70

О хо хо

преди 3 години

Има още по- сполучливи карикатури на Ердоган, на Меркел...от бразилски автори, които Ердо е цинзурирал. Вижте ги. Напишете " карикатури Ердоган", на изображения в гугъл.Много са смешни и дооооста верни.

69

Анонимен

преди 3 години

Ататюрк ги направи модерна държава, тоя Ердо ги съсипа......

68

Зозо

преди 3 години

И какъв е Ердоган в исляма, че да не му се подиграват? Обикновен грузински поомак, помислил се за велик :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

67

въпрос

преди 3 години

Кога ще направят карикатур на Меркел как кани бежанци, а после хапва сладко свинско от кланници, където работят хора от Източна Европа?

66

Анонимен

преди 3 години

ТУРЧИН ДА СЕ НАРИЧАМ Е ГОРДОСТ,К.Ататурк И аз сьм горд че сьм част от непроклонен народ.

65

Анонимен

преди 3 години

ФАШИВАТА ВИ СВОБОДА РОБИМедиите ,политиците ,социолозите са ви купени.Дьржат ви зомбирани.Роб какво разбира от свобота ,той знае само каквото му поднесат.

64

Анонимен

преди 3 години

Изцяло ги затапи проектите на ционистите Ердоган. Загубиха в Ирак,Сирия,Либия,Средиземно Море в самата Турция и в Армения. Толкава пари и влияние загубиха.Карикатура ли слуго и робчо макорон давай още.Обидини.Аз не гнуся ако някой казе аз вярвам в Господ или Алах и не сьм сьлгласен да ми се подиграва с вярата.Точка на кипене.

63

Анонимен

преди 3 години

Погледнато обективно ердоганьо си е за подигравка

62

Анонимен

преди 3 години

Tasi katikaturka e moje bi na papata, a ne e na Erdogan...ne mene tozi mi prilicha poveche na papata Franaziska

61

Пян Гъ

преди 3 години

До ХристоЩо не пробваш да публикуваш карикатура с/у гейове, малцинства и особено вече упомената група? Абе вие на кой свят сте? Откъде падате? Или лаф да става. Даваш си координатите, заключване 1000 при нотариус, и тръгваш по националните медии да "публикуваш". Аз ще осигурят материали. Ха-ха, ще станеш клиент и на службите.

60

Анонимен

преди 3 години

Според статистиката 89%от престъпленията в Франция са извършени от мислимАни!

59

О хо хо

преди 3 години

И защо трябва да ни е смешно или жлъчно, или подигравателно това, че някой бил много забавен насаме?, какъвто е текстът? Не виждам нищо лошо Ердо да е забавен насаме. Особено на тая възраст. Стига всичко да е взаимно желано. Просто нито е смешно, нито остроумно. Лично мнение. Второ - личния живот на други лидери би могъл да е обект на доста по- жлъчни карикатури.

58

Анонимен

преди 3 години

На така наречените мисулманин истината не им допада!

57

Анонимен

преди 3 години

Франция има най- много бойни самолети в Европа и никога не страдат от угризения защо са ги използвали.

56

Анонимен

преди 3 години

Много добра карикатура. На гол тумбак чифте пищови и кенче в ръка. Въпроса е, че никой не се дразни на образа не Ердоган. Ислямистите усещат бъзика на подсъзнателно ниво (защото не са способни да мислят) а той е, че жената изобразява лицемерния ислям - с фередже, но червисана и по гол зaдниk, обслужваща определени интереси.

55

Анонимен

преди 3 години

А кой е този Соломон аааа.Да не би арменския геноцит нямоло и еврейция тоже.Някой яко го желае.А не сьм изненадан от тия мишлета редактори.Не забравяйте в НАТО ви вкара Туция, а в Европейския Сююз А.Доган .Това не го забравяйте преди да станете нечии роби.Аз казах. tartışma yok

54

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До Анонимен ....че кой е Рамзан Кадиров? и каква външна политика води, че да попадне в полезрението на френката преса.

53

Христо

преди 3 години

До Пян ГъНапротив, хумористичните издания нямат проблем да рисуват карикатури и на евреите, и да се подиграват с тях! И това е свобода на печата! В случая с Ердоган, това е публична личност и щом се е хванал "на хорото", трябва да е приел, че срещу него ще има и такива реакции. Болният му мозък обаче го кара да иска да управлява целия свят.

52

Анонимен

преди 3 години

На ислямистите като не им харесва ЕВРОПА, кой откъдето е изпълзял

51

Ех

преди 3 години

Ердогане, Ердогане, за майтап стана. Що ти трябваше да вземаш на прицел френския кораб до Либия? То това не ти е Кипър, че да правиш каквото си искаш там. Взе да се бъзикаш с третата ядрена сила в света, а това се оказа кофти идея. Ама с тия плоските глави сте така.