39

Д-р Хаус

преди 3 години

Студентът по медицина каза цялата истина за Мутафчийски!! Точка!!

38

Студент по медицина

преди 3 години

Мутафчийски каза: " Ще има колони от камиони с чували за трупове"! и " Яко ще се мре"!! Щом доктори ***,а аз още не съм доктор,защо доброволно да умирам!! Не му прави чест да плаче за помощ!! Като " генерал би трябвало да има армия, която да мобилизира!! Иначе защо е генерал???

37

А

преди 3 години

Ето го е момента да се включат тези които не носят маски и не вярват на вируса и мангаров да го вземат с тях.

36

Анонимен

преди 3 години

Да фанат и депутатите и министрите...

35

Хаха

преди 3 години

Доброволец във ВМА ли? Да си командироват военните от поделенията да им чистят. И бездруго прекопават градинки, боядисват бордюрчета и за тая работа лапат от нашите пари. Може ли обикновен човек да се лекува там? А искат обикновени хора да им слугуват, че и без пари. Аре чупка!

34

ВМА

преди 3 години

За завършилите лекари защо няма специализации?И ги принуждавате да напуснат БГ и да си търсят място навън.За да "не изядат хляба" и тлъстите заплати на "старите" лекари, нали? Сега като не се интересувате от младите лекари направо затваряйте!Студенти, ще си загубите времето като доброволци. Нищо ново няма да научите. С изключение на грозната мед система у нас от първо лице, не че не я знаете вече добре.... Тази държава не заслужава да си мръднете пръста за нея.

33

Анонимен

преди 3 години

ВМА да се обърне към другарчетата в НОЩ, които позволиха на Ричард Алибегов да управлява мерките срещу кризата. Защото Мутафчийски удобно се покри, когато трябваше да набива кофите на хората в щаба и в правителството защо мерките трябва да са адекватни на ситуацията, добре обяснени на хората и най-важното - постоянни. А не днес, маски, утре без, в други ден със ама под 2 метра, пък карантина при контакт, пък липса на карантнина за политици и други специални хора, и т.н. Хаосът води до бедствие.

32

Tusk

преди 3 години

10 000 лв на месец чисто и може и да си помисля да се върна от германия. Дотогава да си търсят доброволците в филиповци

31

ГосТ

преди 3 години

Мутрата ще излива данъците ни и европейските средства на мазните дюнерджии, чалгари и хотелиери, а студентите по медицина да ходят да работят при заразените със съмнителни предпазни средства. Супер, А ! Не ходете, това не е благородство, а безумие в случая !!!

30

ГосТ

преди 3 години

Хахаха доброволци !!!! Аз пък призовавам всички студенти по медицина в никакъв случай да не отиват като доброволци, а като добре заплатен персонал !!!

29

Анонимен

преди 3 години

Ами ако някой от тези доброволци умори някой болен какво ще го правим или отново ще караме по протокола и ще пишем че коронавируса е уморил човека.

28

Анонимен

преди 3 години

200 000 безработни шведи. Tака ще направят поне една седмица трудов стаж в живота си

27

Анонимен

преди 3 години

Според мен които се запише за доброволец трябва да има правото ако иска да не спазва никакви мерки.

26

Нема вече

преди 3 години

Хора измряха от ковид.Ако не избийте и децата като пораснат ще дойдат.

25

Анонимен

преди 3 години

Това е фалшива новина! Годжи работи за минимум 100 професора ,само го помолете.....

24

според мен

преди 3 години

като доброволци трябва да отидат тези подкрепящи управляващите(защото щом системата не издържа са виновни тези които я управляват) . та нека тези от администрацията,даскалите,полицията да започнат да работят като доброволци. и без това боко им увеличи заплатите без никакво основаниеаааа били на първа линия с вируса...ами нека сега си заработят увеличенията а не дистанционно да работят...и как така даскалите хем дистанционно хем на първа линия ??

23

Анонимен

преди 3 години

Мангъра да заминава ,и да помага ,ако иска и само по долни *** ,на ден бонус за помошща 500 лв от мен.

22

От 22

преди 3 години

Още март месец освободих лелята,която чистеше 2 пъти седмично във вкъщи. Да,справяше се добре жената,но аз се справям по-добре. Да това ми отнема време (и пари), но здравето е преди всичко.

21

До 20

преди 3 години

Има времена,когато компромиси могат да се правят, да винаги е имашо вътреболнични инфекции,поради немърливоста на някого,но тук говорим за силно заразен вирус и хигиената трябва да е на 101%. Честно казано предпочитам аз сам да си почиствам отколкото някой мъpльо да ми разнася бацили,точно като хигиенистките по училищата които допринесоха да сме до това положение.Чистенето и дезинфекцията изглеждат лесни задачки,но и за тях трябва акъл и дисциплина. Аз такива чистачи не съм срещал.

20

Анонимен

преди 3 години

Що доброволци? Медиците доброволно ли бачкат там? Тарикати.