9

БСП са гад.ини

преди 3 години

Хе-хе, смешни бесепари, ще застанат и зад протестиращи хамали-маннгали, ако е срещу ГЕРБ.

8

ДНД

преди 3 години

С популистки лозунги може да се излъжат избирателите ,но не и икономиката . Винаги когато БКП е била на власт пенсиите и заплратите са били най-малки.

7

..

преди 3 години

В Европа намаляват работното време тук все ни обясняват как сме работили най-малко, а то въобще не е така. Също обясняваха че в България се почивало и най много, но и това се оказа пълна лъжа. В повечето страни и отпуските им са по големи и броя празнични дни не по-малък от нашите. Но работодателя е цар , работника..

6

Анонимен

преди 3 години

Работодателите обичат да използват Европа във речника си и да правят сравненйя със Европа, но им е болна тема Заплатите да са Европейски !!!!! Ако са Европейци, нека бъдат на една скорост, а Не на две скорости ...както им измася .....!

5

Бой по малкия

преди 3 години

Кое направено от ГЕРБ не е в ущърб на работника? Това е цялата им политика. В България е по-голямо престъпление да караш стар дизел отколкото да гориш бали с ***, да си сложиш палатката на плажа, отколкото да изореш дюна......

4

кодекса

преди 3 години

на труда е болен от ковид. Душмани на работниците.

3

Анонимен

преди 3 години

Естествено работниците имат ли лоби нямат , работодателите имат ли лоби имат.Проста аритметика.

2

SHEFA

преди 3 години

-КАКЪВ ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД БЕ?-ТА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ПЛАЩАТ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА 8 ЧАСОВ РАБОТЕН ДЕН-А ВИЕ И ЗА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД ГОВОРИТЕ?????-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!

1

123

преди 3 години

От тук нататък всичко ще е в ущърб на обикновения човек. Начело на държавата са фашисти мачкащи народа.