40

KAG2020

преди 3 години

Съсипали безброй животи на хора, съсипали безброй бизнеси...обаче били успешни. И Австралия ли страда от болна либерастия?

39

Анонимен

преди 3 години

Ами стопли се и вирусът отстъпи. Като захладнее и пак ще се появи.Всякакви други обяснения са политическа шашма.

38

21-век

преди 3 години

Глупости вирус се лекува с мефикамент.Не със затваряне.

37

Анонимен

преди 3 години

До ? 51 А те не се чудят! Целият трафик е карантиниан. И ние се бяхме справили, но управляващите клекнаха на бандитските мафиоти от туристическия бранш. Сиреч това, което продаде активите ни на скраб за бетонира подпорни стени. На тях хора в тази страна не им трябват. Персонал могат да си внесат от Молдова и Украйна. Трябват им туристи сеещи зарази.

36

?

преди 3 години

Хубаво постижение за австралийците, само се чудя как ще се поддържа за напред това статукво ? Единственият вариант е никой да не влиза и никой да не излиза от Австралия. Или това затваряне да се прави през няколко месеца и пак...

35

...

преди 3 години

Не се е справила. След 1 месец ще имат пак 50000 случая.

34

Анонимен

преди 3 години

В Австралия нямаше продажна, платена журналистика на наЩе момчета с хотелчета, барчета и дискотекчета с мурвета и наркотичета, която да изкара най-отпред на сергията някакъв долнопробен мангър. Все-пак тоя вирус е милостив. Следващият път този начин на мислене и просташко-селски опортюнизъм ще унищожи цяла България.

33

Q sent me

преди 3 години

Ем... Ясно е!

32

Анонимен

преди 3 години

"бизнес " ,който за 1 месец рухва... не е бизнес."Каза общият работник, бачкаш на 1200 лева заплата.

31

Биго Мастерс

преди 3 години

Гууд морнинг фашизинг троолс. Все по-близо сми до мичтата ни. Скоро щъ го напрайм! Чист сеят, в които да се разхождаме и плебса да ни прай вятър, рийш ли.

30

Анонимен

преди 3 години

До 43Ама ако искаш си слагай ваксина като стане готова. Те сигурно и туберкулозата са я измислили,за да те отрепе ваксината пък все пак си оцелял някак като са ти били ваксина като малък против нея.

29

Б.Г.

преди 3 години

Провал най-страшен е Мелбърн. От хотелите за карантина до частната охрана, която преспа със заразените и разболя гетата после до премиера, дето не можа да каже кой реши частни фирми да пазят хора под карантина... Цяла Австралия и е бясна защото, ако не бяха глупостите щеше да е в подем, като Китай вече.

28

ГосТ

преди 3 години

Интересно на какво отгоре е това самочувствие, дори в Рим , докато озверялата тълпа е крещяла на кървищата и смъртта по римските стадиони, в Китай е имало театър.

27

ГосТ

преди 3 години

Ами като великият европеец не иска да вземе пример от развитите азиатски държави, да вземе пример от Австралия и Нова Зеландия. Съвсем скоро простолюдието ще разбере че с пари не може да се лекува, а малко по-късно,че не може и да яде пари.

26

Анонимен

преди 3 години

До славянинМного плачат и в Нова Зеландия и в Япония, да.

25

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Тая статия я чете за пореден път тук, но отново ще споделя мнението си как се справи Мелбърн.Ами много просто - зимата свърши и лятото дойде.

24

Анонимен

преди 3 години

Аз си набави руската ваксина и не на 3б3 за вас вече!

23

Анонимен

преди 3 години

На хелуин пожелах на едни извънземни довиждан е и дано повече не попадам на такива до края на живота си

22

славянин

преди 3 години

Абе вие не помните ли през май месец колко държави обявиха победа над вируса благодарение на двумесечният домашен арест и блокажа на икономиките!? Защото аз помня и след това една по една всички тези държави ''победителки'' на коронавируса една по една започнаха да пищят, че'' победеният'' вирус пак възкръснал и се развихрял!

21

до 26 от славянин

преди 3 години

''Г'лупендер...,нали времето ,което се осигури от тази пауза на заразяване ще даде шанс на учените да открият лечение.''Още един вярващ в учените, които търсели лечение! Лечението е теб самият, куха кратуно, не в учените!