23

До 1

преди 3 години

Мангърови теории. Всички ще минем, ама някои няма да го преживеят, други ще останат с трайни увреждания. Но човешкият живот за вас е нищо, нали? Щом не е вашият.

22

Анонимен

преди 3 години

Ива Христова хубаво го казва,обаче ***..илите на Иво Христов не чуват!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

според докторката здравната ни система изпитва недостиг на инфекционисти, ама един от най-големите екперти инфекционисти, доцент Атанас Мангъров го разпънахте на кръст както Пилат Понтийски е разпънал Исус, нали?!

20

Анонимен

преди 3 години

Първата линия лекари били на прага на силите си.Така им се пада! Никаква милост за тях!

19

Анонимен

преди 3 години

Няма как да ме пишат заразен, ако не се тествам. Лайфхак.Хеле па знаеш ли кога ще се тествам, ако трябва аз да си платя - никогаш.

18

ЦИНИК

преди 3 години

Как жа са ограничи вирусо бря? Кък? Лятос сичко одише на море,барове,ристоранти,дискотеки,велики въстания се струпване на хора.Сагъ могу заразени.Тоа вирус иска строга карантина и тва е.Затваряйте дръжавата от жа мрем по улиците.

17

Анонимен

преди 3 години

Простотия е вечна за разлика от хората, които умират заради нея...Продължавайте да се правите на умници...

16

Анонимен

преди 3 години

А в Белорус защо няма епидемия и там не затварят хората?

15

Анонимен

преди 3 години

Нито една епидемия не се ограничава със затваряне на хората, досега е имало много епидемии и нито една не е решена със затваряне на хората, вече 1 година затварят хората и няма резултат.

14

Анонимен

преди 3 години

Всяка епидемия се ограничава САМО със затваряне на хората по домовете за да няма контакти и разнасяне на заразата. Ходене само за храна и на работа. Всичко друго е лъжа и измама.

13

до 12

преди 3 години

До въпросчетаси аз това съм се питал, 20% на 7 милиона за БГ прави 1 400 000, което значи че толкова могат да са максимум потенциално заразените за БГнаправете мерките на тази база, много по адекватни и ефективни ще бъдат

12

въпросчетас

преди 3 години

защо никой не говори за това че 80% от хората не се заразяват от този вирус дори при среща с него, и защо не се говори че само 1% от останалите 20% които биха могли да се заразят го карат тежкои това за всички възрасти, вече от този 1% на 20 има различни вероятности за смъртността в зависимост от възрас, други болести и т.н.всички мерки в момента се взимат на базата на модели които предполагат че всички 100% от хората биха се заразили.....някой да обясни

11

Анонимен

преди 3 години

Абе борбата с този вирус наподобява борба с вятъра.21 век медицината е толкова напреднала,че се опитват да преодолеят пандемията като ни затворят по къщите.

10

До 7

преди 3 години

А ти не разбра ли че ако болния до теб носи маска трудно ще успее да те зарази? Трябва бая да се напъне.

9

Анонимен

преди 3 години

Дистанция и чист въздух! Това е основното за предпазването от този вирус! На тази основа трябва да се измислят мерките.

8

Анонимен

преди 3 години

До дрън дрънТрябва да минем всички, но не едновременно, за да не задръстим болниците. Всъщност - има и друго решение : болниците затварят и толкоз, но после ще има драми как някой умрял без помощ и т.н.

7

Анонимен

преди 3 години

Не разбраха ли, че маските пазят само при някои специфични условия, но не можеш да разчиташ, че вирусът ще те пропусне ако носиш маска на закрито и има болен около теб!

6

Анонимен

преди 3 години

Ще се ограничи, но нивата на които ще се задържи, ще са гранично за възможностите на здравната система.До населението постепенно достига завръщането на по стриктно придържане към базовите мерки. В комплект с затваряне на нощни заведения, до две седмици, резултат ще има. И така ще се клатим с все по високи и нови нива, към които ще привикваме постепенно, защото сме неспособни на задръжен и стегнат отговор. Не и с новото общество и неговите "ценности"Да ги коригираме обаче, нямаме воля и знание.

5

Анонимен

преди 3 години

Нали ваксина в края на 2020 щеше да има, после началото на 2021 и сега в средата на 2021.

4

Анонимен

преди 3 години

Цялото дуднене за маските и ограничаването на вируса сега е, за да може след месец да ни кажат "ама вие не сте дисциплинирани и затова сега се налага да ви затворим"...