18

Яким Вълев Донев 3

преди 3 години

Кацаров и всички останали около теб ! С това БЕЗУМНО ПОВЕДЕНИЕ ВИЕ РЕШАВАТЕ ЧОВЕШКИ СЪДБИ И ЖИВОТИ ..... Ясно ли Ви е , Търгашчета на здраве ?!?! Жена почина в петък вечер в линейка , щото чакаше такива , като теб , да дойдат да я вземат - докато е зле - 6 часа !!!!! 6 ЧАСА , КАЦАРОВ !!!!!! Ако е твой близък , КАЦАРОВ - ЩЕ ЧАКА ЛИ 6 ЧАСА , А ?!?! Или ако е близък на някой Политик или Мутрафон ?!?! Казвай , Кацаров .........

17

Предложение

преди 3 години

Ще ви дам един план-безплатен! За дена седмица-нито една медия да не говори, да не споменава, да не информира за "вируса". Просто да бъде забравен! А на бас, че след една седмица броя на "заболелите" ще е спаднал драстично! Вие от март месец само страх и паника всявахте всред хората, а сега-нямаме план!? Значи-да се управлява без планово със всяване на страх, това ли е модела? Добре, че спрях да ви чета тъпотиите, симптомите, статистиките и т.н. Една седмица- не повече!

16

пак няма

преди 3 години

До Анонимен 3Със 100 долара на час заплащане на лекар няма да се върне нито един лекар - в белите страни им плащат в пъти повече + 200 евро/час за работещите с ковид е немската ставка.

15

Ken

преди 3 години

До 100% гаранция!След като толкова "целенасочено избиват хората", защо световното население постоянно расте ? Коя икономика се е скапала ? Ако не можеш с малко думи, обясни го на простите хора с много. Ако искаш да направиш нещо добро за тях - не бъди мързелив !

14

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

Кацаров и всички други около теб! Вместо само да приказвате празни приказки и да хвърляте прах в очите на обикновените Хора - вземете и си оправете тази БЕЗУМНА "ЗДРАВНА СИСТЕМА" !!! Как може 11 лекаря да обслужват цяла София от Спешна помощ?!?! Как може да няма линейки ?!?! Как може да се чака между 4 и 7 часа за спешен случай?!?! Как може да гледаш как близък човек УМИРА пред теб и да нямаш право да го закараш с личен транспорт , а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ТРЯБВА ДА ЧАКАШ ЛИНЕЙКА ?!?! БЕЗСРАМНИЦИ!!!

13

Яким Вълев Донев

преди 3 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Когато нямат линейки. И лекари. А състоянието е видимо НЕ добро на пациента! Да бъде позволено на хората да ги откарват с личен транспорт до спешно отделение и да бъдат приети за лечение !!! Защото както разбрах - ПАЦИЕНТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТ ЕДИНСТВЕНО АКО Е ОТКАРАН С ЛИНЕЙКА , иначе може да му се откаже прием ! Това е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ ОТ ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА "ЗДРАВНА СИСТЕМА" !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Абе пак добре тоя вирус само с маски минаваме.Ами ако пуснат друг и ни карат да ходим и с каски?!!

11

Анонимен

преди 3 години

Кацаров беше участъков лекар,преквалифициран в министърЧовекът изплува на ,,гребена на вълната,, .Той направи всичко възможно лекарите да се разбягат.Тия 30 хиляди лекари ги слушаме от него 20 години.С тоя лаф отказваше да увеличи заплатите на лекарите и ги натири в чужбина.Как ги брои сега пак 30000?Колко от тях са над 60- годишна възрастИма лекари на 80 години,които все още работят в кабинетите на ДКЦ.Тях ли ще натири да работят с КОВИД?

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се действа като Израел. Пълно затваряне за няколко седмици, докато се успокоят нещата и намалее броят на новозаразените. После отваряне и ако нещата след време пак тръгнат накриво, процедурата със затварянето се повтаря. И така докато няма ваксина. С половинчати мерки нищо няма да стане, само една дълга агония на здравната система и много починали хора.

9

Анонимен

преди 3 години

Ние нямаме план за действие срещу вируса.Защо нямаме? С какво се занимава правителството?От началото на февруари до края на октомври са цели 9 месеца.Минаха 9 месеца, а правителството не можа да роди даже мишка.

8

Анонимен

преди 3 години

В петък жена почина в линейка. На път за болница. Защото ЧАКА ЛИНЕЙКА ... 6 ЧАСА !!! Повтарям - 6 ЧАСА ... А НЕ 16 МИНУТИ ПРИМЕРНО! Сигнала е даден в 14,38 - точен час! Линейката пристига в ... 20,45! Жената си отива в линейката , на път за болницата! Пред погледа на нейн отчаян , обезверен и ужасен свой близък Роднина ! Това че НЯМАЛО ЛЕКАРИ. И ЛИНЕЙКИ. Дали е ПРОБЛЕМ НА БОЛНИТЕ?.......

7

Анонимен

преди 3 години

Как да имаме план,като вирус план не спазва?!Да се заразим всички и да се приключва вече!Ето шведите си живеят без панически действия,заразяват си се методично и накрая първи ще са преболедували всички.Няма драма!То мерки,то забрани,то глоби,полудяха хората бе ейй!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Айде и тоя да се изтропа.Коя страна има план??Испанската болест е продължила 4 години и сама си е отишла.Тва е.

5

м,да

преди 3 години

Парите решават всичко! Бойко да радкрива ковид отделения и да им дава високи заплати! Стига сте стресирали народа!

4

100% гаранция!

преди 3 години

Съвсем целенасочено избиват хората, опростачват младите и скапват икономиките. Абсолютно всичко което се случва сега е резултат от един много голям план който започна още през вече далечната 1999г. но то не може да се обясни с малко думи още по малко пък на прости хора. Който се интересуваот тези неща знае за какво говоря.За другите дето ги мързи да ровичкат назад в архивите за да разберат за какво точно става въпрос - търсете следното: Event 201, UN Agenda 2030, The Great Reset.

3

Анонимен

преди 3 години

Решението е да плащаме по 100 долара на час на всеки лекар и така ще върнем лекарите от чужбина да помагат в България.

2

Поговорка

преди 3 години

И срещу вятъра да тичаш не може да го хванеш.

1

Анонимен

преди 3 години

Този е за затвора дето критикува решенията на светлата партия ГЕРБ и нашия Вожд Генерал Проф. Инж. Д-р Бойко Методиев Борисов!