19

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина била трудна за производство.На рашките им беше трудно да произвеждат и Москвич при положение, че окупираната от тях територия беше затвортена и нямаха никаква конкуренция

18

Да допълня...

преди 3 години

До Зозо 18 Руската ваксина отдавна се продава във ветеринарните аптеки, като препарат против *** по свинете.

17

Зозо

преди 3 години

Някой нормален изобщо вярва ли на руската статистика или на руснак изобщо?

16

Зозо

преди 3 години

Кво стана с ваксината бря комунистчета? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Май излезе и тя като новата Волга :)))))))))))))))))))) Похвалиха се, пък никаква я няма :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"Руската ваксина просто е по-трудна за производство."Защо руската ваксина е по-трудна за производство и откъде знаеш това?

14

Анонимен

преди 3 години

12, аа не думай ве! Трудна кайш...що се мъчиш с дупе на амбразурата? Руската ваксина всички знаем какво е, поредния колхозен фарс. Да са уж първи в нещо, а те горките още пият боаярищник и ядат корени и врабчета. Олаби малко, копейките няма да избягат.

13

Анонимен

преди 3 години

Безаналоговата, супер, ултра, свръх уникална ваксина май ще се окаже солена водица :))) ватенки напреееед !

12

АК-47

преди 3 години

Малко статистика. Русия е с население 144 000 000 души. За последното денонощие заразените са 16 550 човека и починали 320. България, да кажем, че е с население 7 000 000 души. За последното денонощие заразените са 2 234 човека и 42 починали. Нещо да ви светва червена лампичка, като се направи съотношение, би трябвало в България за последното денонощие заразените да са най-много 900 човека и починали около 15. И там затягат мерките, а тук от лъжливи мангъровци с тяхните грипчета и чайчета, и ревящи алибеговци, ще си скубем косите още в края на ноември.

11

Анонимен

преди 3 години

Нали помните далаверата с българското БЦЖ заменено за непозволена в ЕС турска ваксина? Ами ей за това е. Защото БЦЖ е хубава и скъпа ваксина с живи но отслабени бактерии, предполагам затова и тя се прави бавно и трудно като руската. Виж има други типове ваксини дето се правят на конвейер. Не знам коя е по-добра, а и не мисля, че някой ще ни пита. Просто обяснявам защо в Русия още много малко хора са ваксинирани. Освен това, те тестват КАТО ЛУДИ. За разлика от нас.

10

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми коментиращи, знам че е трудно да го проумеете, но някои ваксини се произвеждат бавно. Русия каза, че ваксинирането ще започне ноември, но най-вероятно ще бъде само за хора на първа линия. Просто защото нямат достатъчно ваксини. Спокойно, АстраЗенека и Пфицер вече са произвели милиарди, просто чакат някой да им подпише одобрението, което ще стане независимо от клиничните изследвания и всички ще имаме възможността да се ваксинираме. Руската ваксина просто е по-трудна за производство.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Ние не сме кой знае колко по- добре от братушките в съотношение брой починали.В Русия на всеки 97 руснака един е заразен, у нас на всеки 175 души един е заразен.При умрелите: на всеки 5370 руснака един е умрял, у нас на всеки 6140 човека един е умрял."Само дето нашите данни са реални а техните са ЯКО фалшифицирани и са вероятно в пъти повече жертвите особено.

8

Анонимен

преди 3 години

Ам кво стана с прехвалените 2 ваксини бря,ааа да сетих се...и те като новата Лада, аха да излезе и все я няма,но иначе снимчици на макети през 2г се появяват,ама ние русняшката пропаганда си я знаем.

7

Анонимен

преди 3 години

Никакви случаи не са това! Първо, както Путин на времето каза, това не е КОВИД, това е просто бум на двойната пневмония. КОВИД-19 не съществува. Няма такова заболяване, но същевременно Русия прави ваксина срещу него. Ама май не е направила, защото не съществува. Пък сега имало болни. Ох, обърках се, ще ида до централата на русофилите да попитам как така става. Ей тъй, кат станИ...

6

От къде

преди 3 години

смучете измислени данни за русия.А ве големи тарикати сте.

5

Анонимен

преди 3 години

Кат Русия втора няматъй просташка и голяма. Ковид - 19 нет, мьй не сме у ред!

4

Анонимен

преди 3 години

Починалите в Русия от вируса са над 100 000, но по стар съветски навик си лъготят. Не че някой им вярва де.

3

Джо

преди 3 години

Онова в бункера ще ги остави да измрат, и без това пари за пенсии и здравеопазване нямат. А вакцината им никой я неще!

2

Анонимен

преди 3 години

Абе те нали имат ваксина? Даже втора патентоваха.

1

Навални

преди 3 години

Какво стана с Руската ваксина дето изкараха - май нещо не хваща а?