32

Анонимен

преди 3 години

Абе хората го казаха,най голям е рискът да се заразиш в барове,дискотеки и ресторанти,какво още не сте разбрали?

31

кръстоносец

преди 3 години

По-точно наркопласиорите и сутенорите, че няма къде да развиват дейност. Да излизат, по-лесно ше ги локализират и неутрализират.

30

Чиновник

преди 3 години

Голяма работа, че ще излязат на протест.

29

ГосТ

преди 3 години

#30, да им махнат ддс'то съвсем и да им налеят и остатъка от фондовете, А ? К'во ше каеш ? А пък ние с професионалистите и пенсионерите ще възстановим парите от ддс'то върху храните и режийните и реалното и без това мъждукащо производство. Че нали точно тази власт на калинките ви подкрепя бе *** ?

28

Анонимен

преди 3 години

До Maxне лъжи, лятото бях в амстердам, клубовете и заведенията бачкат.

27

Max

преди 3 години

В Нидерландия дискотеките и нощните заведения са затворени още от април, но никой не протестира.Просто тук "материала" е изключително качествен.

26

Анонимен

преди 3 години

надявам се слабоумниците тук да си сложат ваксина и да пукнат. бива глупости, ама това вашето е прекалено. вместо да се държим заедно срещу властта, ние се радваме на чуждото нещастие. утре ще затворят вашия бизнес или ще ви уволянт и тогава вие ще ревете. нямате ли малко солидарност и акъл ?

25

Анонимен

преди 3 години

И тях ги разбирам, може и да излязат на протест, но факт е, че трябва да затворят заведенията и то всички, защото там хората си развъждат яко вируса.

24

ГосТ

преди 3 години

Анонимен, много ме изнервят даскалите папагали. Тоо пълен член е абсолютно пожелателен. Официално. И на кой му дреме за него ? Вместо да обръщат внимание на децата в природните науки, където на всичко отгоре сме добри, ги занимават с пълни глупости. Освен това, на талантливите и умни деца, тоо български изобщо не им влиза в полза така или иначе. Защото емигрират.

23

u2

преди 3 години

Оставка на кметовете подписали...??? Алооо ама вие се взехте много на сериозно бе! Тези кметове са избрани от гражданите.И защо да подават оставки? Защото си изпълняват задълженията ли???

22

Анонимен

преди 3 години

Да продават он-лайн, както правят другите бе!Ще си спестят доста разходи.А и като стачкуват какво ще стане ?!

21

Анонимен

преди 3 години

ДаДухат сyпата кръчмарите.

20

1234

преди 3 години

Цяло лято дрямаха и слушаха бисери. Сега се сетиха, а ддс то спаси ли ги?

19

Анонимен

преди 3 години

Като върви алъш-вериша и са добре - крият оборота , като има проблеми - реват за помощи... То е повече от ясно че са стифирали и имат пари и за ледников период, ама що да не изврънкат нещо отгоре...

18

Атанас Велмазов

преди 3 години

Призовавам господин Борисов и Националния Оперативен Щаб да затвори ВЕДНАГА абсолютно всички заведения !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Докато училищата и детските градини работят са си прави. По голям развъдник от тях на вируси няма.

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Абе те тия дето най-много разрушават обществото са нашенските политици, ама не виждам нещо да са изчезнали като си режат клона, на който седят.. Дебел клон ще де е сигурно...

15

ЕЛИ

преди 3 години

АМА ТЕЗИ ОТ ЗАВЕДЕНИЯТА СА ТОТАЛНО ИЗКУКАЛИЩЕ ЗАТВОРИШ ЦЕХОВЕ ЗА МЕСО И ЗЕЛЕНЧУЦИАМИ КАКВО ЩЕ СЕРВИРАШБОЙКО НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕОЗДРАВЯВАЙ БЪРЗО --НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ

14

Анонимен

преди 3 години

Тези са поредната прослойка в икономическия и социален живот на организираното общество, които не съзнават, че разрушавайки го, режат клона на който съществуват.И без мерки и затваряне, с регистрация и глоби и отлив на клиенти са пътници. Остава да дразнят органите по контрол на епидемията и със сигурност са пътници от този бизнес.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8А, ти не се притеснявай как ще си продават дрогата, нали училищата работят - има къде да продават. Ти тях не ги мисли.