159

Хм?

преди 3 години

Не ща да живея в Северна Корея, а и не искам да я посещавам като турист (вече има такива екскурзии). Но разказът ми звучи неправдоподобно. Радиото не може да се спре и ги буди сутрин, но нямали ток 24 часа. Някой е пресолил манджата

158

Тони

преди 3 години

ФЕЙК, ФЕЙК статия ! ФЕЙК та дрънка !

157

Анонимен

преди 3 години

"Вечеряхме около 7:30 - 8 часа." Това дори не знам как да го коментирам.

156

ИванчУ

преди 3 години

Колко много компетентни мнения за страна, която дори попада в затъмнение от сателитите. Даже се замислих дали и северно корейците знаят за страната си и вожда си колкото вас. Между другото кой от вас за последно беше в Северна Корея?

155

някой

преди 3 години

Тук е по-лошо, на Кубрат Пулев са му забранявали да чете, а бъдещият премиер е вадил картофи в Банкя.И едни мармоти завиват шоколада в станиол.

154

Познато

преди 3 години

Има нещо носталгично и близко в разказа на тази корейка - напомня ни на детството в социалистическа България !

153

BBB

преди 3 години

Поредната доза западна пропаганда!

152

Лош комунизъм, лош!

преди 3 години

Северна Корея, население почти 26 милиона с устойчив прираст в последния повече от половин век. Некомунистическа България, от девет милиона не знам днес дали имаме и 5 милиона в територията ни за едни 30-на години. Лош комунизъм такъв! Впрочем, в северна Корея нямат нито един ром. Дори и за зоопарк не са си внесли поне.

151

До Румен

преди 3 години

Тия за да дойдат тука, знаеш ли през колко проверки за вярност към партията са минали ..!

150

До 153

преди 3 години

Явно си някакъв глу пав младеж, който не знае какво е комунистическа радиоточка !

149

Аауу

преди 3 години

Колко страшно. Всички ставали рано и трябвало да ходят пеша до училището, защото нямало училищен автобус !??Всички сме ходили така на училище и не се оплакваме от лошо детство.

148

Йово

преди 3 години

Яка пропаганда. Дори момата не си е направила труда да осмисли какво говори. Вечер закусва. Радиото не спира да работи а ток няма. Вярно е единствено че в КНДР има военна дисциплина и всички стават сутрин като под строй. Нямало Автобуси и ходили пеша. Въпреки че КНДР всяка година внася хиляди автобуси от Китай. Дали капиталистичеки Судан и Сумалия където "демокрацията" е в изобилие ходят с автобуси на училище. Всъшност там в тези "демократични" държави дори рядко се намират училища!

147

младен

преди 3 години

Дирници, *** такива, не ви бях отварял миризливият сайт от пореди 4,5 месеца. Сега след тази статия се сетих защо - *** сте.

146

младен

преди 3 години

"Радиото издаваше звук в 12 на обяд и ни уведомяваше, че е време да обяд, а когато денят приключваше, радиото отново се включваше, сякаш да ни каже"А с тока дето го нямало по 24 часа в денонощието какво стана?

145

младен

преди 3 години

"Вечеряхме около 7:30 - 8 часа. Трябваше да се храним много бързо, защото след това се налагаше да бягаме до училище. В Северна Корея няма училищен автобус. Всички трябваше да вървим. Отнемаше ни между 35-45 минути да стигнем до училище. Трябваше да сме там преди 9 часа, когато започваха часовете", разказва Йонми.Вечеря сутринта, или са учили вечер, а...кое от двете?"Нямахме ток 24 часа в денонощието, а да притежаваш свещ е нещо скъпо."Ама нали имали радио което работило постоянно, а?

144

Анонимен

преди 3 години

"1984" пресъздадена в реалния живот.

143

4epa

преди 3 години

ТАКА БЕШЕ И ПРИ НАС В БЪЛГАРИЯ ПО КОМУНИСТИ4ЕСКО- СОЦИАЛИСТИ4ЕСКИЯ РЕЖИМ !!!!!!! ЗА ТОВА СЛЕД КАТО ОТВОРИХА ГРАНИЦИТЕ 2 000 000 ИБЯГАХА ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!!

142

?

преди 3 години

Защо ли ми прилича на "Един ден на Иван Денисович" от Слженицин?

141

Анонимен

преди 3 години

Да пита дядо и баба защо се биха във войната на страната комунистите?

140

Валко

преди 3 години

Що не заминете всички там без да се връщате като толкоз е хубавоСмотаняци