преди 3 години

А главния вирусолог на Банкя ще участва ли?

6

Христо Христов

преди 3 години

За пари говорят... за пари от нашите данъци за мултинешънали и скъпи разходки.Китайците за 3 месеца овладяха кризата и гледаха с неразбиране брюкселските ценности за свобода на придвижване и липсата от полза от маските.ПП. Китайците за 2 седмици построиха болница, докато спешно обучаваха персонал за нея, докато брюкселсщото ек дъвчеше правата на джендърите и истанбулската.

5

тцтц

преди 3 години

къф ЕС отива си ЕС . зараду глупост не че е лошо нещо не че лош замисъл ама неадекватен на околните интриги Американци и Евреи дирижират светъ ЕС макар богати държави в ядрото е пречупен със евтини и хитри методи : Ковид19 , въвлечен е с позиция на между Америка и Русия войни по светъ пак пари за нато от Ес криза в икономиката на Гърция Италия Испания пак ЕС да не говорим как крадът новите членки и Бойче там всички са пирати българите най-голями

4

ЕС

преди 3 години

къв ЕС то не се ли обезсмисли всичко за съжаление? Бойче краде на лорем гърците ривът за помощи играят сиртаки през останалото време, Испания , Италия пак куче влачи рейс положението емигранти на социални бол ...Американците въвличат ЕС във интриги и конфликти пък не дават и да си достави в Европа от хубаата ефтина газ на Русия ами ше возят втечнен газ в бутилки с кораби... Анлия се оттегли Еврейските Американо мулти трильонери милярдери пуснаха Ковид 19вирус да разцепят светъ ЕС затвори граници

3

Бързо тестване

преди 3 години

Абсурд яха абсурда и с абсурди го . Два дена чакаш предписание, пет дена направление и три дена за резултатите. Междувременно умираш с полза за обществото.

2

Анонимен

преди 3 години

В ЕС дали знаят, че в България Перник изтезават хора, по точно център за изтезания и експерименти с хора!

1

Анонимен

преди 3 години

В резюме: за разпределяне на кинтите от ваксините говорят.