59

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Повече пари за...бюджета,повече...кюлчета! (новия...слоган на ГЕПИ за следващите избори)

58

Анонимен

преди 3 години

Браво Нинова,но не забравяй че когато имахте властта със Орешарски близо година не направихте нищо за данъците на богатите,нито преизчислихте пенсиите!Сега да не стане пак така,идвате на власт и забравяте!

57

НИНОВА

преди 3 години

Смачкай му фасона на изборите. Да не смее да се покаже от килера тая банкянска мишка

56

ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО ЛИ СА?

преди 3 години

НЕЕЕ! Там са по 500 ЕВРО за нашите хора. За пенсионерите по 50 лв от държавния бюджет. Сиреч от данъците

55

Forever

преди 3 години

Жалко е ,че заради едни 50 лева народа се вълнува,а дали и само за маски ще стигнат.

54

Анонимен

преди 3 години

Нинова загуби всякакъв апетит към властта - тя се надяваше, че Бойко да й остави едни купища пари в бюджета, а тя ще харчи, харчи като истински комунист чужди пари.Оказа се, че за да харчи и раздава, БСП първо ще трябва да напълни бюджета. Това обаче е невъзможно - комунистите могат само да празнят бюджети, да задлъжняват държави и да обезценяват валути. Голямото партизанско лапане се отлага, докато мандрата напълни склада.То празна мандра атакува ли се!?

53

ГЕРБЕР = КРАДЕЦ

преди 3 години

Това трябва да се запише в речника на синонимите. Освен това е синоним и на ЛЪЖЕЦ. И много други думи с отрицателен заряд

52

Анонимен

преди 3 години

"Ако сме стигнали до положение да може да се вдигат пенсий ,ще се вдигат"Сериозно? В тази "пандемия", в която всички икономики се свиват, БВТ-тата падат, инфлацията и спекулата се вихрят, държавни резерви се топят... България е изключение.Само дето си опукахме резерва. И сега теглихме 5 млрд. нов дълг, за да може Боча да вдигне пенсиите и заплатите на администрацията, в отчаян опит да бъде преизбран.Да те питам - според теб кой ще връща този заем? Боча от чекмеджето? Или народа?

51

Що реват мурзилките?

преди 3 години

Тъжно е да видиш тук как червеногъзите мутренските медии сипят някакви реклами за истински СССР мутри, "Светият отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР , за мутренските "капитал"=комунисти, с-о-р-о-с-о-***, катунари, обречени лузъри ,ялови "протестъри", татуирани надрусани една шепа мутанти ,копейки ,молци ,маджовци, галевци ,чалгари и позитанци

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Май неграмотния си ти. Прочети отново цялата статия. Баце е написал АКО Герб спечели изборите ще продължи да дава по 50 лева. Никъде не се споменава Март, Април, Август.....

49

Анонимен

преди 3 години

до пенсионер важното е Борисов да те интерсува, мен н'мъ мисли, дръж се за...шлифера му,още борисов за тебе, после ще ви кара да ги връщате добавките с лихвите, колко номерца вече е измислил, барабар с виденовия майдан ако изберете Нинова.Сега ви купува, ама после ще се отблагодарявате, отделно дет завинаги ще сте намразени в БГ че гласувате за този сатрап.

48

Анонимен

преди 3 години

Оставка крадци гербави! Тази прах в очите на хората няма да ви спаси. Паднете ли от власт , веднага ревизия.

47

Аха..

преди 3 години

Да!*** и ти не си стока "лелче"!

46

do 33

преди 3 години

Като не е обещал да го е отменил бре, яд го е че други са вдигнали пенсиите а не той.Мутрата ни е ясна.С окрадените от пенсионерите пари сега им дава предизборно добавки.Краде ги с коефициента, който е нарочно така нагласен да удари старите пенсионери и те с пълен стаж да взимат мижави стотинки.А сега пенсионери без или с непълен стаж взимат повече от тези с пълен благодарение на този коефициент, който борисов естествено не иска да преизчисли.Само нов коефициент и преизчисление е начина и Нинова е права. А бащицата си знаем че предизборно пърди да го чуят колко е смръдлив.Сигурен съм че вече е

45

???????????

преди 3 години

Преди 2 месеца с Фигуранто ревяхте че помощите закъсняват.

44

А , ТИ ИМПЕКСОВА...

преди 3 години

РАЗДАЙ МАЛКО КАПАЧКИ ЗА БУРКАНИ , НА БАЛАМИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...НАЛИ ТАКА ЛУКАНОВ , СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЛЕД 10.11.89г....??!ЩО НЕ ПОЛЗВАШ , НЕГОВИЯ ПРЕДЕН ПАРТИЕН ОПИТ,***...ХА,ХА,ХААААА...Я , КАК БИВШИТЕ ЧЕНГЕТА ОТ СДС, ПРАВЯТ ДНЕС ПАЛАТКИ ПО УЛИЦИТЕ....!УЧИ СИ И ТИ Др.ИМПЕКСОВА.

43

Пенсионер

преди 3 години

Но пенсионерите си заслужават борисов,за тях хич не ме интересува####################Ти също хич не ме интересуваш.

42

Анонимен

преди 3 години

Колко е гадно да си крадлива, подла, лъжлива и неизбираема дори собственета ти партия не те иска хората бягат като от чyмa.

41

Анонимен

преди 3 години

Да живее Бойко Борисав да ни води към светли бъднини. От последно следващите 11 години да минем на предпоследно място в Европа по доходи.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33"естествено че е права и то както винаги"Слабо.СМЕНЯЙ!