102

Art Monkey

преди 3 години

Проф. , уточнявай се кои случаи. Случаите на позитивен тест ли са, случаите на леки симптоми, случаите на хоспитализирани ли , че някак накрая излиза едно число и ето видите ли , пак познах ...

101

Анонимен

преди 3 години

Броят на заразените отдавна е минал 600 000. А броят на тестваните и положителни ЗА 9 месеца може да стигне 60 000.

100

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати

99

Анонимен

преди 3 години

"числата не са весели, заяви математикът"Професор, който гледа на числата като на "весели" или не, е по-подходящ за възпитател в детска градина."оптимистичния сценарий за ноември е за 60 000 новозаразени"Учен, който борави (зло)умишлено с информацията - защото 60 000 или колкото там ще са, няма да са ЗА ноември, а ще са ДО КРАЯ на ноември, от началото на годината - е най-обикновен манипулатор. От където и да го погледнеш - "математикът на НОЩ" е трагикомичен образ.

98

Анонимен

преди 3 години

Този т.нар. професор си е направо психопат. И не толкова заради това какво точно говори, общо взето бля-бля, ами мимиките му, очичките, изражението на лицето... бррр

97

Анонимен

преди 3 години

За тоя ще изберем едно от най-високите дървета. За по-сигурно.

96

Анонимен

преди 3 години

До Няма значение 94Ало, "математика", на 44 милиона заразени 1 милион умрели малко ли ти се вижда??2.5% е това ако не можеш да смяташ !!На 7 милиона население на Бг 2.5% е 175 ХИЛЯДИ !! Малко ли са ??

95

Ели

преди 3 години

Той имаше няколко прогнози за октомври, в зависимост от поведението на населението. Надявал се е средно да не сме толкова дебилни, ама нали е ограден с математици и има изкривена представа за останалите.

94

Анонимен

преди 3 години

Числата тепърва ще растат експоненциално.Човечеството свали гарда и ще си плати за тази ГЛУПОСТ.Любопитното е че при всички подобни пандемии се е случвало все едно и също.Човдците са много глупави животни.П.П. Днес Швейцария отчита 17 ХИЛЯДИ новозаразени а са по население колкото Бг.И тук ще стане така.Франция в събота и неделя отчитат рекорди от близо 50 хиляди.УЖАСА тропа на вратата !!!Да видим като отворят Арена Армеец каква песен ще пеете. Там доктори няма да има а само КАТАФАЛКИ

93

Отдавна е време

преди 3 години

Мориарти да ви бие шута. Натрупа опит с дебелите хейтърски глави и с ***-иовците -диванни специалисти по всичко, знае как да се оправя с тях.. Ще бъде жалко за обикновения човек, който получаваше информация какво има да става. Но този неслучайно го наричат Мориарти. Слушайте ми думата - ще ви бие шута и то скоро. А каквото е казал досега - се е изпълнявало и преизпълнявало.

92

Тоест 480000

преди 3 години

Срещнали се с ВИРУСА. Абе къде е смачканяка мангов със неговия Стаден имунитет жалкото псе грозно?

91

Няма значение

преди 3 години

ама според уърлдметерс в света само 78 000 го карат тоя вирус в тежка форма...от 43 000 000 заразени 33 000 000 са оздравели, а 1 000 000 умрели. Това какъв процент смъртност е? :) Сички ша омрееееееем!!!

90

Анонимен

преди 3 години

60000 с оздравелите ли . Сега сме на 38000 общо от тях едни 18000 вече са го преболедували.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Е заради кого ше ревем? Щото отдавна хората им разправят на тия, че положението не е толкова розово и трябва адекватно да ограничат заразата, ама тия си броят! Броят бе! Като аутисти! Седят си и си броят. Хората казаха ли да се затворят училищата? Тия се ослушват и броят, маа им! Умряха вече 3 учителки заради това, че тия само да броят могат. И накрая некой като теб идва и казва кви сме отворени и как предсказанията на броящия математик ще се сбъднат! Е, добре бе!

88

ЦИНИК

преди 3 години

ЗАТВАРЯЙТЕ ДРЪЖАВАТА БРЯ ! КО ЧАКАТЕ ОЩЕ ? ДА СА ПРЕПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ ЛИ ? ЖА СА МРЕ МОГУ.

87

Анонимен

преди 3 години

Много сте отворени тук някои от киментаторите, но този математик, каквото е казал до сега се е случило. Така, че много ще ревем, много!!!

86

не ги е срам

преди 3 години

и правителство, и щаб, и всички. Трябва да изрем ли? Умориха лекарите, ся ще уморят и учителите и изобщо - всеки да се спасява както може. Евала бе, така се прави! Не ви е срам!

85

Анонимен

преди 3 години

Ако някой мисли, че ще ни се размине жестоко се лъже.70 -80 % ще се запознаят с китайската зараза.За едни ще мине леко, други много ще страдат, ще има и смърт.Време е да затварят училищата и университетите, иначе ще станем като Чехия.

84

замислен

преди 3 години

"Оптимистичният сценарий винаги се надхвърля. Моят призив е предприемем усилия този път да не го надхвърляме"...........Как може човек в две изречения да каже две коренно различни твърдения.Математик?

83

мангъровци

преди 3 години

виждам, че тук е пълно с много мангъровци. Айде бе, смелчаци, заминавайте доброволци, всички болници търсят. Нали е безобидно, нали ви лъжат - идете и работете да видите как е, щото така от нета сте много смели.