50

Анонимен

преди 3 години

Градьт им е колкото всички останали бьлгари и го тестват за -4 дни ние тук болните с тежки симптоми не може да приемем вьв болница

49

Анонимен

преди 3 години

4,7 милиона теста за 4 дни, т.е. по 1,2 милиона теста на ден, а тук някакви се съмняват, че в България може да направим, 7000 теста на ден.

48

до 41

преди 3 години

""Айде който му харесва в китай да заминава да го тестуват да му бъркат в гза парфон носа с дългата клечка.""Това е много добра идея ако отидем всички българи в Китай ще ни тестват за нула време, след това се връщаме и ние сме си решили проблема а и доволни направили сме си екскурзия до Китай.

47

до 53

преди 3 години

Въобще не ги питат имат ли симптоми, направо отивай и се тествай не обяснявай че нямаш симптоми и че не е нужно да те тестват.Нашите са пичове ако нямаш симптоми никой не те юрка да ходиш да се тестваш.

46

Анонимен

преди 3 години

После китайците му били виновни на тромпета!Ето така се праави - под строй и всички заедно.Демокрацията обаче....

45

Анонимен

преди 3 години

Там не отчитат така наречените без симптомни случаи може би защото такова чудо няма освен в либерално демократичните страни каквито те не са очевидно комунисти са.

44

доктор

преди 3 години

До вътю ЧЕ ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ АМЕРИАНЦИТЕ--ЕДНИТЕ--В МАЛЪК БРОЙ НА ЗАРАЗЕНИ ДРУГИТЕ--В ГОЛЯМ Е ОБЯСНИМО ОТ ЦЕЛТА КОЯТО ПРЕСЛЕДВАТ ЗАЕДНО С ГЕРМАНИЯ И ИЗРАЕЛ--ПРОДАЖБА НА ПРОДУКТИ НА ФАРМАЦЕФТИКАТА ---МАСКИ ДЕЗИФЕКТАНТИ И ДР КАКТО ИВАКСИНИ ПРОТИВ--ВИРУСИ КОЕТО Е---Н Е В Ъ З М О Ж Н О КОЙТО РАЗБИРАКАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БАКТЕРИЯ И ВИРУС ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ С МЕН;

43

Анонимен

преди 3 години

До Аз това не е вярно и е абсолютно не информирано разсъждение, ми като пишеш по форумите информирай се малко понеже има много неща които не са точно така.

42

Аз

преди 3 години

Понеже китайците са дисциплинирини(без филосовстване, жалване и мрънкане) се справиха с вируса, а понеже ние сме демократи-- "яко ще се мре".

41

Анонимен

преди 3 години

Ей сега троловете ще ревнат че нямало толкова лаборатории и не можело да се тестват толокова бързо. А ето че може. Къде са нашите 10,000 теста на ден с Китайския размах от 5 милиона теста на ден.

40

Маке-ариец

преди 3 години

А ГанЕ Панелистански успя да напсува всичките 5 милиона поименно за 4 часа!

39

Анонимен

преди 3 години

Дисциплинира държава ,точно в тази ситуация това е голямо предимство.Въпреки че дисциплината си има доста недостатъци от демократична гледна точка.Но за преодоляване на някакви кризи си остава най добрият инструмент.

38

Анонимен

преди 3 години

И в България да направят толкова тестове ще решат проблема.Дори да не са за четири дни а малко по български примерно 3 седмици.

37

ГосТ

преди 3 години

вътьо, само баце не лъже, нали ? Хахахаха

36

ГосТ

преди 3 години

бай *** коментира Китай. Хахаха Втората по големина страна в света, с гъстота на населението много по ниска от жабарите, най древната култура и най мощната страна в момента. Абсолютно овладяла вируса, който върлува много преди те да го изолират и класифицират.

35

вътю

преди 3 години

ЗАДРАСКАНОТО Е ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП ПРЕЗ 1986 Г.,ЗАВЪРШВАЩО НА "ГИ" И ЗАПОЧВАЩО С "КО".СМЕШНИ СТЕ!!!!

34

вътю

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ-ЛЪГОТЯТ ЗА ЖИВИТЕ И УМРЕЛИТЕ,КАКТО СЕ КАЗВА!!!!!ТЕЗИ 183 ЧОВЕКА ДА НЕ БИ ДА СА ЖИВЕЕЛИ В ИНКУБАТОР??!ЛЪГОТЯТ КАТО НАШИТЕ *** ПРЕЗ 1986 Г. ЗА ЧЕРНОБИЛ!!! ПОМНИМ!!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Айде който му харесва в китай да заминава да го тестуват да му бъркат в гза парфон носа с дългата клечка.

32

Трето славянско око

преди 3 години

Искрено се надявам всички *** да се пренесете в Северна Корея...в краен случай в Китай....тами било свобода и земен рай за всички вярващи в конспирациите...

31

ля ля

преди 3 години

китайците са за пример!!! това който успее да го саумее и да поеме - поклон!