20

ПенаОтНощнатаСмена

преди 3 години

всичко е измама, не се хващайте!!

19

Мока

преди 3 години

Ако имаше фалшиво позитивни, от 6 направени ми теста до момента, все един щеше да е положителен, но не е.

18

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Интервю в БНР, а не пред БНТ! Да потърси в НЕТ-а и снимка на лекарка от "ТОКУДА" би списващата статията! Но за статия, която ще се забрави за три дни?!

17

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 19Кари Мълис - изобретява техниката на полимеразната верижна реакция през 1983г. Починал на 07.08.2019г.Има го във Уикипедия!

16

Анонимен

преди 3 години

Нали вчера тук един пишеше, че във фирмата имали 15 положителни, на другия ден от друга лаборатория всичките отрицателни, и сега чакали резултати от трета лаборатория... Та голям майтап са тия тестове. Сигурно създателят им си умира от срам някъде.

15

Анонимен

преди 3 години

Значи, докторката не говори глупости, както си мислят някои изразили коментарите си тук, макар да не съм съгласен със всичко.Първо да кажа, тя обяснява твърдението на доц. Мангъров, че повечето леко болни тичат по болниците от страх да не умрат!Отбележете - много малко отиват с направление! Значи, повечето имат пари и си плащат!Според мен PCR има смисъл само ако имаш изразените симптоми - на първо място затруднено дишане.Защото всички тези тестове не са количествени - може да имаш 5 вируса.

14

6

преди 3 години

Толкова глупости в една статия. Я я покажете тая лекарка. Не за пръв път медия измисля лекар, който не съществува и прокарва линия удобна на правителството! Лъжци!

13

Анонимен

преди 3 години

За какво да си правя тест за нещо, за което няма лекарство, но протича като обикновен грип? А ако има усложнения, се лекува като усложнение от обикновен грип? За какво ми е да знам от кой от двата вида грип съм болен - обикновение или "специалния"?

12

Анонимен

преди 3 години

2/3 от PCR тестовете са пълен булшит, но ги правят за да оправдаят пандемията

11

Анонимен

преди 3 години

Всички хора са носители на интелигентност. Голяма част от тях за съжаление са безсимптомни.

10

Син карабинер

преди 3 години

Фалшиво положителни или фалшиво отрицателни тези тестове не спират разпространението на вируса, а само диагностицират заболяването. За да се ограничи разпространението са нужни мерки, каквито не е възможно да бъдат приложени, без да се наруши в голяма степен икономическата активност. Просто трябва да приемем това заболяване, както го прие нашето високопроходимо лайф-риалити.

9

Иначе казано:

преди 3 години

Страхувайте се, психясвайте на тази тема и давайте по няколко стотачки за ненужни повторни, потретни, и попетни тестове....Отрицателните - несигурни, а положителните - сигурни!Брей, какви сте умни!

8

Анонимен

преди 3 години

2200 за 25ти Октомври.ЧЕСТИТО!!Швейцария удари 17'000, и ние сме тръгнали натам.Като започнат да умират по 200-300 Барба Ганьоси на ден може и да се сетят да затворят училища и дискотеки.А до тогава .............приятно умиране.Ковчезите ви чакат. Има бол.

7

Оппа

преди 3 години

Caмо дето всъщност истината, която винаги се премълчава е, че тестовете за коронавирус в крайна сметка не го лекуват.

6

Вътко

преди 3 години

Фалшиви позитивни, фалшиви негативни, какво тестваме с тия глупости. Създателят на теста дава 70% сигурност, това не е сериозно просто. Отделно самия вирус не е изолиран хора, потърсете информация. Тества се за определени протеинови вериги, които са част от множество и различни вирус. Цялата работа е една голяма каша. Едно е факт, в цял свят контрола над масите се засили много, абсолютно доброволно и неусетно.

5

anonimen2

преди 3 години

Фалшиви са позитивните тестове . заблуждават и лажат хората от София сам имам наблюдения и информация пазете се ,,,,,,,,,,,,,,,,,))))))))((())))))

4

Тест за бременност

преди 3 години

Положителни а жената да не е бременна??? Вие нормални ли сте или сте луди като мангъра:))))))))))))))

3

Умно село

преди 3 години

НЯМА ФАЛШИВИ ПОЗИТИВНИ

2

anonimen2

преди 3 години

По точно фалшиво положителните тестове са фалшиви от мои роднина го знам Кито е лекар от 36 години ,опитен човек ! Спомена и предупреди да се пазим от сегашните лекари !!! Пазете се от днешните лекари !!!

1

Патриот

преди 3 години

а фалшиво позитивните?????????????