87

Те са

преди 3 години

И против децата си, против разума и против всичко по принцип. Лекарите категорично казват, че трябва да се ограничат контактите и да се затворят училищата. Заради няколко заблудени неграмотници, жертвате живи хора!!!

86

Зоро

преди 3 години

Предупредих ви преди две седмици да си спрете децата! Който не ме е послушал, не мога да му помогна. Може да изчака още малко, после обаче, не знам дали ще има легло за него в ковидотделението. Естественият подбор на Дарвин в действие.

85

Зоро

преди 3 години

Като си ходил присъствено, защо си неграмотен? Как може да напишеш ПИТЪЛ?

84

Анонимен

преди 3 години

Аз СЪМ РОДИТЕЛ Й СЪМ ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ. И НИКОИ НЕ МЕ Е ПИТЪЛ!

83

????

преди 3 години

Кога пък питаха родителите. НЕЗАБАВНО започване на дистанционно обучение!

82

Груйо Михалев

преди 3 години

Като гледам плюсовете и минусите на някои коментари се сещам са ония 80%.

81

Тъй тъй

преди 3 години

До До Въй..Бай ти Тошо накрая беше под домашен арест.

80

Анонимен

преди 3 години

В момента се търсят лекари-доброволци. Както е тръгнало скоро ще се търсят и учители - доброволци!

79

11

преди 3 години

Чакайте малко бе ,родители ! Миналата учебна година го славославехте и ни обвинявахте в консерватизъм ! Какво ви стана ?Запомнете : то е само един от елементитена учебния процес ! Набийте си го в тъпите глави и слушайте тези , за ,които това е наука исъдба , а не МОН от некадърници !

78

Анонимен

преди 3 години

Правителството успя да уплаши хората с тоя вирус и да измести фокуса от себе си!! Не казвам, че го няма и не е опасен, но броя на тестовете е малко съмнителен! Интересно ми е колко пср теста е закупила държавата!? По 4хил. Теста дневно, 7 дни в седмицата, 30 дни месечно... накъде в нета намерих инфо, че ще поръчваме 42 000 теста от Южна Корея?!

77

До Въй..

преди 3 години

При бай Тошо не беше...

76

Закон!

преди 3 години

"Нова - ДВ, бр. 14 от 2009 г.) Който в нарушение на чл. 8, ал. 7 остави без надзор и достатъчна грижа дете до 12-годишна възраст, за което полага грижи, с което създава опасност за неговото физическо, психическо и нравствено развитие, се наказва с глоба от 1000 до 2000 лв. за първо нарушение, а при повторно нарушение - с глоба от 2000 до 5000 лв., ако не подлежи на по-тежко административно наказание по специален закон или деянието не съставлява престъпление."

75

Анонимен

преди 3 години

За работа във вредна среда трябва да осигурят съответното заплащане на учителите! И не после като измpат, а сега!

74

Гражданина с БМВ то

преди 3 години

До Селянин с колело2 и 4 г. деца оставени сами и "лекарствата разпределени" абе хора вие нормални ли сте ?

73

Въйй

преди 3 години

До Селянин с колелоДа оставиш деца на две и четри годинки сами е престъпление !

72

аз

преди 3 години

А нужно ли е да напомня,че повечето родители са по неграмотни от учениците.

71

Анонимен

преди 3 години

Незабавно подайте заявление за Обучение в електронна среда до директорите и махнете децата си от училищата! Хиляди ученици вече учат вкъщи безопасно. Не чакайте скоро общо решение от ид иоти! Разумните ще ме разберат. На безумците и Господ не може да им помогне....

70

Фелшер

преди 3 години

То в тия комунистически килии-панелни блокове няма как да се спре каквато и да е зараза.Всеки път като посещавам такъв блок и си мисля ,че съм в някакъв филм на ужасите.Асансьорите са като камери за заразяване ,а стълбищата пълни с "изненади".България има достатъчно земя за да живеем в къщи с двор-слънце въздух,изолация от съседа както е било преди да дойдат човекомразците от БКП

69

До 58

преди 3 години

На "Родителите" на които не им се ходи на работа ,вируса им е идеално" миене на ръце "! Много мързелив този българин ,ей...То пък да работеше нещо да е изморен...Идеално оправдание за всичко ... Убеден съм ,че тези дето искат дистанционно ( не всички) ,но повечето си веят коня из улиците без маски, казват ,че няма никакъв вирус като си говорят с приятели,но видиш ли :" дават ли ти вземай "! По - добре лежане дома и наливане по цял ден пък така и на посредствените ми иначе деца ще пишат отличен.

68

Селянин с колело

преди 3 години

Един основен аргумент се откроява против онлайн обучението-няма кой да гледа децата и родителите не могат да ходят на работа.Аз съм възрастен човек,но моите деца-едното на 2 а другото на 4 г.стояха сами в къщи,когато се налагаше.Ние с жената-на работа.Храната приготвена,лекарствата разпределени на масата и те се гледаха сами.Какво е туй хленчене-мамини синчета.Връщаш се вечер и контролираш.Хора,българи,има ли нещо по важно от живота и здравето?