22

Анонимен

преди 3 години

Фондовият пазар се срина вчера - това какво означава?Всеки един от претендентите си има своя финансова и технологична част която го подкрепя така че и в двата случая на победа ще има падане на пазара.По важно е какво хората искат и какво ще означава това зашото на изборите не се гласува само за президент, а за Сенат и Къщата на представителите. АКо Тръмп победи а Сената и Къщата станат/останат при демократите как ще се отрази на финансовите пазари? Какво ще стане при обратният вариант?

21

Тръмп 2020

преди 3 години

Нека канските писъци на либерали,*** и комунисти започнат на 3 ноември!

20

Истината

преди 3 години

По-голям клоун от спящия Джо за кандидат-президент никога не се е явявал в американската история.Тъпизмите на Байдън надминават злобата на Килъри!

19

Емиии...

преди 3 години

да вадят револверите и да решат спора като мъже, какво се плюнчат.В америка така се решават спорове.

18

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще размаже Байдънчо навсякъде. Не съм сигурен дали пишмандемократите ще спечелят и сената и конгреса. Вероятно е да не успеят да го направят. Нещата при тях са повече от трагични. Само прочетете глупсотите на другара от 21-ви пост. Истинска умнокрасива драма!

17

Анонимен

преди 3 години

Путинистите си умират да спечели Тръмп щото е техен човек.Ми сега да дигнат мизата и да не се разсейват.

16

Анонимен

преди 3 години

Никой не му пука особено.Каквото и да стане америка си остава държава от престъпници и африкански роби и от нея никой не очаква нищо добро.Ако ще да се изколят.

15

Питър

преди 3 години

Икономистите, вещаещи срив на фондовия пазар при Байдън, ще трябва да си изядат дипломите съвсем скоро. Край на безсмислените търговски войни, засилено сътрудничество между Европа, САЩ и дори Китай, общ план за преодоляване на корона-кризата... Вдигането на данъците може да има съвсем краткосрочен ефект, икономиката на дефицита, служеща на игнорантния популист Дон Тромбон е далеч по-опасна....

14

Патриот

преди 3 години

Секссс записите с синчето на диментиралия педооо кандидат за президент бяха пуснати първо от китайската телевизия както спомена колегата gtv точка org, по-долу,BitChute позволява свободата на обществото да ги види тубата фейса и туитър ги прикриват!Да разбираме значи ,че са съучастници във прикриването на корупция и педофилияяя???

13

Анонимен

преди 3 години

gtv точка org

12

Анонимен

преди 3 години

патриоте, какво казва психотоАlex Jones по въпроса?

11

Анонимен

преди 3 години

Ако спечели Тръмпича измисления ковид ще изчезне напълно, и ще има много рептилски сълзи.Господ да помага на Тръмп светлината в смъртоносния тунел.

10

Факт

преди 3 години

Начи ще им дадем още 3 милиарда за още 8 стари бракми......ако е Тръмп....

9

лесбиянец

преди 3 години

До БауЗа килъриту се знае,че е такава!

8

Бау

преди 3 години

До 6Ако разбираше от "снимки и видео през 2020" нямаше да вярваш изобщо ... Могат да ти сложат лицето и гласа 1 към 1. Казва се "deepfake". Провери в тубата ако не вярваш. През 90-те щеше да е доказателство видео, сега ... не е.

7

Анонимен

преди 3 години

Очаквам с нетърпение победата на Байдън.Голямо лаппане ще падне.А долара ще отлети на 1 към 1 с еврото.

6

Анонимен

преди 3 години

До БауХубаво е, че не падаш по гръб, но всичко си има граница. Понякога трябва и да си на правилната страна, защото ще се намразиш.Ситуацията тук е, че от много време се повтаря, че бандата на Килъри Клингон са педофили и вече има и снимки и видео. След изборите в САЩ ще излизат и още неща срещу либералите. Ще има трибунали.

5

Анонимен

преди 3 години

Еми руснаците да пуснат още малко мъни.Дан се стискат.

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя Байдън ,е доста стар,за къв се мисли,явно се напикава

3

Q-anon

преди 3 години

Вече нищо не може да предотврати преизбирането на Тръмп.