10

Анонимен

преди 3 години

Деца с увреждания, т.е. повредени деца. Звучи много грозно. Защо не използват традиционното инвалиди или сакати?

9

Анонимен

преди 3 години

...да подобрим качеството на живот на децата със специални потребности", подчерта тя и добави, че хората, които получават помощ до момента, ще могат да я получават и занапред. Заместник-министър Стоименова посочи, че 40% от ползвателите са лица над 65 години*Децата над 65 години ....

8

До 9

преди 3 години

80000 и 670000 са числа, а не цифри. Тези числа показват нещо. Ти за какво пишеш?

7

Анонимен

преди 3 години

До До този по-долу,Ако работещите имат възрастни родители, които се нуждаят от сравнително малко помощ, като да им се напазарува, изчисти, тогава не виждам проблем в това, децата да поемат тези грижи. Държавата няма да губи от това, а и децата ще си върнат дълга към родителите си. Ако обаче тези грижи се превърнат в целодневни, тогава добре е да има достатъчно места в домовете за възрастни, а не лични асистенти.

6

Анонимен

преди 3 години

80 000 са твърде много инвалиди, реално онези които са в безпомощно състояние са 3-4 пъти по-малко, останали са хора които се възползват от ситуацията - това е жалката истина. В край на сметка, обществото не може и не трябва да поема цялата отговорност за отглеждането на инвалидите, не може семействата и бизките да абдикират тотално. Отделно тежките случай трябва да се настаняват в специализира заведения, а не да се харчат огромни средства, за да се обгрижват по домовете им.

5

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези цифри 80 000, камо ли 670 000. Вие знаете ли това колко са работещи? В България дали има 2 милиона работещи, а те искат половин милион да се превърнат в администрация, защото личните асистенти са на гърба на държавата. Накрая да не се превърнете във "Вие убивате системата". Бяхте решени да свалите правителството, яхнати от бивши политически лица. Срамно е.

4

Анонимен

преди 3 години

Да ама ние сме против майките с увреждания, а не децата с увреждания !

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

герб ни водят към дъното ДЪРЖАВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО не им пука за ХОРАТА в неравностойно полжение

2

ДДРОнег

преди 3 години

Тъз яката мацка иска да каже, че не са лично против хората с увреждания, а са против всички, така че геноцидът от герП няма личностен елемент !!!

1

Заразен с корона

преди 3 години

Онзи ден ходих на протеста на протестиращите майки, скоро няма да викат и да мърсят протстранството.