60

да ни пази Бок от ко

преди 3 години

Теорема доказва при компютърна грешка към 1 може да пламне ядрена война,т.е ще се случи

59

при ядрен нонфликт

преди 3 години

Ядрена зима и отровена природа за сто години,мъртва планета.Човечеството не се научи да живее в мир

58

3-та СВ е пред порти

преди 3 години

не знам,но знам че сащ ще изчезнат под вода

57

БСП и ДПС

преди 3 години

Има такива коалиции, които оцеляват напук на политическата логика. Привидно се карат, потайно се сдобряват, целуват се по мостовете, вечни приятелства по вечни интереси. От време на време тези коалиции излизат наяве и обосновават едно и също искане по различен начин. Типични ***.

56

IQ 3.14

преди 3 години

неминуемо е , шумкаря с деменция байден като нападне иран ракетите ще хвръкнат. купувайте си сол и консерви .

55

СЪРДИТ

преди 3 години

Ясно е, че наличието на ядрено оръжие действа възпиращо за агресорите, и по-точно на САЩ, които са главният агресор -- сега не смеят да нападнат С.Корея, защото тя има ядрено оръжие, но липсата на такова оръжие е причина да нападнат Либия, Сирия, Ирак !! За това е стремежа за притежаване на ЯО - то е гаранция за сигурност !! За това трябва да го има -- до като го има, няма да има глобална война, защото САЩ, не смеят да нападнат Русия и Китай !!

54

Анонимен

преди 3 години

Ядрените оръжия са най-добрият гарант за мир след ВСВ. Водят се разни прокси войни в трети страни, водят се икономически и търговски войни, но никой не е тръгнал директно да напада врага си пред границата му. И тук идва геополитиката и дипломацията, да си пресмяташ интереса във всяка международна ситуация.

53

nimportequi

преди 3 години

Не е вярно, че президента може еднолично да изстрелва ядрени ракети без знанието на военните. Дори ми звучи смешно. Не разбрахте ли, че президенти, премиери са кукли на конци - актьори ръководени задкулисно.

52

Туск

преди 3 години

по - добре ядрено оръжие ще се отървеме по бързо и ще си спестиме тия циркове. Писна ми вече от маски, наморници парцали, дезинфектанти плешиви генерали брифинги и прочие клоуни. Идва ми да ги пребия и да им запаля тъпата сграда то бива простотии ама вече тва тяхното на нищо не прилича.

51

Аре стига!

преди 3 години

Ама наистина стига глупости. От секундата в която повече от една държава притежава ядрено оръжие, мащабните световни войни останаха в историята! Няма нищо по миротворческо от ядреното оръжие!

50

Анонимен

преди 3 години

аа излезнаха от всички споразумения и сега пишат мазни статиите са виновни за надпреварта във въорйжаването защото субсидират конфликти и вече 30 години ислямистките движения но се появиха непреодолими противници като китай ш русия ами да си приберат базите дето са нацвъкали по цял святи ги хранят народите дето живеят там краят на американския колониализъм наречен либерализъм се виждалошото е че и нашите *** ги свалиха последните 30 годиниайде със здраве

49

Анонимен

преди 3 години

Тази статия нали не иска да ни подготви да носим противогази след маските?!Полудя този свят ейй!!!

48

вируси

преди 3 години

До Пълни глупостиПо-бетер от ядрена война

47

Не така работи света

преди 3 години

Ядреното оръжие е War Denial Device (устройство за отказ от война). Същественото при ядреното оръжие е присъствието му, не употребата му. Без ядрени оръжия винаги ще има тирания и експлоатация от доминиращия. Ядрените оръжия са в основата на световния мир. Ядрените оръжия обезсмислят воденето война. А тази статия е все едно да слушаш наивните приказки на тинейджъри пропушващи трева.

46

SS

преди 3 години

Кой би оцелял при ядрена война? Пълномащабна? 1 Тези който са в космоса.2 Тези които са в самолет на височина 8-10хил метра.3 Тези който са в подводница на дълбочина 200метра минимум.4. Тези които са в специално пригодени бункери при условие,че няма пряко попадение.5Някой части на Амазония,Австралия,Сибир,Антарктида.За постапокалиптичния живот е друга тема.

45

Анонимен

преди 3 години

Медиите май са на мисия "дайте да стресираме народите колкото може повече, със всякакви новини, ако няма новини то да се измислят. "

44

SS

преди 3 години

Винаги съм казвал,че страна която има ядрено оръжие,може да води независима политика.Може да ви се види аббсурдно но именно то крепи мира.При една ядрена война,настъпва апокалипсис.Победител няма да има.Затова всеки си наляга парцалите.

43

Пълни глупости

преди 3 години

Именно благодарение на ядрените оръжия светът вече 50 години е относително спокоен.Благодарение на ядрените оръжия беше предотвратена третата световна война и дори разпадът на СССП и преходът към демокрация премина гладко.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28И? Колко ракети мислиш, че имат от тази? 30-40 000?

41

Анонимен

преди 3 години

Ако Байдън спечели, САЩ и Китай ще воюват срещу исляма за да могат дебелите американци да опоскат Иран. Атаката срещу Ердоган от слугата на Цион - Макрон не беше случайна. Интересно ще какви са новите коалиции. Русия и Япония са срещу САЩ на Байдън а западна Европа е изцяло за деменцията-педофил. Важното за нас е да не взимаме страната на педото.