34

Анонимен

преди 3 години

Едно ми стана ясно от цялата тая работа - родителите не могат да понасят собствените си деца и предпочитат да се заразяват с какво ли не само и само да не са вкъщи. Проблема е, че тия пишлемата разнасят вируси навсякъде. Утре ще заразят баби, дядовци вас, нас. Ама няма проблем - важното е мама и тати да не се занимават с децата. А за чий сте ги направили тогава?! Ами ако имахте дете със специални потребности? Или него щяхте за осиновяване да го дадете, да не се мъчите? И това ми били родители.

33

Анонимен

преди 3 години

Модела в училищата е доста добър. Ако имаше подобен за предприятия, заведения и нощни клубове, щяхме да сме по добре от сега.

32

malart

преди 3 години

Това болни в болница ли са или носители в карантина?

31

Пловдив

преди 3 години

Зоро,ти си за психо диспансера,какви трупове,какви войни,8 месеца минаха,в катастрофи са умрели повече.За възпитанието,отговарят само родителите.

30

Зоро

преди 3 години

Педагогическа среда?75 % от времето учителката се кара на някои ученици, които пречат на останалите. В 25% успява да си изпее урока. И това е в класните училища.Спомням си учителката по история, не ни предаде нито един урок. Казваше всеки да си чете нещо и да сме тихи. Ако не сме, щяла да изпитва. Накрая ни даде да напишем по нещо, след като прочетем някакъв урок. И това е всичко.

29

Анонимен

преди 3 години

Умрял човек не психясва бре!

28

Зоро до 14

преди 3 години

Защо си правят експерименти?Едната цел е да се намали тежестта върху пенсионната система (т.е. да се убият пенсионерите, които са давали на обществото и сега трябва да вземат).Другата е да се разреди бялото население, което може да мисли (науката е дело на белите) и да се замести с бежанци, знаем откъде.Може да има и други цели, но засега това е най-достоверната причина.

27

Анонимен

преди 3 години

АБЕ СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ..пО ВРЕМЕ НА ВОЙА ДА НЕ БИ ДА СА ХОДИЛИ НА УЧИЛИЩЕ??Такова е времето сега,ще си стоят в къщи и толкова,аман..Искали социална и педагогическа среда хахах..То като стоят в това училище ,да не стоят мирни???То с телефони,то се гонят,то се бият,то пушат..Голяма загуба няма като си стоят в къщи,ама на родителите не им се търпят собствените им деца.

26

Зоро

преди 3 години

Абе Пловдив, теб не те ли е срам, какво искаш, да се въргалят трупове по улицата и НИКОЙ да няма никаква среда? При това ти си доста застрашен от този сценарий. Трябва да налапаш тръбата (ако успееш да влезеш в болницата, а не те изгонят като кучее, както изгониха вече няколко и те умряха) за да ти светне червената крушка.Ей заради такива като тебе днес 42 трупа, скоро и по 80 на ден.

25

Анонимен

преди 3 години

До ПловдивУчилището е място за учене, а не за социални контакти. А "педагогическа среда" много намирисва на тия, дето си пращат детето учителките да им го възпитават, защото те не могат....

24

Анонимен

преди 3 години

Герб убиха българия

23

Зоро

преди 3 години

25% трънки. Като че ли не могат да смятат, толкова неграмотни калинки просто ьуми нямам. (2500/50)*100 = 5000% растеж, плоскоземни!

22

Пловдив

преди 3 години

Учениците са ви виновни само в празните ви глави.Не ви е срам,да искате децата да нямат социална и педагогическа среда.

21

Анонимен

преди 3 години

Малко го нахейтих по-долу човека, извинявам се. Не прочетох статията, а само заглавието. Сега я прочетох. Говори смислени неща.

20

Зоро до 19

преди 3 години

Можеха, я.Аз като ви казвам от месец, ми щракаха минуси разни плоскоземни.Но колкото по-рано, толкова по-добре. ВЕДНАГА затваряйте шибанитее развъдници на вирус, наречени училища.И съд за тези, дето ги отвориха и се правеха на Батмани и Супермени. Надуха ни ушите, нямало проблем, всичко било под контрол.

19

Анонимен

преди 3 години

Добре де, този говори разумни неща. Много ми е интересно нашите от нощ, или други мислители, чули ли са тази гледна точка, позамислили ли са се, опитали ли са се да разберат нещо от това?

18

Анонимен

преди 3 години

Бихме могли да минем без пълно затваряне на държавата с малки, навременни и добре преценени мерки. Но вече стана късно. Училищата можеха да работят частично, а не да ги пуснем така на квото стане. Е, ами вече стана каквото стана. Късно е да умуваме.

17

COVID парти

преди 3 години

"Задълбочено проучване сочи, че след като се отворят училища..."Сериозно? Ама много задълбочено ли? Ама много, много задълбочено ли? Щото ние тук в коментарите не сме се задълбочавали особено, пък го разправяме това вече 2 седмици. Сигурно и ние сме чели "задълбоченото" проучване? Или сме врачки? Или май просто е толкова очевидно, че трябва да си т ъ п, за да ти е нужно "задълбочено проучване" за да видиш, че е така?

16

Анонимен

преди 3 години

Чака се да се гъкнеш и тогава, ***

15

????

преди 3 години

Какво се чака? НЕЗАБАВНО започване на дистанционно обучение!