16

Христо Христов

преди 3 години

Да внимавя, че влиза в противоречие с ценносгите на урсулата....

15

Анонимен

преди 3 години

До antinwoАу, бил си там и знаеш за какво става въпрос, така ли? Поредния пишман експерт и разбирач, на който му дай да се изхожда през устата, за да не умре от скука. Курц е мека китка, така ли смяташ? За колко време беше, за ден, два, или седмица? Няма значение де, беше на туризъм, нали? И с какво сравняваш интеграцията в Австрия, с тази, чиито свидетели ставаме в ***? Знаеш ли какво значи интерпретация на факти? Не? Курц прави това в изявлението си. Не като Мангъров. Смешен ***.

14

Ние ще затвориме

преди 3 години

След Европа. Като чукнем 2000 трупа.

13

Швед

преди 3 години

Чета и се Смея докато съм седнал да си пия кафенцето в ресторант до реката в Стокхолм.

12

Анонимен

преди 3 години

Само lockdown е мярката, която решава проблема. Всичко друго е ала-бала.

11

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации на Атанас Велмазов ! Заедно с господин Борисов , най-добрия европейски лидер ! Нужно е обаче незабавно цяллостоно затваряне на държави, граници, КПП-та ! Съд и доживотен затвор за системни нарушители ! Пълен ЛОКДАУН поне до юни догодина !

10

Анонимен

преди 3 години

След затварянето следва разстрел на място на групи от по 50 човека. За 10 месеца заразените ще намалеят с 500.

9

Анонимен

преди 3 години

Дали населена с талибани или азиатци.Да не забравяме че Малайзия Сингапур и Индонезия са жълти ислямисти няма значение.Въпроса е че бяла Европа беше затрита като отмъщение за ВСВ.Кой ли има полза от тоеа,да помислим?......

8

antinwo

преди 3 години

Австрия е страна населена с талибани и бурки вече превзета от исляма а с този премиер с меки китки нищо добро не я чака . Бил съм там и знам за какво иде реч !

7

Анонимен

преди 3 години

Тестовете не лекуват мислете медикамент.Ако има нежелание за откриване на медикамент това изначава световен заговор за намаляване на населението посредством Ковид-19.А това е престъпление срещу човечеството и ще трябва процес подобен на Нюрнберг включително и за саботьори като Бил Гейтс.

6

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации на Себастиан Курц ! Заедно с господин Борисов , най-добрите европейски лидери ! Нужно е обаче незабавно цяллостоно затваряне на държави, граници, КПП-та ! Съд и доживотен затвор за системни нарушители ! Пълен ЛОКДАУН поне до юни догодина !

5

Анонимен

преди 3 години

Смешни сте в Китай за няколко дени тестваха 5 милионен град това е все едно половин Австрия.

4

замислен

преди 3 години

В действителност има компромис между пълна карантина и работеща икономика. Просто всички останали обществени дейности трябва да се ограничат максимално. Не е лесно без обичайните ни навици от личния ни живот, но наистина е важно да не се срути икономиката и да продължаваме да имаме доходи.

3

Анонимен

преди 3 години

Предприятието не води ли до струпване на хора.Едни от най-големите огнища в Германия не тругнаха ли от предприятия за преработка на месо в местни продукти?

2

Чиновник

преди 3 години

И в България ще има затваряне. Засега само на заведения и отделни области. Дано успеем да спасим реалната икономика - предприятията, които произвеждат реални стоки и услуги. Заведения, кина тетри, хотели не са приоритетни. В новата действителност, тези сектори само поглъщат ценен ресурс и са в тежест на държавата.

1

Анонимен

преди 3 години

Остафка! Ковид е измама няма такова животно. СССР е най силната държава и първа с ваксина срещу Ковид.