282

Глупаци!

преди 3 години

Нали се присмивахте на доц. Мангъров, сега убедихте ли се, че е бил прав в мисленето си, с мерки и без мерки, пандемията си върви с пълна сила. Като 70% го прихванат, вируса сам ще се кротне и ще се превърне в обикновен грипен вирус, който ще ни спохожда всяка година, както всеки друг грип. Това ще се случи, ако ще и челни стойки да правите!

281

гербедян

преди 3 години

"Няма да умрем от липса на социален живот (кръчми и чалга)"ти не, но сервитьорите, бармани и семействата им? Типично *** се мъчи да разсъждава с едната си мозъчна клетка

280

Зозо

преди 3 години

то останаха ли здрави хора в тази държава?! При тези бройки би трябвало да се разминаваме с трупове по улиците? Братята рoм май доста са захлебили с тестовете

279

бг реалности

преди 3 години

2760 нови болни благодарение на безотговорния борисов който не може да приеме едно решение като хората.

278

2760 заразени

преди 3 години

До наблюдателПодобряват се ежедневно...И само... 36 мъртви.

277

наблюдател

преди 3 години

Рекордите са за да се подобряват.

276

Генерал

преди 3 години

Очаквам хората яко да измрат.

275

Анонимен

преди 3 години

Като опре до осъзнаване, време е т. н пандемия да се разжалва.Когато е имало пандемии в миналото, хората са се крили без някой да ги кара. Опасността се е виждала навсякъде. Сегашната опря до вярване. Смешно е.

274

Винету

преди 3 години

Докато бай Г. не осъзнае, че Вирусът е Реален и не започне да спазва Елементарните мерки на безопастност в Обществени Закрити сгради и Учреждения, и в Обществения Транспорт:- Маска- еднократни ръкавици- санитайзери- миене на ръцеситуацията ще продължи да се влошава с висока скорост!

273

Жоро

преди 3 години

До Тошку 273 Никога няма да достигнете американците.Те няма да спрат за да ви чакат.В САЩ всеки ден(дори час) е борба за оцеляване.Българите като дойдат в САЩ капитулират в срок от 2 сед.-до мах.6 мес.Вие днешните българи нямате гатс да издържите на натоварването в САЩ. Идвате с изкривени разбирания(не по ваша вина-а пресата в БГ),разбирате, че не ставате за ТУК и се връщате в БГ плюейки УСА.Плюете САЩ, защото не ставате за САЩ.Наблюдавам това вече 30г.Опитайте Масква, късий Путин, коня Лавр

272

някой знае ли

преди 3 години

как се прави тест антитела?

271

Истукан

преди 3 години

За заразените се съгласих, но за починалите не. Няма умрели хора от корона. Лъжат нагло. Не се умира от такова нещо, пълна простотия.

270

1959

преди 3 години

До RD Там където си ти не чакате пари от ес нали? А ние борим всеки, който каже дума за ковид и го броим за болен! Е това е.Всички вече са истерясали а мен ме отвратиха от живота в България

269

RD

преди 3 години

Пиша от метрото в Стокхолм. Връщам се от работа. Час пик. Фрашкано с народ. В 40 метровия вагон виждам една жена с маска. Вчера шефът води отдела на ресторант. Утре ще поркаме бира след работа, щото е петък. Да, броят на починалите наближава 6000. Обаче още от началото на лятото е спокойно. Ще видим докъде ще го докара България с по-малко жители и по-строги мерки. Пилетата се броят на есен.

268

Анонимен

преди 3 години

И в Швеция има много новозаразени, расте и броят на починалите. Вчера в Швеция има 1980 нозаразени и 7 починали.

267

Анонимен

преди 3 години

В Торино и Милано е хаос. Хората са на улиците. Снощи имаше сблъсъци, полицията използва сълзотворен газ. Никой не приема новите мерки.

266

Абе

преди 3 години

Предричам, че утре настиналите ще са 3-4000. Викайте ме да помагам да събираме труповете по улиците!

265

Анонимен

преди 3 години

В Швеция няма НИКАКВИ мерки , няма маски , няма каски и болни от вирус няма ! - а в цялата останала част на Европа колкото повече мерки толкова повече болни.Значи или всички ние сме луди или сме се оставили откачени да се опитват да ни правят на ненормални.

264

Няма значение

преди 3 години

ама съм давал кръв за антитела и в лабораторията ми казваха, че ще стане след седмица...сега, викаш , ги правят за минути? :)))

263

Анонимен

преди 3 години

И в Гърция като ходеха с маски даже и на плажа, до къде го докараха? До кривата круша. Толкоз с мерките