70

Тикволандия

преди 3 години

Подали са му оставката на Данчо Пенчев, често се случва това в Бойковата дружинка. И всички си мълчат след това, защото зад Бойко стоят прокуратурата и криминалните му дружки. Това е то демокрацията по гербаджийски.

69

зед

преди 3 години

До АнонименКакви са всичките намерения на президента Радев?В какво се изразява "зверското" отношение към него?Аз лично виждам зверско и вандалско отношение и поведение, но то не е насочено към Радев. Пример, да причакваш гости на телевизионно дискусионно предаване и да ги замерваш с яйца и мръсотии е поведение на деградирали типове

68

Анонимен

преди 3 години

70-% от българите,подкрепят президента Радев във всичките му намерения.Около 17-% от ползвателите на тлъстите обществени поръчки,застават зад отиващия си Борисов.Ето това е алфата и омегата на зверското отношение към президента на България.

67

Пенсионер

преди 3 години

Защо не каже истината за напусналия негов съветник?

66

Анонимен

преди 3 години

Човек по принцип нарушил закона не трябва са подава оставка, а да бъде съден. Както и човек нарушил карантина нарочно.

65

Зъл и бесен

преди 3 години

Не ми трийте постовете! Те са умни, изпипани, не като на скапаната платена *** с тъъъпите си дрисссни! На Радев не могат да му стъпят на малкия пръст всички упражняващи се в писателство тук! Жалки, а и си въобразяват, че писанията им имат някакво значение! И плашат, завалийте! Едно време все щяха да ни дават на Татарчев, ама не стана! Той си пукна, човечецът. А този има живот, ама дълъг и безрадостен!Да гледаш небето през решетки не е живот! Още повече, че си беше повярвал...

64

Анонимен

преди 3 години

Кой ми отмени карантината?Кой ми сложи злато и евро в чекмеджето?

63

Анонимен

преди 3 години

Защото отмени карантината на болен от коронавирус. Това е причината.Заповядаха му да отмени карантината след 2 отрицателни теста. Той изпълни заповедта и сгреши.

62

Анонимен

преди 3 години

Овчаря от Банкя пак се вживява в ролчта на господ , ама пак от телевизора , няма топки да излезе пред хората

61

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Радко ооо, няма де те, изберат брат. Дпссс ще те прецака. Не пъни се повече, че дразниш.!!!

60

НАРОДЪТ

преди 3 години

Ако ще и 10 отрицателни теста да има Радев пак подлежи на 10 дневна карантина. Това само и.д.и.тите не могат да го схванат.

59

Медик

преди 3 години

ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА - ОТРИЦАТЕЛЕН ПСР НЕ ОТМЕНЯ КАРАНТИНАТА НА КОНТАКТЕН С ДОКАЗАН КОВИД. ТОВА Е ПРАВИЛНО, ЗАЩОТО КОВИД ЗАРАЗЯВА ДРУГИТЕ ПРЕДИМНО В ИНКУБАЦИОННИЯ ПЕРИОД. ТОЧНО ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ " СТРАТЕГИЯТА" НА ГРИПА И КОВИДА.

58

Анонимен

преди 3 години

Като падне от власт шайката, трябва да се издирят всичките и членове и да се жигосат на челото!Да ги разпознават всички докато са живи.

57

Анонимен

преди 3 години

Оставка бе мyхльо!

56

Анонимен

преди 3 години

Бочко е уволнил шефа на РЗИ,а не си е подал сам оставката.Завистливия премиер не може да понесе,че се е заразил с ковид,а президента-не.Радев има няколко отрицателни ПСР теста,защо да стои под карантина?

55

И защо не го наказва

преди 3 години

И ако има законно право, за което не вярвам, защо не накажете Президента, какво ви пречи, цялата власт и държавна машина е във вашите ръце!!!! Щом не го правите значи Президента не е виновен и бай *** си шляпа дежурната ШМЕНТИ КАПЕЛА..... Да не забравяме, че Тиквуций е СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Те затова поляците му шута на тоя тапир. И не го допуснаха до вечерята. Тоя пъпеш посрами България. И какъв президент е тоя шпионин и руски агент. Като му мине имунитета ще го чака голяма изненада.

53

прост отговор

преди 3 години

Защото ТИ избяга от карантината вероятно чрез натиск в/у уволнения.

52

Анонимен

преди 3 години

Че на теб ли ,трябва да се обяснява!?

51

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта, също като селскостопанска авиация, продължава да ръси вируси навсякъде.