9

Анонимен

преди 3 години

Бюджета не е социален ,а социалистически .Социален е бюджета на капеталистическите страни където ддс на храните е под 10 % .Ето това е социално ,а да вземаш два пъти повече от храната на семействата за да ги преразпределяш за да спасяваш нечий некадърно управляван бизнес и да пенсионираш ченгета на 50 години с 20 заплати е социалистическо ,а не социално.Ако няма и медии които да кажат че бюджета не е социален а социалистически и предизборен хората ще бъдат заблудени от мафията герб и ***

8

Койчо

преди 3 години

Най доволни от бюджета сме ние рооомите

7

Анонимен

преди 3 години

Корнела ако Борисов продължава така ще НИ трябват между 3,5000000 и 7000000000лв,заем годишно!??Защо *** другарке??Ако управлявате НЕ ДАЙ БОЖЕ ще замразите доходите и точка.После, нали Борисов краде по 10млрда годишно,вие като едни честни болшевики няма да крадете и точка!Или ти просто казваш колко ще краднете на година??Корнело няма да управлявате,няма и кой да ви даде пари,ония в ЕС не пасат трева!

6

Анонимен

преди 3 години

Постната Дянкова пица бе по-добра.

5

Анонимен

преди 3 години

Залагат големи дефицити за да имат излишъци накрая които да крадат

4

Анонимен

преди 3 години

Правилно, не знам за какво врещят БСП.В социалната сфера до сега пари почти не са отделяни.

3

Анонимен

преди 3 години

Пари за потушаване на социални бунтове, трябваше да се инвестира във икономика, технологии и наука не за социални. Вече е късно и то много туй не е бюджетр а милостиня и подаяния. Къде са инвестициите в тоя бюджет ?

2

Щерю

преди 3 години

От ЕС попотаха Бойко - наливаме милиарди, а българите все тъй бедни? И от ГЕРБ взеха да ръсят трошички, а още по- алчните комунисти от БСП пък скочиха - Разхищение!!!

1

Не извратен тип

преди 3 години

Бюджета предвижда глад,мизери,разруха,нищета,смърт и милиарди за хунтата