52

бацо

преди 3 години

Кажете го на Мангъра и го питайте каква му е далаверата да кара хората да се заразяват.

51

Кървав данък

преди 3 години

Г-н Бойко Борисов никога не си е давал сметка, че наличието на научен потенциал за една страна, така, както и наличието на армия, е част от нейната национална сигурност. Народ, който не храни своя армия, рано или късно започва да храни чужда армия. Нека си спомним два лозунга, знакови за управлението на кабинета "Борисов - 1". Единият беше за учените - феодални старци, а другият - за лекарите-убийци. Днес България плаща данък за катастрофалното намаляване на броя на българските учени и лекари.

50

Анонимен

преди 3 години

Абе кои сте Вие, че ще ми казвате от какво няма да се разболявам? Да не съм ви собственост? Или ще ви натоваря здравната система, ако се разболея. Нали не смятате, че като плащам почти насила здравни застраховки, мисля да ходя въобще на лекар?

49

Анонимен

преди 3 години

До СтаниславТе си искат Станиславе, мислят че като сме в ЕС може да си го позволят :) Първо да надминем някоя "извън ЕС държава" по БВП, тогава да искат.

48

Станислав

преди 3 години

До вчера подкрепяха протестите които палиха маски сега се тревожат за Ковид. Да се изяснят. Днеска и на протестите протестират, че не е готова здравната система за Ковид а до вчера изнасяха речи как няма Ковид и няма да носят маски и те не знаят какво искат.

47

Анонимен

преди 3 години

До СержантСерж, какви закони да спазваш, като е джунгла навънка :) Изглеждаш ли добре и си нахален, това е връх на човешката еволюция :)

46

Сержант

преди 3 години

Дисциплината е далечна за българите. Който е дисциплиниран и спазва законите в България го наричат луд. Тъжна гледка сме. Само диктатура ни оправя.

45

93195

преди 3 години

Какво стана с военно-полевата болница в Арена Армеец? Зрителите на София опън направо там ли ще ги хоспитаализират?

44

Анонимен

преди 3 години

Българинът е диво животно

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Ако БАН правеха нещо, може би нямаше да има подигравки, все пак са мислители като 99% от българите :) Но все пак да ги оправдая.... НАСА също им плащат данъкоплатците, все още нямат двигател да ги изтреля до МКС, иначе ще заселят Марс :) Мъск ще ги оправи неверниците :)

42

Винету

преди 3 години

Аааа...., големъ работа е тоз Вирус, ей!Мъ, Природатъ си знай работатъ, щоту био-Матряла многу, а качеството му многу Ниско!

41

joe

преди 3 години

Не е приятно преживяването. Казвам го от опит. Маските не помагат ,моята маска не съм я свалял и винаги е била от най-високо качество.

40

Не е добре

преди 3 години

Времето е мъгливо, вирусът си лети във въздуха лепи се по мъглата, каквото и да правят ще е почти безсмислено.

39

Анонимен

преди 3 години

БАН и Бойко някак не ми звучи!

38

Анонимен

преди 3 години

Учените от БАН да вземат да направят по-бързо ваксина вместо да разсъждават!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Не бе,нали бяха феодални старци в БАН?!

36

Анонимен

преди 3 години

До хяхяА ти какво си? Марсианец? И как е там?

35

Анонимен

преди 3 години

Учените от БАН нали бяха феодални старци според един финансов министър на Борисов?!

34

Анонимен

преди 3 години

Няколкото тулупа тук имат "ум" ... повече от всички учени в БАН взети заедно....Особено, когато са на половинка гроздова...

33

Анонимен

преди 3 години

Всеки казва че нямало болни, че нямало вирус. Е, поне 80% от българите. Вирус има, да знаете. Началника ми въпреки мерките, маски, шлемове, дезинфектанти и какво ли не - разболя се. От здрав, прав човек. 77 набор е. Да, ще прескочи трапа (предполагам). В разговор онзи ден, едва говореше и каза че много тежко е изкарал заболяването. Все още е под карантина.Другия който познавах, казвам познавах - почина миналия понеделник. Така че пазете се, маските няма да ви опазят. Вие се пазете.