39

ВЕТО

преди 3 години

Вето !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Говорим за македонските българи че, са с промити мозъци и т.н. но, колко от вас осъзнаха кой насади тази омраза на брат към брата и кой всячески се старае да оплюва държавата ни и нас? "Братята" сърби! Те сътвориха тази гнусна лъжа и насаждаха омраза. Та...яжте им скарите и им слушайте чалгите но, да знете колко ни обичат всъщност! Винаги са ни завиждали заради царете и победите ни защото те са били винаги едно племе с княз а, ние сме имали цезари!

37

Ами вярно е

преди 3 години

Може би решението е Македония да замени предмета национална история с нов по коректен в техния случай.."вчерашни спомени". До като са били част от Древна Гърция елините са ги управлявали, защитавали и вземали решения, и историята е гръцка, същият сценарий впоследствие с Римската империя, Византия, България и т.н до 1991 г. Не ми се струва да е правилно да определяш чужди решения като собствена история ама нейсе, никога не е късно да станеш за резил.

36

Анонимен

преди 3 години

Захариева не се изразява ясно и създава проблеми за македонските българи.Става дума за правото на самоопределение,днешната реалност,че я признава,та кой я признава?Българите в СМ не го приемат!Днешната реалност,македонизма,нация,език е изградена на отричане на миналото,срещу всичко българско,насаждане на омраза към българите,нечувани изопачени исторически факти,личности,с цел да се изгради отделна нация,различна от"татаро-монголите".Изградена върху потъпканите кости на дедите им,това е реалноста

35

Анонимен

преди 3 години

Пълна поддръжка за вето, колкото е необходимо за северна македония, на министърката на България ... 30 години са много дълго време, за да търпим подигравките на скопянците

34

Анонимен

преди 3 години

Както и да завърши не се коси. Така го иска целия български народ.Няма българин, който да отстъпи от Гоце ,от езика си и от историята си.За разлика от вас, които се продадохте за една паница леща.ЖАЛКИ СТЕ.

33

Анонимен

преди 3 години

Омразата насаждана от българия ще завърши с война или санкции и изолация на българия

32

Анонимен

преди 3 години

Югозападна Македониямсе намира в Гърция югозападна СЕверна МАКЕДОНИЯ Е ПОКРАЙ ГРАНИЦАТА С АЛБАНИЯ,пиринска МАКЕДОНИЯ КОЕТО Е САМО ЕТНОГРАФСКО ОПРЕДЕЛЕНИЕ У НАС се намира в югозапдна България,зле си с географията.А другото не е за коментар,затова ВЕТО.Айде лека нощ и без това сте безинтересни вече.Чакаме ВЕТО и ТОЧКА.

31

Анонимен

преди 3 години

В изброените иемна по долу забравих да спомена името на собственика на БГНЮЗ Любчо Нешков чийто баяща е гнил дълги години по титовските затвори,но дочаква поне правото си да умре като българин!Той Любчо Нешков си счупи езика и толкова беше въодушевен при подписването на догвора,чак ме дразнеше,той и такива радетели за братствотос бракятаѝ.!Днес е написал всичко което ние тук си коментираме под наслов Скопие=лъжа или бъдеще!Какво повече да се говори,но аз преди три години написах=ще има цирк.

30

Анонимен

преди 3 години

Румъния от 01 септември увеличи пенсиите с 40% на всички пенсионери, гербавите в България се подиграват с тях! Как Румъния намира пари а тук за пенсии и заплати винаги няма.

29

Анонимен

преди 3 години

До не, не .... за какво говориш бе то вече хора не останаха в пиринска македония ти искаш някой да учи македонски език...не македонски а ромски трябва да изучават ако искат да се интегрират...

28

Анонимен

преди 3 години

Това да кажеш че ще даваш на бедния български пенсионер, че ако те избере ше продължава да получава 50 лв,а ако не те избере няма да ги получава е гавра със възрастните хора,това може да го каже само човек които няма връзка с главния мозък! Но срещу ромовете които са истинските му избиратли не казва нищо и продължава здраво да им плаща с нашите пари. СРАМ!

27

Българин

преди 3 години

В годините се изказвах отрицателно за Захариева, ако обаче удържи позиция и отложим междуправителствената конференция за С. Македония ще ми се издигне в очите.Дано някой от съветниците на Бойко прочете това. Ако на 10.11.2020 се запрегръща със Заев и отстъпи - това ще е политическото му самоубийство. Няма истински българин, който да му го прости!

26

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Тоя дето се прави на правоверен македонец е ***! За стотинки дразни четящите коментари да кликат, да кликат за кефа на НЕТ-трафикантите!

25

не, не ....

преди 3 години

Искаме да започне масово да е учи в училищата на Югозападна Македония (Сандански, Петрич, Дамяница, Разлог, Банско, Гоце Делчев, Кюстендил, Благоевград ...) македонски език, да се издават вестници на македонски език, да има 24/24 от денонощието Радио на македонски език, да слушаме истината за Велика Македония ...

24

Аз

преди 3 години

Не вярвам Бойко да е толкова ***. Избирателят няма да му прости това антибългарско предателство.

23

Шопо

преди 3 години

Харесвам Екатерина! Финна жена...

22

Друми Георгиевски

преди 3 години

И впрочем самият ВЕЛИК ВАСИЛЕВС = ВАСИЛЛИЙ 2-РИ МАКЕДОНОУБИЕЦ -------- РЕ-Основава Охридската Епископия и Митрополия = като Охридска Македонска АрхиЕпископия , -- през 1019 година !!Никъде няма и дума за българи и България .

21

Анонимен

преди 3 години

До Друми ГеоргиевскиО, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?А Василий II го зоват *** странно.

20

Анонимен

преди 3 години

нека страните от западните балкани да избират какво да бъдат:ромски резерват като българия или бежански лагер като гърция!