61

Анонимен

преди 3 години

Нали Радев от Шипка обясняваше, че няма вирус и всичко е лъжа. Сега, що се оплаквате, че има вирус?

60

Христо Христов

преди 3 години

Лицемерно е да ревеш срещу действията на тиквата срещу короната, но да не искаш излизане на България от ес.

59

Анонимен

преди 3 години

Нали вие от БСП и другаря Радев търчахте по баирите и тръбяхте, че няма вирус.Сега пък обратното.Много сте алчни за власт но няма да ви се получи и този път.

58

Vip

преди 3 години

Гледайте как се обръща като фурнаджийска лопата БСП - не признават мерките не носят маски в парламента сега ще се правят на много загрижени за заплахата...

57

Анонимен

преди 3 години

Какъв кабинет ги гони тия, нали си има щаб. Стига е лаела Корна, знаем, че е дърт-а куч-а, ама чак па тъй да вие...

56

Наглост

преди 3 години

Тези се прегръщаха на 3 март и по-късно на Бузлуджа, а сега ....се сетили, че има зараза. Болшевики , сър. Какво да ги правиш.

55

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

54

северозапад

преди 3 години

Изпълнителното бюро на БСП е като обора на кобилата на Нинова тя е ездачката която изпуска юздите и дъртата кобила с такъв къч ще я хвърли на изборите ,че и за кебапчета от маалата няма да я искат.

53

Анонимен

преди 3 години

Абе, друго си е бесепарите да харчат. Особено от републиканския бюджет.

52

Анонимен

преди 3 години

Ми те тоя хаос бесепарите го правят съвсем целенасочено. ЧЕТИРИ ГОДИНИ няма ден в който Нинова да не е излязла и да не е плюла по нещо. Като няма за какво критикува се цвета на столовете в новата сграда на Парламента. Предизвикаха хаос - сега реват ох, ама то такъв хаос настана!

51

отговор

преди 3 години

до 57 : за кое точно са прави ? правителството наложи мерки , ама не , стадото искаше фризьорските салони , фитнеси , чалготеки и моловете да работят ! казваше ли правителството да се спазват мерките , казваше , ама стадото пак не слушаше и не изпълняваше ! обиждахте ли генерала като казваше че ше стане страшно , обиждахте го и не вярвахте ! сега повярвахте ли ? та за кое са прави бсп ?! те всячески опитват да настройват българите срещу правителството а не че ги е грижа за теб и мен .

50

ПОП АНДРЕЙ

преди 3 години

Аз предлагам веднага да бъде направен служебен кабинет с можещи и знаещи ЕКСПЕРТИ, като: Овчаров, Масларова, Орешарски, Даниел Вълчев (седянката), Гечев, Пирински, Елена Поптодорова, Вигенин....А и да не забравим БАБИКЯН.... ДЕЙСТВАЙТЕ, ДРУГАРИ!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Като са прави бесепарите, са прави. Хаос ли е? Хаос е. Имаха ли време да се организират? Имаха. Абсолютно безсилие на здравното министърче, докато Бочи хвърля пари наляво и надясно, че да не падне от власт. В такава реалност живеем...

48

Едно въпрос че?

преди 3 години

Към БСП - има ли вирос, другари?

47

фигурант импекс

преди 3 години

ало нинова , абе нали каза да казвам че вирус нема .ся що ти казваш че има ? е да де , ама тогава беше друго .

46

ATLANTA

преди 3 години

Абсолютно си прав. Та те не ни казаха за Чернобил, та за някакъв вирус.

45

пенсионер

преди 3 години

ако бсп беше на власт нямаше и да чуем за вируса ! критикуват и обвиняват правителството . що бе , вие щяхте да се справите по добре ли ? след няколко кризи изведнъж станахте много загрижени за българите ! аре стига с тоя предизборен популизъм , никой не вярва на лозунгите ви !

44

Анонимен

преди 3 години

Затова ли заместник на Нинова е гро-бар.

43

Анонимен

преди 3 години

Доста са обратното на умни.Направиха и правят всичко възможно ,за да се заразят максимален брой хора, а сега се преструват на загрижени.Лице- ме- ри.

42

Анонимен

преди 3 години

БСП чака да управлява и си е назначила погребален агент за ръководител.Явно какво ще правят , ако вземат властта.Ще ти кОпат.Пак.