124

Анонимен

преди 3 години

Лекар си колкото аз съм космонавт. В списъка няма нито един антибиотик.

123

Лекар

преди 3 години

Нито един от тези антибиотици върши работа при българите.Други са подходящите комбинации.

122

Доктор Ох Боли

преди 3 години

И защо плюеха Мангъров и го изкарваха луд некадърник, като действат точно по схемата, която даде още през Април?!?

121

Мартин

преди 3 години

Абе ква е тая снимка на съдържанието на буркан от комплексна хранителна добавка. Кво е тва лечение, мани не забърквайте хората Това не са лекарства и не е никакво лечение

120

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е преди такова самолечение да си направиш кръвен тест, защото само едно предозиране със селен може направо да ти разбие сърдечно-съдовата система. Той просто става токсичен за организма. Така, че стига с тези простотии. Коронавирусни инфекции има всяка година и всички те водят до усложнения, ако не бъдат лекувани правилно и особено, ако пациента води нездравословен начин на живот, липса в менюто на достатъчно алкални храни, липса на физическа активност, тютюнопушене, алкохол и т.н.

119

Анонимен

преди 3 години

До 115Абсолютни глупости! Вит Д се дава без рецепта. Вчера съм си купил на таблетки. Единствено проблемът е, че няма от капките. Що говорите глупости не мога да разбера.

118

5KOV

преди 3 години

Важно търговията да върви ....

117

хм

преди 3 години

До МунчоАз лично съм много доволен от витамин Д. Преди години всяка зима карах по 4-5 настинки, от миналата година го приемам и чувствам коренна разлика. По принцип все се мажа с 50 фактор на плажа и съм под чадъра и явно имах голям дефицит. Чай от джинджифил също е добре.

116

Анонимен

преди 3 години

Пазарувайте бърза да не фалират аптеките

115

Мунчо

преди 3 години

С какви храни да се храним, за да направим средата по-лоша за развиване на вируси,това ме интересува. Чувал съм за алкализиране. Знае ли се защо едни боледуват от грип, а други не?

114

Abeee

преди 3 години

Тия добавки освен че са в 'конски' дози повечето и ще са опасни за хора с някои заболявания, ще струват над 100-150 лв...т.е. колко хора ще си ги купят?

113

Американ

преди 3 години

Ако това с добавките и витанимите не е някаква лекарска далавере то тези не са лекари, а знахари.И в двата случая говори много зле за българското "здравеопазване" и българскит елекари, дето все уж "бягали" в чужбина...

112

Анонимен

преди 3 години

Преди години,когато Дянков беше министър на финансите,взе милиард и половина от НЗОК.Това са наши вноски за здраве,но тогава имаше излишък и той ги взе.Къде са тези пари?Защо се мълчи по въпроса?

111

Анонимен

преди 3 години

Вноските в НЗОК са каца без дъно.Това си остана от соца и няма избор,човек е длъжен да внася в касата дори ако има застраховка.Трябва да има частни каси и да е достатъчно да внасяш в някоя.Така ще се получи конкуренция и касите ще се борят за вноските на пациентите.Която покрива най-добре тя ще успее да се наложи в здравеопазването,иначе има социалистически монопол-хем си плащаш,хем не те лекуват!За автомобилите е измислено по-добре от колкото за хората.Правиш си застраховка и при ПТП ти покрива

110

Анонимен

преди 3 години

До Има лекПредполагам, че си й занесъл парче кремвирш... Там има от всичко.

109

Има лек

преди 3 години

Бях при една стара жена знахарка.Споделих страховете си от Ковид-19 и тя ми каза:Намери ми бут от комар,сърце от муха и черен дроб от светулка и ще се спасиш!Намерих ги и се спасих.Спасете се и вие!

108

Анонимен

преди 3 години

Напълно съм съгласен да не се лекуват тези, които не си плащат осигуровките.За тях - само карантина.Аз си плащам осигуровките цял живот, а накрая за мен няма да има, защото е имало за неосигурените.Така гоните всики нормални хора в чужбина бе, маскари!

107

Анонимен

преди 3 години

В аптеката не дават дори витамин Д без рецепта. Вчера исках да купя на майка ми защото е над 75г. Казаха ми първо да си направи изследване и да прецени лекар по колко капки да приема от витамин Д.Днес не остана време да ходя при джипито на майка ми.Обадих се по телефона.Лекарката каза не може да си купите витамин Д без рецепта.Първо да направим изследване.А вие тука ми говорите за протокол с лекарства.Никой в аптеката няма да ви даде да купите без рецепта нищо от посоченото.Без лекар не става.

106

Анонимен

преди 3 години

Лекувахте ги..всички завърнали се без да са плащали в България нито лев здр.осигуровки.Ние не пасем трева! В България това се нарича уж обща каса.Всеки дава пари и на който се налага се лекува.Къде ми е сметката да ви давам здравни..след като един път ще ми се наложи лекар и вие ще ме лекувате по протокол дистанционно?Ние да не сме неграмотни?Ромите ги лекувате без осигуровки.Те си изкарват по 100евро на ден и се връщат заразени.Уж нямали пари.Вижте ги къде и как живеят!Имат тавани с огледала.

105

Анонимен

преди 3 години

Мили,Боже,аз 32г. плащам здравни осигуровки и не съм ползвала никакви преференции от здравната каса.Един път ме оперираха секцио преди 24г.През целият си трудов път съм ползвала само общо 9 дена болнични за 32г.Те сега ще ми предлагат домашно лечение по протокол!?Няма смисъл да ви плащам здравни осигуровки.Вие на пролет приехте всички заразени български емигранти.Пуснахте ги в страната да докарат вируса.Ама нали били уж българи-не можело да не ги пускате.Да..ама ги пуснахте болни.Лекувахте ги..