17

Другата година

преди 3 години

За последния месец прочетох поне 10 обещания, всичките от следващата година.Но пък 2 месеца по-рано Бойко раздава по 50лв. на пенсьонерите, че и се хвалеше с това... срамотица

16

мак

преди 3 години

Демек- оставете ни на власт, за да получите. Ако ли не, кой знае, какво ще изникне, какви пречки, за да не изпълнят тези обещания, я бсп и Радев ще са виновни, я ковид.

15

Анонимен

преди 3 години

Първо за МРЗ не работи почти никой. Чистачите в офиса ни взимат тамън по две минимални заплати всяка. МРЗ е за дребни душици и тарикати, които взимат по 2-3-4к лв. от черен труд в сивия сектор, но се осигуряват на 610 (скоро 650). Демек- ощетяват пенсионна система, заплати на лекари, учители. Същите тия после реват, че имали майките им малки пенсии и, че у нас заплатите били ниски. Ти крадеш всеки ден, как да са високи?! Добре, че има едни 800 000 души, които са със заплати доста над прага.

14

До 13

преди 3 години

Еее, тия 50 лв. няма да продължат вечно. Те са ти допълнителни заради короната. Не знам за какво ревеш? Аз живея с 350лв. и ми стигат. Не ползвам лекарства от аптеката. Това са токсични химикали и не си струва да се тровиш. Храни се по- малко и ще си здрав без лекарства.

13

Анонимен

преди 3 години

Щела да ми се вдигне пенсията с 5%. Така на примерно пенсияна вишист учител или инженер 600 лв. - 5% са още 30 лв . става 630 лв. Сега взимам 650 лв. / 50 лв. уж за епидемията / т.е с тези 5% паесията ще ми падне с 20 лв.Благодарим за грижите на ГЕРБ - увеличават само най ниските и най високите пенсии - останалите са потърпевши.

12

избирател

преди 3 години

Ами те специалистите казват,че бюджет,за догодина нямало!Пак я докарахме,до....Никой не може да ти даде това,което Борисов може да ти обещае!!!

11

истина

преди 3 години

Герб убийци на все пенсионери . 5% КАКВО Е ТОВА Румъния 40%

10

Анонимен

преди 3 години

5% . Ако не беше толкова тъжно, щеше да е комедия. Килограм и половина свинско по днешни цени. Докато влезе в сила ще е килограм.

9

Бюджет 2021

преди 3 години

Яко крадене за олигархията и обръчите от фирми на ГЕРБ-ДПС А за материала - най-дълго от трите.

8

Анонимен

преди 3 години

dotogava 80 procenta ste sa kremirani i podredeni v urni

7

Последни Новини

преди 3 години

Германия обяви национална карантинаЕвро, Довиждане, Сбогом! Скоро само с Юани и Долари ще може да си купите нещо!

6

Анонимен

преди 3 години

Какъв ръст бе хора?Тая година ги вдигнахте с 6,7%. Догодина обещавате по-малко 5% и усмърдяхте ефирите сякаш от последно място по доходи в ЕС отидохме на първо.

5

Самоосигуряващсетрол

преди 3 години

Сумата на снимката далеч надхвърля минималната пенсия, а обещанията на герб за след изборите никак не изглеждат убедителни.

4

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КВИ , ЗАЕМИ ...?ЕС , НИ ДАВА ПАРИТЕ ..ХА,ХА,ХАААААААААА ЗА К-19..А , ВИЕ КОМУНИСТИТЕ , ПАК ЛИ ИСКАТЕ ДА НИ ОСТАВИТЕ С 3-$/заплата ....???МАЙ ВИ СЕ ВИЖДА АДСКИ МНОГО УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ОТ ГЕРБ ЗА НАРОДА??!ШЕ ВИ СЕ СЦЕПЯТ ЦВАЙТЕРИТЕ ОТ ЗАВИСТ И ЗЛОБА ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААА

3

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

скоро Еврото и за тоалетни нужни няма да става - след 1 седмица Тръмп печели нов мандат и на ЭС ще бъдат натиснати жестоко, защото са по-големи валутни спекуланти и от Китай, печатат Эвро с 0 покритие и без никакво съответсвие на реалните им икономически показатели.

2

Анонимен

преди 3 години

И тройната коалиция вдигнаха пенсиите и си заминаха. Няма как да даваш пари на калпак без оглед на приноса за системата и да очакваш да гласуват за теб. Пътник е баце.

1

л0ш пр0р0к

преди 3 години

само с заеми и печатане на левове няма да стане, така икономика не се прави. най-много да изпаднем с хиперинфлационна спирала и един хляб да стане 5 000 лева.