10

Българин

преди 3 години

Тъжно е , но си мисля , че виси някъде там ?!

9

Анонимен

преди 3 години

от май месец досега?! Не съм оптимист. А хората на Каскета какво правят, защо не го издирват? затова ли плащаме данъци, за да може накрая близките да бъдат оставяни да се оправят сами?

8

Георги

преди 3 години

До до 4Китаеца не е виновен , просто им го пуснаха там за да може такива като вас да ги обвиняват. Доста време съм прекарал в тази страна, и искам да ви споделя, че техният интерес е единствено и само да си продават продукцията.

7

Анонимен

преди 3 години

Няма труп няма убийство.

6

до 4

преди 3 години

Човек, Китай не ми ги давай за пример изобщо. Те пуснаха вируса и много добре знаят какво да направят, за да се спре! Убеден съм, че много добре знаят как се лекува, дори и ваксина имат, но си траят. Защо при тях нещо интересно няма втора вълна? Прекалено любопитна случайност, не мислиш ли?

5

Totenkopf

преди 3 години

Отново чутовни резолтати на бг милицията.

4

до 1

преди 3 години

Прав си , ако февруари бяха затворили цяла Европа за месец-два и април полу карантина, за лятото щяхме да сме ОК, но тук им трябваха месеци за да се усетят че трябва да има контрол на температурата по летищата .....

3

До 1

преди 3 години

В Китай наложиха драконовски мерки, но никой не пищеше като вас, и за няколко месеца се справиха с вируса. Тук това нищо не е, заради мрънкалници като вас, и резултатите са очевидни.Но не виждам защо вмъкваме тази тема. Дано момчето се намери, макар че след толкова време... не знам. А депресията, да обясня на незапознатите, е заболяване, което много често няма нищо общо с външните фактори.

2

ами да

преди 3 години

До Анонимен 1На някои хора факта че са живи им се отразява много зле!

1

Анонимен

преди 3 години

Мъжът е бил в депресия през май... Тогава близо 2 милиона българи бяха в депресия заради *** мерки на зеления чорап Мутафчийски и мечтата на Боко да стане авторитарен лидер! Жалко за момчето! Казвал съм го стотици пъти и пак ще повторя - като общество тежките психични травми, които ни наложи онзи домашен арест, ще са в пъти по-сериозни от медицинските от ковида!