22

Анонимен

преди 3 години

Провансалите да се завръщат на село и това е.

21

1244

преди 3 години

Хич не си и помисляй да затваряш градини и ясли! Че ще ти "изстине" столът!

20

До 13 щщд

преди 3 години

Няма такова изискване в закона. Цитирай текста от закона щом твърдиш, че дете под 14 години не може да остава без надзор.

19

Анонимен

преди 3 години

Искаха зорлем да правят дечицата *** в тия детски градини, ама съдбата била решила друго.Естествено е родителите да си възпитават децата.

18

Но се налага

преди 3 години

Да се затворят училищата!!!

17

z

преди 3 години

Много противна лелка.

16

АнаТема,Айдуци,родни

преди 3 години

Хайде,Фандък!След пандемията стягай раничката за Сливенския.

15

Анонимен

преди 3 години

"Налага се! Особено за 5-7 клас. В училищата вече няма учители."....Сигурно така, както се налага вече два уикенда учителите да ходят на семинари за обучение в спа-хотели из цялата страна. То нито са семинари, нито някой нещо научава, ама едни пари по едни проекти трябва да се налеят в хотелите на едни наши хора, а и директорите да захлебят от комисионни. Там по спа хотелите и по рейсовете, с които ги превозват, ковид не вирее сигурно. Ама иначе много страшен и опасен тоя ковид в училище...

14

haha

преди 3 години

Тази упоритост, с която всички държави в ЕС искат да държат отворени училищата граничи с абсурда. Къде е логиката другото да е затворено, но точно училищата да са отворени?

13

фори

преди 3 години

Ферхунде и в градините,в училищата,в болниците,в градския транспорт,в магазините встолицата вече е пълен хаос.В ПЕТЪК МНОГО ЩЕ Е ПРАЗНО!

12

Анонимен

преди 3 години

Гърбавите *** що така мълчат, рзнищиха ви кметицата тука? За дюнери ли сте отишли, кво?Аре, до после!

11

ЩЩД

преди 3 години

По закон, не може да оставиш дете под 14 г без надзор, защото ще дойдат социалните и ще ти го отнемат Ако затворят, ДГ, началните и средните училища, голяма част от работещите трябва да излязат в отпуск, болничен или даже да напуснат работа, за да си ги гледат, вкл. лекари, учители и т.н.За по-големите не е проблем да минат онлайн, но на малките ще им е трудно, дори и под надзора на родителите им.Това е неприемливо.Няма даже да споменавам за неминуемия дефицит в образованието заради това

10

Анонимен

преди 3 години

Маската й отива. Никога да не я сваля

9

Гошо

преди 3 години

Да,да,ама НЕ!

8

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова прави впечатлението на човек, от когото нищо не зависи, не се интересува присърце от нито един проблем на света, и не й пука за последствията от решенията й. Освен това е и леко глупавка, нищо, че е била гимназиален директор. Говори шаблонно и монотонно, с развалено произнасяне на често срещани звуци. В никакъв случай не е представителна личност. Какво прави на този пост?

7

Хемус

преди 3 години

Виждам колко са болни учителите!Гледам организирват си тиймбилдинги с парите на данъкоплатеца по СПА хотели

6

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се че не се налага иначе как ще се разпространява вируса.....ХО-ХОАло "избиратИлИтИ", виЙ кЪт я избИрантИ тЪз к'о си мислихтИ??Че като е проста *** значи може да управлява ли?!?!Жалки тъппанари.Другият път си изберете някой от Чепръчане.

5

Затваряйте

преди 3 години

Училищата! Оставете градините отворени, щом толкова се настоява, но поне бройките на децата в група да са малко, по възможност.

4

Анонимен

преди 3 години

Налага се, Данче, налага се. Това, което не се налага е да търпим хора, които не могат адекватно да се погрижат за обстановката.

3

Особено

преди 3 години

Е важно всички да са живи и здрави.Другото се явява следствие на първите две условия.