37

Анонимен

преди 3 години

Наистина опашките пред лабораториите са ужасно дълги в момента изаради дистанциите са главно на открито.-------Декември ако пак така кесите пред лабораториите от любопитство дали не сте болни, пневмониите са ви сигурни и без ковид.

36

Анонимен

преди 3 години

Хората с трансплантирани органи пият един тон хапчета за подтискане на имунната система, за да не отхвърлят трансплантирания орган. Една ковид инфекция почти сигурно ще е фатална за тях.--------И ако вече е хванал вируса, какво ще го излекува?

35

Анонимен

преди 3 години

Е това се казва у род, който не цени живота.Не заслужава трансплантаците и шансовете, които са му подарили. Вместо да си гледа подарения живот, той зависнал да си губи времето по опашките! Трижди мало умник! Ей заради такива никога няма да стана донор!

34

до 38

преди 3 години

по добре да не се стига до пневмонии,затова се прави ПСР навреме за да вземеш мерки.Или при най малките симптоми карантина.Проблема е ,че без ПСР няма да получиш обезщетение,няма как на своя глава да решиш,освен ако си контактен.Общо взето всеки симптом на настинка е вероятен ковид, а и до пневмония се стига бързо .

33

999

преди 3 години

Погрешно е насочен от личния лекар Да го сменя!!!! Има по- евтини тестове - антигенни, към 20лв. И защо не го е прегледал? !?!

32

О хо хо

преди 3 години

АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СИ ПРАВИТЕ ПСР ТЕСТ - ПАРИ НА ВЯТЪРА. ЛЕКУВАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ !!!! ПСР - САМО ПРИ ПНЕВМОНИЯ!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Ковид освети идиоотите около нас.Аз си изградих безотказен къс тест за интелигентност.Питам балъка кво мисли за Ковид и като чуя Нема вирОЦ му бия шута в трета глуха.Включително елиминираха доста познати и приятели по този модел.Ето затова много си го харесах този вирус.Свърши ми страхотна работа.

30

Анонимен

преди 3 години

До българинТова го разправяш от 10 години и все си валат.

29

Анонимен

преди 3 години

Прав е човека, но няма да стане. Мутрите окончателно ликвидираха българското здравеопазване.

28

Анонимен

преди 3 години

Личния лекар изглежда не е много личен.Не им ли отпуснаха направления за ПСР ?Само,че е сложно в тази обстановка на множество желаещи да се тестват ежедневно.Може да определят дадена лаборатория за хора с придружаващи заболявания или трансплантирани органи,но едва и там ще са по малко.Изведнъж стана фул,което не е добре,и то основно заради учениците които не спазват никакви мерки камо ли дистанция ,вървят на групи и си прехвърлят зарази,мангърчета,без да мислят за останалите и възрастните

27

До 29:

преди 3 години

Зад океана и знам какво значи трансплантация на органи там.

26

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си луд да си правиш ПСР тест.Време и пари на вятъра.

25

Анонимен

преди 3 години

До 27Ще изтърпиш и 4ти мандат и тогава.Иначе всеки мрази много работи ама търпи.Това е животът.

24

Геле

преди 3 години

Към *** пишещи глупости по-долу: Хората с трансплантирани органи пият един тон хапчета за подтискане на имунната система, за да не отхвърлят трансплантирания орган. Една ковид инфекция почти сигурно ще е фатална за тях. Явно в тая смотана държава никой не мисли за нищо, като се почне от смотания му личен лекар.

23

Математик

преди 3 години

Моите уважения към художника, обаче аз не смятам, че по някакъв начин трябва да има привилигеровани в тази криза. Всеки, обаче е свободен да си направи теста в частна клиника много по-бързо. На тези опашки се редят хора с подобно на неговото здравословно състояние.И смятам, че държавата си е изпълнила задължението, с моите съжаления за разбитото му здраве, ако живееше в бленувания САЩ само за бъбречната си трансплантация трябваше да плати огромна сума и за американците.Дано се оправи!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Стига де, този път хейтът е излишен. Очевидно не е богоизбран, щото иначе щяха да кръжат около него, да го занесат на ръце във ВМА и да се погрижат за него, и изобщо да няма такъв проблем, че да се оплаква. И като художник е добър. Така че давай да си хейтим в подходящите за това теми, а на човека като не можем да помогнем по-добре поне да не пречим.

21

Анонимен

преди 3 години

Наистина опашките пред лабораториите са ужасно дълги в момента изаради дистанциите са главно на открито.Доста сме го закъсали.

20

Анонимен

преди 3 години

Нямало ли ги там майките на Мая да му кажат да си изгори маската.

19

Анонимен

преди 3 години

Такива тестове се правят и по домовете . Така или иначе си ги плащаш.

18

anonimen

преди 3 години

Бъбреците от диабета ли са увредени, за да стигне до трансплантация?