23

ПроСоТо

преди 3 години

До до Велмазовне го затормозявай така Начката!..Предназначението на "Ат.Велмазов" е да блъска КЛИШЕТА ,оди и тропари във възхвала на чорбаджиите си от "герп"...не е програмиран/а да дава отговори..

22

до Велмазов

преди 3 години

Може ли някакъв отчет да дадеш? Какво е направил за 1 г.?

21

Атанас Велмазов

преди 3 години

23 , НАПЪЛНО СЕРИОЗНО ! НЕ МОЖЕШ ДА ОЦЕНИШ НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРОДУКТИВЕН КМЕТ В ИСТОРИЯТА !!!

20

Анонимен

преди 3 години

До Атанас Велмазов ти сериозно ли? Съжалявам, че гласувах за него. Много слаб, посредствени проекти. Единствената разлика е, че има някакъв бум на презастрояване на града

19

Атанас Велмазов

преди 3 години

НАЙ-ДОБРИЯТ КМЕТ НА ПЛОВДИВ, ЩЕ МИНЕ РЕКОРДА И НА З*АТКО ЖИВКОВ ПО БРОЙ МАНДАТИ, УБЕДЕН СЪМ В ТОВА !!!!!!!!!!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН, ГОСПОДИН ДИМИТРОВ !!!!!!!!!! ЦЯЛ ПЛОВДИВ Е С ВАС !!!!!!!!!!!!

18

А познайте

преди 3 години

Кой, кого е цАлувал? Тези сервилни срещи, прегръдки, целувки до къде докараха мacтиитe.

17

ха ха

преди 3 години

Ама тоя натегач, дето ходи навсякъде с маска ,от къде е хванал короната? Явно мерките са безсмислени!

16

До 14

преди 3 години

До ГробокопачПодкрепям, колега.Аз съм, отдавна напуснал родния град, но милея за него, дори и от разстояние.Не мога да понасям гербаджийската клика, но не мога и да не призня, че Тотев е свършил не лоша работа.А, Здравко...както вече съм споменал по-долу...той е с интелект на амеба.Освен да слуша и изпълнява каквото му нареди Бойко...не виждам какво друго може да измисли.Аа...сигурно знае как да краде. В това, те всички са добри.

15

Анонимен

преди 3 години

Ми то всички от герб вече болни)ама и бързо оздравяват ,2--3 и са бетон

14

Майна

преди 3 години

Писах във " факти" , че сутринта по БНТ са пуснали снимка на в- к Труд от 1995г. където пише: " Налази ни нов грипен вирус Ухан 95", Описаните симптоми са идентични с ковид 19. Умирали по 2000 души дневно тогава. Призовах за носене на Маски, защото е факт, че предпазват. И ТЕ МИ ПИСАХА: " ИМАТЕ ЗАБРАНА ЗА КОМЕНТАРИ!" ЗАЩО, БЕ? ЗАЩО???КАКВО НЕРЕДНО КАЗАХ???? НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ , АКО МОЖЕ.

13

пфф

преди 3 години

Аххах... тези ГЕРБ-ери един след друг взеха да се коронясват. Първо Вождът повлече крак, след като критици споменаха, че няма болни политици и сега се започна...

12

Гробокопач

преди 3 години

До DO 8Геберският електорат в Пловдив е разделен на две: едните са за Тотев, преспективно Цветамнов, другите са за Здравко Физкултурата респективно Бойко, но спроед първите, Здравко не е нищо повече от празна поцинкована кофа;))) чието съдържание се налива според кефът на Бойко,а администрацията му, където я има е по-зле и от него;))), което е съвсем резонно, ако човек следи развитието на Пловдив като град, препълнил се със селяни от цяла България!

11

Анонимен

преди 3 години

До преди 3--4 дни тук се пишеше че няма болни министри кметове ,депутати и ето веднага се разболяха бря,единствено милионерите няма болни ,но очаква е тая седмица да има и от тях )гадове лъжливи

10

DO 8

преди 3 години

До Христина В.Хаха и как така, след година управление разбрахте, че Здравко е най-добрия кмет на Пловдив??Христинче, може ли да споделиш, обективно, в какво е добър той?Или....само защото е от наш'те (ГЕРБ) е много убав??

9

ПроСоТо

преди 3 години

"Един по един в малкия магазин"....Да са "разболява" следващия,моля!..Ей,ся са сетих:-Оти са не организират залагания кое "светило" от "управлението и властта" ще бъде следващото "заразено" с ковидата?..тръпката ше е голема..

8

Анонимен

преди 3 години

Дано го изкара леко, изключително продуктивен кмет и възпитан човек, определено най-доброто за града !

7

Христина В.

преди 3 години

Бързо да се оправя Зико ! Най-добрият кмет, който сме имали , никакъв спор !!!!!!!!!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Вирусът ще избяга веднаа щом разбере кв какъв елементарен организъм е попаднал.Здравко е с интелект на амеба.

5

Атанас Велмазов

преди 3 години

КУРАЖ И БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ, ГОСПОДИН ДИМИТРОВ !!!!!!!!!!! НАЙ-УСПЕШНИЯТ КМЕТ В ИСТОРИЯТА ! БАТЕ ЗИКО- БАЩАТА НА ПЛОВДИВ !

4

Анонимен

преди 3 години

Всички гербери с коронавирус в знак на съпричастност към вожда си!