42

Ричард Гробаров

преди 3 години

Ще ми идвате в Рафи, иначе лошо ви се пише, ще извикам Мутафчийски

41

Анонимен

преди 3 години

Тази сбирка прилича на някаква наркоманско-чалгаджийска спявка. Тия типове на снимките, които до един са меко казано съмнителни, изобщо не са опрели до държавна помощ. Тези типове са заринати с пари! И не са плащали никакви данъци и осигуровки през годините, че сега да искат помощ. Исканията им могат да бъдат определени само и единствено като мародерство.

40

:)

преди 3 години

60/40 е схема за бизнеси на светло. Ние сме на тъмно искаме 80/0 а и данъци от нас не търсете. Персонала е на минимална и на каквото изкара от бакшиша.Ние сме най-важният бранш. Основата на нацията.Даже алкохола ние си го правим.Както стана ясно в Какао Бийч крием 19 от всеки 20 лева оборот а за децата умрели пред индиго....Ами 3000лв административна глоба..Време е държавата да ни плаща, че белото не е без пари, колата трябва да е черна и вътре пълна със звезди. А и те са с пари.

39

:)

преди 3 години

Шофьора ми запали Мерцедеса а охраната скочи в джипа. Време е да отидем да поискаме пари от държавата. Тази на която нищо не сме платили. В нашите дискотеки се плаща Кеш а който иска касов. Бон е ***. Персонала е на минимална и на черно и живее от бакшиш, но като няма клиенти няма да им плащам аз. Време е и работещите от техните пари да се вземе данък и да ми се даде на мен, за да си плащам на хората минимума, и за мен да е максимума.Хайде идвам да поискам. Иначе протест.

38

Хляб, зрелища и вино

преди 3 години

Няма да умре бранша, че от римско, дори елинско, тракийско време се е разчитало на принципа, хляб, зрелища и вино за управление на масите плебеи от върхушката. Така че не се надявайте "държавата", демек тези отгоре да се откажат от зрелищата. Българинът от край време си вари ракия и вино, Лебът е осигурен, цирка е пълен с К19.

37

Анонимен

преди 3 години

Да ходят санитари в отделенията на болниците

36

Анонимен

преди 3 години

И какво като се събраха?Пращи от интелект и скъпи коли! Ако бяха изрядни към служителите си, съкращават ги и на борсата им плащат точно около тези проценти за които претендират. А в неумието си, не се ли до сетиха, че претенции за извън системно поддържане на служителите им, няма как да минат в желания им обем. Да ти плащат да не правиш нищо е старо борческо желание, но такъв им е ментала, и сега даже са си повярвали.

35

ГосТ

преди 3 години

Така,така. Още подкрепа трябва, че тази досега е малко. А студентите по Медицина от горните курсове да ходят задължително да работят за без пари в covid отделения с предпазни средства десета употреба и гражданите да си плащат тестовете на четворно завишени цени от реалните (плюс процента печалба) и да ги лекуват с аспирин.

34

SS

преди 3 години

аз пък чух, че тоа Али-Сандокан искал не 80% , 180 % да му изплатят...

33

Шхц

преди 3 години

Тоз охранения Рашид Алибегов да отива да прави мускули в някоя мина с кирката,стига е ревал!

32

Анонимен

преди 3 години

Да затварят за постоянно, бизнесът им не е конкурентоспособен. Работниците ще си намерят друга работа. Няма да храним бизнесмени, които намериха начин отново да източват държавата, както през 90-те години.

31

Мнение

преди 3 години

От подземните им тъмни дyпки наречени "дискотеки" стават идеални гъбарници!Да гледат печурки,ще има поне някаква полза

30

Анонимен

преди 3 години

Въртят прекалено много пари, които не генерират данъци. Поради това, претенциите са им неоснователни. Нека да внесат в държавата осигуровки на работниците си на реални доходи, поне година назад. После държавата ще ги разпредели през бюрата по труда за тези които съкратят, поради икономически причини.Заведенията едва ли работят с повече от 20% от предишното натоварване. Е да задържат същото количество охрана и пр. съпътства персонал, за който да се плаща с държавни пари е и нелогично.Няма да е.

29

Анонимен

преди 3 години

Аз не искам от нашите (на заетите в реалния сектор) данъци и осигуровки да се дават пари на разни барманчета и стриптизьорки, за да си лежат в къщи. По строежите и по полетата се търсят хора. Да ходят да бачкат там. И без това "квалификацията" им стига, колкото да станат общи работници.

28

Дарвин

преди 3 години

Тия не разбраха ли че за близките 5 години с "бизнеса" им е свършено!Те Ко искат?Да си лежат и да ги издържаме ли?Много станаха индийците вече,няма кой да копа и да ги рани всичките накацали по клоните!

27

S Klasse

преди 3 години

С чисто новата S класа идвате да муфтите пари? Пари няма да получите! Ще продавате луксозни лимузини, яхти, вилите в Гърция, Испания и Италия и ще имате пари да изкарате коронакризата.

26

Анонимен

преди 3 години

Време е да се въоръжаваме!Да лобират за свободното притежание на оръжие и да отварят оръжейни магазини,ще им тръгне бизнеса!Положението отива към дива джунгла,единия ще изяжда другия..който оцелее

25

Анонимен

преди 3 години

Клубовете по-скоро са развъдник на нарко-търговията, оборотите им идват от това. За това сега толкова вият, че няма къде да пласират

24

Анонимен

преди 3 години

Нали всички работещи в дискотеките имат образование и са грамотни? Какво ги притеснява, че ще отидат на бюрото по труда?

23

Анонимен

преди 3 години

Като няма да имат работа да отидат в отделенията с Ковид да помагат.