75

Анонимен

преди 3 години

До ЗабележетеTochno kolko bql b.o.l.luk protestira to nqma i edin nigar baa ti postanovkite

74

Анонимен

преди 3 години

тия се изтрепаха...

73

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха великата америка

72

BLM

преди 3 години

Магазините са виновни!

71

Анонимен

преди 3 години

До ХмЗащото черните имат права, белите да го ду*ат :) Виждаш че Холивуд прави филми за черни каубои, черни космонавти, черни на важни постове през 19 век....:) Свиквай, това е новия ред.

70

Хм

преди 3 години

А защо никой вестник не написа ,как същата вечер един протестър се вряза с пикапа си в колона полицаи и рани 30 от тях?

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77В България ако иска да живее някой мигрант, ще го почерпя с бира :) Тръмп си е клоун, може би е по добре да остане, ще даваме още за самолети.

68

Мда

преди 3 години

Електората на Байдън пак бере.

67

Анонимен

преди 3 години

За България е добре Тръмп да спечели.Иначе ще си припомним тълпите бежанци от времето на Хюсеин-бараковите войни!

66

ЦИНИК

преди 3 години

Бели,черни, жълти,секи иска да живее бря.Па тия полицай от са използвали прекомерна сила и напрау са го гръмнали?Е затва протестират ората и обират дюкяни.Ама тука и дъ ти влей в къщата някой с кво жа го гръмнеш? Или да ти убира дюкяна?

65

Забележете

преди 3 години

До Vijte samiЗабележи, че на на асъл протеста с полицията се бият бели, а през това време черните разграбват магазини. Или са изпращяли, или е някаква схема - едните вдигат медиен шум и занимават полицията, другите през това време грабят.Това ако не е организирана престъпна група - здраве!

64

Анонимен

преди 3 години

Изгледах ви видеото и протест не видях - това са някакви вандали мародери, разграбващи хипермаркет. Влизат, грабят колкото могат и го отнасят. Това ли е протест?!Щом е нещо, касаещо полиция и бързат да осерат и опикаят институцията.

63

Law and order

преди 3 години

Тръмп 2020

62

Vijte sami

преди 3 години

Nai-mi e interesno zaschto ima poveche beli na protesta za ubiistvoto na cheren.Mislq tiq sa totalno iztreschteli.Vie bixte li otischli na romski protest .Az ne.

61

Анонимен

преди 3 години

При въоръжено нападение, пък било то и с нападение с нож, всеки гражданин има законно право да се защити, какво да говорим за полицейски служители, пратени на място за да защитят живота и здравето на някой, който може би е бил нападнат и е подал сигнала.Отделно от това най- много убити чисто статистически има от атака с нож.САЩ в момента проблемът и мизериите им идват от паравоенното формирование АНТИФА, нещо като мизерниците и продажниците от нашето "Отровно трио".Фалшива демокрация!

60

Един чичко

преди 3 години

Аз бях прав !

59

Патриот

преди 3 години

ФАЩ е едно голямо GTA ,променете ми мнението искаме още :) поне ни развличат в тези смутни времена.!

58

Е, не се чуди чак

преди 3 години

До чудя се; Просто това издание е клоакa на еврейския медиен комплекс, плаща им се от евреина Блумберг и т.н. затова от тях се очаква да са аутлет на неомарксистка, ционистка пропаганда. Какъвто те са.

57

Анонимен

преди 3 години

Те черните са си недоволни от всичко по рождение. Ако си бял и ги уважаваш са недоволни, ако не си бял и ги уважаваш, пак са недоволни. Ако си бял или черен и не ги уважаваш, пак са недоволни.Ако вали дъжд, са недоволни, ако не вали, дъжд са недоволни. Ако работят са недоволни, ако не работят и вземат само пари са недоволни. Ако спечели тръмп, са недоволни, ако спечели байдън, са недоволни. Ако е понеделник, са недоволни, ако е събота, са недоволни...

56

Анонимен

преди 3 години

Държал нож и кво? Вестник ли да му четат?