118

баба мара

преди 3 години

в авт 111 люлин младост се качват индиици без билети и маски и започват разговоритеи музиката забранете говоренето по телефоните в гр транспорт защото излъчванетоот тях е опасно за сърцето и главата освен това се свалят маските за да се надвиквати да се чуват

117

до Фандъкова !

преди 3 години

Ще има ли в Софето , ЧЕРЕН ПЕТЪК ?

116

Joko

преди 3 години

Фандъкова, толкова глупости ръсиш, че не искам да се унизявам с коментари !Вземи си багажеца и беж на село !

115

Totenkopf

преди 3 години

Напълно изкукала лелка

114

ДА СЕ МАХА ОТ СОФИЯ!

преди 3 години

Мерките в София не били "достатъчно строги"???Нещо не си я представям баба Данче в ролята на "строга господарка"!?Минало и е времето, преди 20-30 години може би... А?

113

Понти

преди 3 години

Не знам дали инфекцията се разпространява по газов път. Например ако на ескалатора предния пръдне и аз отзад вдишам дали мога да се заразя? Въпросът е към д-р Кунчев

112

Име

преди 3 години

тая още въздуха не е оправила мерките, седнала да се прави на шефка, умряла старица

111

дяволска работа

преди 3 години

Едно е сигурно :Света се побърка или по-точно казано определени хора го побъркаха ,другите са чучелка на конци (марионетки) повтарят какво же написано(предписано).Толкова за коронавируса.Също и това ,че има доста хора който имат сметка от такава опастност на грипа . Лекарите които при открити хора с коронавирус си взимат 1000 лв над заплатата. И хем всичко работи ,хем има страх , има и работодатели които да подтискат работниците и правителствата са добре -имат оправданание за терор и свои закони

110

Ямболски цървул

преди 3 години

Мохамеданчето Сандъкова тръгва сама да бяга,втора пристига,на майка си леля вика,в не пръцка в джамия,яде боб на сандвичи ,по салкъм се катери!

109

Трезвен

преди 3 години

Докарахте всички в София, и сега Ви се изтъркаха идеите за мерки.

108

Анонимен

преди 3 години

За саждите Фандъкова ли е виновна? Благодаря,не знаех! Май Костов и сие,махнаха софийското жителство! Оттогава ви е проблема скъпи земеделци!

107

Анонимен

преди 3 години

До Милен Цветков :ПоТъпо не може да се обясни...

106

Калоян

преди 3 години

Данче, прибрах се вкъщи, за да прочета какво си казала, защото навън НЕ СЕ ВИЖДА нищо, освен черния въздух. И да, все още не е зима. И да, и през лятото нямах възможност да видя Витоша от терасата си. А тя гледа към планината. Гледам и аз, но не я съзирам, Данче. И да, в момента разрушават новата вело алея по Ботевградско, Данче. Поредната, която започва в нищото и свършва пак там - нищото. Отдавна е така. Беше така и когато вдигна билетчето с 60 (шестдесет) %, Данче.

105

Фандъкаова

преди 3 години

Ваксината не е достатъчно ,,демократична,, затова затваряме държавата . Ама важно е че има банани . ха ха ха .Лошия чичко Путин е виновен ;) Неговите работи не са демократични.

104

Анонимен

преди 3 години

Срещу Данчето има толкова компромати,че само по маска ще се пусне, ако и кажат

103

Анонимен

преди 3 години

Преди малко кучето ми беше 5 минути на терасата, като се прибра вече миришеше на сажди. Оставка заради мръсния въздух и бездействие, а субсидии за електромобили КОГА?

102

Абонимен

преди 3 години

То в нашия квартал кметице, и с противогаз да изляза след 16 часа не може да се диша на вън от печките дето уж ги сменихте??? Не е лошо да пообиколите , за да подишате малко свеж въздух ! Така че маските тук не вършат работа, трябва си по качествено оборудване.

101

ЦЕКО

преди 3 години

Втори мандат , 6 апартмента , трети мандат ,.... още шест !

100

Милен Цветков :

преди 3 години

''Сложиха ви маски , за да не говорите '' ,.... колко бе прав Миленчо !?

99

Анонимен

преди 3 години

абе тия герберастки фашисти не стават ли много нагли....