51

Харабейшио

преди 3 години

Този прасчо с розови бузки и оскубани вежди заслужава да е при бай Ставри!

50

Защо така бе,

преди 3 години

Министре, къде отиде бодряшкият ти тон? В официалните новини говориш едно, във Фейсбук - точно обратното. Да нямаш раздвоение на личността? Или като те погледне строго портретът от стената, си забравяш задълженията на лекар?

49

Анонимен

преди 3 години

До 112Нали не си мислиш, че не затварят у1илищата от грижа за родителите и работата им? Просто оставиха заразата да се разпространи като са имали идея още от самото начало на 3.11 да затворят. Както виждаш се движим с 2 седмици след други страни от Европа, като и началото на уч. година ни е 2 седмици по-късно... Дали не са видяли какво стана като другите си отвориха училищата и дали не можеха да предположат, че и тук ще е така, та да затворят преди 2 седмици? Можеха. Но е планирано.

48

Пловдив

преди 3 години

Абе Зоро,ти си никой,ти си за лечение.Цяло лято децата не са заедно на детските площадки и пред блоковете, на село,при баба и дядо.Такиеа като теб,са развъдник на болести и ковид.

47

Анонимен

преди 3 години

До ЗороНали си много уплашен от пандемията? Защо искаш на хораата децата да ходят на училище?

46

112

преди 3 години

Защо си мислите че не му се ще да затвори всички училища и университети? Ами кой ще гледа в къщи малките деца? Нали родителите им трябва да се трудят? Ако затвори всички кръчми, фитнеси и пр. обекти нали трябва да се плащат обезщетения и социални помощи? Как и от къде да генерират толкова пари за да обезщетят всички справедливо и достатъчно като е поокрадено и няма наличности? Това са истини, които не се обсъждат, че са неудобни. Пари нема, действайте! Дано сме здрави и здравната система издържи

45

Анонимен

преди 3 години

До ЗороТвоето дете (ако имаш) на каква възраст е?

44

Анонимен

преди 3 години

ке се мре!200000 умрели нема и да се усетат - 1.5 мил избегаха и не се усети.

43

Зоро

преди 3 години

Надявам се, да не си прав. В Чехия им трябваха 4000 заразени, за да им светне да спрат училищната вакханалия.Надявам се да спрем около 3000, макар че мерките са много закъснели. Поне с месец.И са половинчати. 9-12 клас е 1/4 от бройката ученици, че даже по-малко.

42

Анонимен

преди 3 години

Този е луд или ненормален!Пречи ни да дишаме чист въздух и да живеем нормално!Толкова ли няма психиатри в тази държава да ги озаптят и приберат, а позволяват да ни управляват психично болни хора с медицинско образование?Какви болни, какви умрели, какви чували?Всяка сутрин минавам покрай спешното отделение на Окръжна Болница в София и е празно.Понякога има линейка, понякога една, две коли с пет или шест човека наоколо.

41

Манипулатор

преди 3 години

До Анонимен За по-добра агитация ,няма ли пак да пуснат снимки на удавниците в Средиземно море или на жертвите от урагана Катарина ?

40

Анонимен

преди 3 години

тия държат кръвмите и дискотеките отворени...тия пускат ББ въпреки че е бил контактен със заразен...и имат наглоста да четат конско?Народе ???

39

Зоро

преди 3 години

Този умник сега му дойде акъла. Слава богу все пак има напредък!Още на 15 септември му казах, какво ще случи. Ама той тогава нехаеше и казваше, че всичко е нормално.Февруари им казах да въвеждат маските, след месец приказки, че не помагала, знаете...Сега му казвам, да останат само 1-6 клас присъствено.

38

Анонимен

преди 3 години

Не виждам защо трябва да спазвам някакви мерки и да нося маска ако всякакви тъмни се шматкат из Европа и си идват когато си искат.Пандемия ли е или не? Решавайте вече!

37

Анонимен

преди 3 години

Малките ученици от 03.11, нали така?

36

Анонимен

преди 3 години

То вече е късно за каквито и мерки, експоненциалния взрив от болни е отключен и скоро ще съжаляваме жестоко за безотговорното си поведение.

35

Анонимен

преди 3 години

Какви мерки в момента има епидемия от англина бе всеки трети е болен, с корона чуваме само от медиите колко е "страшно // да ви таковам на троло'вете и *** мал'оумни нещастни'ци

34

Анонимен

преди 3 години

Този не става за министър, дори и визията му такава една угодническа. Трябваше да турят д-т Мангъров за министър

33

Анонимен

преди 3 години

До 22: На казина все си мислех, че само Аня Пенчева и Кристина Димитрова останаха да ходят Поправете ме ако греша.

32

До Бау

преди 3 години

Знам че решенията не ги взима сам, ама взеха да накъртват вече с тая корона. И 1000 мерки да има ефект от тях няма. Днес четох някъде че за САЩ се очакват около милион смъртни случая ако не си спазват тъпите мерки( ако ги спазват полвин милион) Та питам те теб какво са този милион на фона на цялото им население? И заслужава ли си въобще цялото упражнение. Същото е и за България ще починат 4-5 хиляди човека горница.