22

Балона ще гърми яко

преди 3 години

Хахаха!! Ей, не разбрахте ли, че шараните свършиха! Цените са абсолютен таван, а кризата, която идва рЕзко ще ви удари в земята! Всеки, който има 20 грама мозък се сеща, че пукането на балона е изключително близко. Очаква се рекорден спад в цените. Половината офиси в Софето вече опустяха!

21

НАЙ НАЙ НАЙ УМЕСТНО

преди 3 години

В момента, при супер-високи цени, вероятен връх, и при предстоящата световна икономическа криза, и когато туризмът е близо до нула, един имот е най-уместната инвестиция. Повярвах, записах си

20

Анонимен

преди 3 години

Ето така обичам-имотна статия с 26 коментара, 4 от които са мой.Хайпа бавно,но сигурно загасва.Изстива интереса,а с него и търсенето.Очаквам 30% спад в цените на жилищните имоти (офиси не знам някой да купува/наема в последните месеци) в София до края на следващата година.ЧСИ-тата ще работят извънредно.Спомнете си 2009-2010 как обезлюде столицата, плочкаджиите се преквалифицираха в градинари и земеделци и се върнаха по бащините си ниви.Сега ще е много по-осезаемо, дори ИТ-тата бягат от София.

19

.

преди 3 години

До До 25Много просто! Сменят се и културите, които се отглеждат! Земеделските производители си знаят работата, не ги мисли!

18

До 25

преди 3 години

А какво се случва със земеделския добив по Добруджа? Нещо май климата се променя и с него и добива и с него и арендата,както и цената на земята.

17

.

преди 3 години

В какъв имот да инвестираме? САМО и ЕДИНСТВЕНО земеделска земя!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Гладни години дойдоха.

15

Анонимен

преди 3 години

Оле. Тия са тотално сбъркани.

14

От 21

преди 3 години

Фундамента ви е счупен драги ми имотни инвеститори. Хора няма вие в имоти ще инвестирата в България,където всяко 3-то жилище се руши и пустее празно, където има най-високата смъртност и най-ниска раждаемост според ЦРY. Където отличници като нас вече оглавяват приза на най-висока смъртност от Ковид на балканите, където корупцията е пропита на всички нива.Инвестирайте в НИ в бели държави,но не и в България!

13

Анонимен

преди 3 години

Гнyсните брокерчета пак изпълзяха от мишите си дупчици,както и разни схемаджии и фараони! Хайде на инвестициите, хайде на airbnb,на booking, на бизнес офисите и за баш инвеститорите на Исторически Парк на Ивелинчо или пък що да не инвестираме в бившото военно поделение в покрайнините на Търново (с фиксиран доход от наем 7+% гарантиран, ...ако има кой да го наеме)Мъка,мъка...

12

Анонимен

преди 3 години

В никакъв имот не се инвестира...по време на епидемия. Инвестира се единствено в здравето на хората около вас и лично в собственото.

11

Totenkopf

преди 3 години

Хахаха отново поръчкови статии от брокерите на имоти как не ви писна?

10

Анонимен

преди 3 години

To се инвестира ако има пари.Като има заеми човек гледа първо тях да върне.Какви инвестиции какви 5 лв?

9

Анонимен

преди 3 години

Както и да играете, държавата ще ви ограби. Това е все едно да играете покер с някой, който е монтирал камера зад гърба ви и ви гледа картите.

8

Истина

преди 3 години

тези са го закъсали и си правят самореклама за да вдигнат малко пачка ... и да оберат хората колкото може повече с печалбите си които са 50% по-големи от колкото е нормално

7

Анонимен

преди 3 години

Да е сега ще инвестирам в бетон в софия...

6

Разум трябва

преди 3 години

Ти, който си дал телефон в ръцете на 4-годишно дете нямош мозък за 2 стотинки, камо ли да мислиш къде да инвестираш.Поне не осакатявай детето си, и му вземи телефона.

5

Анонимен

преди 3 години

Нещо пак не вървят продажбите... щом почнаха да се въртят реклами и по телефона на сани ми, който е на четири годинки - да си купел офис... смятайте колко е зле, че да опрат до такава агресивна и безсмислена реклама...

4

Инвестирайте

преди 3 години

В Северозапада. Скоро там ще има инфраструктура.

3

голия ....ъз ли да

преди 3 години

си инвестирам ? Къде да инвестира научете шкафа ,че е почнал да ги копа из градината !