156

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТая работи за коментарите, вероятно заплата й формира от това.Винаги знае кога киха Ердоган .

155

Анонимен

преди 3 години

До Мисля сиБойко не е иновен, за овчедушието на неграмотния българин. Образованието пропадна след Тодор Живков, пропада и сега. Лошото е, че здравия на болния не вярва/сития на гладния и пр./ Имаме и учен Магъров, който е в тотална опозиция на всичко и всички, след като нахъсва гражданите срещу закона, защо медиите му дават трибуна, те пак съучастват в неправдата. Всички разбрахме, че Мангъров е против, ок. Стоп. Това с какво помага, с нищо, напротив само разхлабва и демонизира управляващите.

154

Анонимен

преди 3 години

Уж народът искал оставката на Борисов, уж не го харесват и т.н. ...но български лекар пита Бойко Борисов. Браво. Досега обаче не съм чула или прочела някой с проблем да се обърне към така въздигнатия Румен Радев, никой човечец не търси помощ от фигуранта, защо така, няма обръщения към него с официални писма и през медиите? Защото не струва, ето за това!

153

Мисля си

преди 3 години

Не сме единни българите, не! В Китай и Япония се справят, защото нареди ли се нещо - народът го прави. И Бойко, и народът сме виновни. Всеки е за себе си, така всеки е против всички.

152

Анонимен

преди 3 години

Никакъв вирус не може да убие толкова хора, колкото уби шайката Гроб за своето управление!

151

Анонимен

преди 3 години

До ББВуйчо, ти не четеш ли? Или опорките на Партията са пътеводната ти звезда? Един влак пари инвестира ЕС за разработките, а ти мрънкало пак не разбра, а? Аман от "писатели"...

150

Анонимен

преди 3 години

До Хм,А на кого да пише - на арменския поп или арменците от триото? От тях пък въобще нищо не зависи. Живей с илюзиите си, но не се изхвърляй толкова.Ще вземеш да паднеш от дивана, писателю...

149

Анонимен

преди 3 години

Петя кърти мивки. Доктора е казал, цитирам : "Много страни, в това число и България не е изключение, тичаме след бурята", сама го е написала. Я да видим сега заглавието на Петя: "Български лекар с писмо до Борисов: България тича след бурята!" казва то. Това, че човека е казал нещо по-друго, и че не това е написал в писмото ... *** му мам.та. Мда, Гьобелс ряпа да яде.Петя, ако работеше при мен, за такова "творчество" вече щеше да си безработна, скъпа.

148

Анонимен

преди 3 години

Социалистите съвсем изтрещяха. Всички знаят че вирусите не могат да се лекуват.

147

боковист

преди 3 години

Той самият твърди,че е прочел САМО ЕДНА КНИГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ...Не му вярвам.Той беше шахматист,футболист,художник.Остава и хирург да станеЧудя се къде ще избяга и дали ще го намерят дружките му.Пара на вода н става

146

ББ

преди 3 години

Защо политическата класа в ЕС заета с финансирането на мафиоти,осигуряваща им власта в ЕС не плати за създаването на ваксина...а плаща на мафиоти за да се задържат на власт...животите ви не струват и цент бе нещастници...вие сте инструмент...матрял...според ценностната система на лицемерните ЕС политици...те ви обещават пари...хартийки...нали за това мечтаете..и тях няма да вземете,мастилото е скъпо..безбожници продаващи животите на децата си сте...Анатема!!!страхливци

145

Анонимен

преди 3 години

За последните 76 години БКП_Лайнарияяя (някогашната България) е в пълен хаус - нищо ново!

144

хаха

преди 3 години

Явно 12 часовото дежурство оказва влияние на мозъка на човек.Тоя да си гледа анестезиологстването в дълбоката провонция в северна Германия

143

Анонимен

преди 3 години

Мангъра си е прав !Тоя анестезиолог не разбира нищо от вируси.

142

Анонимен

преди 3 години

Ваксина!!!!!!!Другото е майтап!

141

Barba Ganios

преди 3 години

....tozi anasteziolog ...da si gleda anasteziite i tolkova !!! Kogato pred men se izpravi virusolog,epidemiolog ,infekcionist i zapochne da izlaga argumentirano dovodite si bih go izslushal s interes !!! Ne vi li pravi vpechatlenie che na gorespomenatite specialisti neshto ne im davat dumata da govoriat ?!?? Zashto li ?!?? Ami mnogo prossto ....zashtoto shte triabva da kajat istinata !!!

140

Тикволандия

преди 3 години

До Доживотен: Разбира се, че е най-полезно за Бойко и дружинката му да се обявят протестите за причина за нарастването на броя на заразените. Но някак не звучи убедително. В Чехия например протести няма, а заразените растат в пъти по-бързо.Събиранията на закрито - дискотеки, стадиони, празненства, свадби и т.н. - това трябва да се ограничи.

139

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТова,че работи в Германия не го прави нито по-умен,нито германец с които го сравняваш.

138

Бунгар

преди 3 години

Крайно време е да разберем,че всеки от нас контролира пандемията. Когато държавата наложи строги мерки имаше резултат,но когато остави всичко на съзнанието на гражданите и резултата е на лице.Не виждам защо някой трябва да ни казва да спазваме мерките,да не сме ***.Толкова ли е трудно.Вървим против себе си.

137

Оффффф!

преди 3 години

Д-р Борис Таблов явно скучае доста, щом има време да пише такива глупости. Да си гледа болните и да не се занимава с родната здравна система, за която не допринася с нищо, дори и с осигуровки.