9

A

преди 3 години

А фистингът и той ли на сухо?

8

който и да съм

преди 3 години

До TotenkopfНие можем да помогнем по някакъв начин на тези хора, но не виждам нищо лошо да дискутираме по тази тема.

7

Анонимен

преди 3 години

Рекорда ми е 7 дни сухо гладуване-без храна и без вода.Другата седмица ще пробвам 10 дни без храна и вода.Губя по 1,5 кила на ден.А съм слаб.

6

Анонимен

преди 3 години

Този "фастинг", преди вечеря ли се прави или след това?

5

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя квалифициран лекар дето ще обясни за захранването? Докторите като чуят за гладуване им идва да набият питащия. Няма нужда да питате никого. Гладувате и захранвате както ви дойде. Всяко животно като заболее спира да яде. Като оздравее яде без схеми за захранвания. Аман от разбирачи. Само с четене не става. Практика трябва

4

Боже,

преди 3 години

Откриха топлата вода, Баба ми правешр фастинг за Коледа и за Великден.

3

Ставри

преди 3 години

Практикувам, но съветът ми е по-скоро много внимателно да подходите към всякакъв тип глад. Недейте да се доверява на статии от нета!Захранването след глада е критично важно, иначе както каза N2, може и да не оцелеете!Умната с тия неща!

2

Внимание

преди 3 години

Лечебното гладуване е много полезно за здравето и за лекуване на сериозни заболявания.Обаче внимание -целият процес на гладуването и след това на захранването трябва да се контролира от добре квалифициран лекар и персонал или в противен случай може сериозно да навреди на здравето и дори да бъде фатален за живота на някого.

1

Totenkopf

преди 3 години

Не ви ли е срам при положение, че заради кризата хората бъркат по кофите за да парче хляб да пускате такива статии?!!