239

Анонимен

преди 3 години

Наскоро бях на частен лекар- ларинголог в чужбина- обърнато 70 лева за визита! Нашия, за това си стой в БГ и си дои софийските крави!

238

Скептик

преди 3 години

Само да пита за коя зона става дума за коя болница.После да кажа. Представяте ли си че през 2020 3 милиона българи са задлъжнели с по 1000 лева за изхранване на бялата мафия. За 2021 предвиждат 5 милиона българи да задлъжнеят с нови 1000 лева за изхранване (угояване) на бялата мафия.Мангъров им пречи защото казва истината.

237

До 246

преди 3 години

С изявленията и съветите си, като използва и медиите/без да е специалист по въпроса/ за да стигне до повече хора. Това междувпрочем правят и сектантите

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 249Паника няма, но има такива като теб, на които им се иска да има.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 247"В статията НЕ Е описано, че лъже."В статията Е описано, че лъже: той твърдеше, че бил влизал в КОВИД сектора, даже и без маска. В статията пише, че такова нещо няма и това е офоциално съобщение от болницата.

234

Анонимен

преди 3 години

Страхът погубва разума. Страхът е онази низка смърт, която носи пълно унищожение. Франк ХърбъртТе искат да се страхувате.. Досега никога Доц.Мангъров не е отричал да има инфекция и че може да,се умре от нея. Вероятността за това е много много под един процент...По вероятно е на 57 да забременее жена без мензес статистически... Но всичката тази истерия няма да пощади никого. Физически ще оцелеем , но духовно не. Страх , омраза, паника...води до глад , насилие, неверие. Изборът е ваш

233

Анонимен

преди 3 години

"кажи в коя болница са се струпали 2000 човека"Това, че в момента няма не означава, че няма да има.------Не, няма да има.Това е 200% сигурно.Нещо повече, за цяла България има само 145 сериозно болни с доказана СЪПЪТСТВАЩА инфекция с ковид.

232

Анонимен

преди 3 години

Явно не можеш да четеш, защото в статията ясно е описано, че лъже.------В статията НЕ Е описано, че лъже.

231

Анонимен

преди 3 години

това е лекар, а не политик и когато един лекар подлага на риск хората с изявленията си и лъже за да може да бъде известен ,- това е за съда-----Как точно подлага хората на риск?

230

Анонимен

преди 3 години

237зщ години лицето Мангъров пречи в лечението на хората и им взема големи суми пари.

229

Анонимен

преди 3 години

От 5 дена съм болен от Ковид, пия 2 антибиотика и ми бият фраксипарин антикоагулант. Едвам ходя и дишам. Тоя неадекват е за разстрел!

228

Анонимен

преди 3 години

Менгеле, Мангъров, какви изчадия се раждат по света.

227

Анонимен

преди 3 години

богати и социални страни като Китай......гостЕеее много си се объркал......

226

Циганин

преди 3 години

Казвах ви че батМангал лъже като нас.....но никой не вярваше.

225

Станчо

преди 3 години

Мангъров е инфекционист от 37 години, а разни "професори" са станали медиини инфекционисти едва от 5-6 месеца и дават ли, дават, съвети ...Що не вземат да си гледат тяхната професура ?

224

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Този е чисто л..д! Гледах интервюто, деменция е меко казано и с този налудничав поглед. Ужас!

223

Анонимен

преди 3 години

Я, тоя задмина Волен Сидеров по простотия

222

Факт

преди 3 години

Човек , който търси изява и известност....и медиите са за точно това . А като има и балъци дето го слушат ..Но това е лекар, а не политик и когато един лекар подлага на риск хората с изявленията си и лъже за да може да бъде известен ,- това е за съда

221

Анонимен

преди 3 години

я па тоа гледа като надрусан!

220

ГосТ

преди 3 години

Схемата е проста и описана, стига да има специалисти, средства и желание. А тя е, тестват възможно най много хора,положителните ги карантинират, като безсимптомните ги сканират след няколко дни за разпространение в белите дробове и ако има такова ги хоспитализират и прилагат незабавно лечение с Фавипиравир, Нафамостат, Хлороквин и Хидроксихлороквин и антибиотик за бактериалната инфекция. Ако разпространението е дифузно и не могат да се проследят контактите, изолират целия град и така...