15

БГ

преди 3 години

Този бивш мошеник от Пирогов пак е по телевизията.Наглост.

14

Анонимен

преди 3 години

Тиквата каза на лекарите да ходят в чужбина...

13

Американ

преди 3 години

До Анонимен 14:"След гимназията младите хора не се хващат на работа за по- малко от 1000 лв, дори неквалифицирана работа." -- xy. ловят, работа не ловят. То затова и никой не инвестира в страната.

12

Американ

преди 3 години

Само дето от "статията" не става ясно за какво права става дума.

11

Реалист

преди 3 години

До д-р Ох БолиАко те искат. Щото повечето не ви искат.

10

д-р Ох Боли

преди 3 години

Аз така разбирам колко ме цените като лекар - количествено, в левове. Ако ви е ниска оценката, отивам там, където ме оценяват по-високо в други по-стойностни валути.

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя Спасков какво се е ентусиазирал.Лошо ли е,че се е повишило заплащането?Странно.След гимназията младите хора не се хващат на работа за по- малко от 1000 лв, дори неквалифицирана работа. И са прави..Ама лекарите с 1000 лв са ,,прилъгани,,Странна логика

8

До 11

преди 3 години

Не пиши пилНе ти се разбира

7

До 10

преди 3 години

Касата да не финансира частните болници? Значи ще плащаме осигуровки,без да можем да имаме достъп до частните?В момента можете да се лекувате навсякъде и си доплащане за битови условия и някои медицински екстри в частните.

6

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Никой не заразих,само ви заблудих и вий синца като овце *** следвахте да грачите,плюйти и да са надвиквате по сокаците!Вярна излезе приказката на черепа,че сте кат с,тадо м,аймуни и най лесно са управлявате по фейса!!Малко трудно *** схващати,щот чита бавну,*** нейси,колкоту да са изпузаразити бива и ощи как!Ривяхти за трупове,осигурявам ви ги всеки ден!!И заплатките ша ви дигна на 100хилки,да *** запомнити!Че и другаря гечеф ша включа да ви ги дигнем по бързу,чи другарите ще утупат крушата набързу!

5

Анонимен

преди 3 години

Първият въпрос е защо в София има 200, поврярям 200 болници?!? Това е потресващо. Теябваше да има 10, но оборудвани на макс с много рерсонал, с консумативи. Не може всеки да си прави болница и да точи касата. За това сме на това дередже. Ако иска частен кабинет, на пазара, без договор с касата! Касата трябва да финансира само определен брой големи общински болници, и евентуално някакви големи частни, но покриващи много сериозни изисквания!

4

Аха

преди 3 години

Медицината е херметична наука, само посветените имат достъп до нея. Профаните не я разбират.

3

Анонимен

преди 3 години

загуба на вкус , загуба на обоняние , силни мускулни болки в китките на двете ръце преминаващи към кутрето . обичайна , нормална температура на тялото .

2

Анонимен

преди 3 години

Президентът не зарази никого, за разлика от един друг, дето подпали кой ли не.

1

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата да ти плащат редовно, защото те ценят и да те прелъгват с пари, защото не те ценят но си им полезен, ако и в двата случая накрая ти плащат?