20

северозапад

преди 3 години

До ПСР тестовеСъздателя на теста каза че той не е за това предназначение за което се използва

19

НАРОДЪТ

преди 3 години

Това е СЪЩИЯТ ВИРУС " УХАН 95" ЗА КОЙТО СА ПИСАЛИ В-К ТРУД ОЩЕ ....1995 ГОДИНА@!!! ПОКАЗАХА ГО ДНЕС В БНТ СУТРЕШНИЯ БЛОК.

18

О хо хо

преди 3 години

А КОЙ ПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ ОТ ВСИЧКО ТОВА???.ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. ВЪРВИМ КЪМ.....КИТАЙ!!! САМО ТЯХНАТА ИКОНОМИКА ДНЕС Е С 4% РАСТЕЖ!!!!!

17

Кой им дава дипломи

преди 3 години

Отиваш на лекар ,да ти разчете резултат от фесес изследване ,което струва над300лева и се прави в Германия и тя почва да лекува бактерии с добавки от центъра.Когато и казваш,че няма да ползваш тези скъпи добавки без ефект ти предлага изследване за етерични масла,без да погледне,че имам вече такова изследване за алергияПосле започна да търси по мое предложение за подходящ антибиотик за тези бактерии,но чете листовката по нета.Накрая като аз си предложих лечението ми взе 60лева

16

Анонимен

преди 3 години

Страшните последствия са ясни. Излизат фалишиво позитивните резултати от тестовете, след тях излиза един генерал по ТВ и ги разчита като истински позитивни и казва, че много яко ще се мре. Всички, гледали ТВ по това време започват да *** яко, само защото генералът го е съобщил и трябва да му се вярва.

15

ПСР тестове

преди 3 години

Хора, ако прочетете само 15 минути по темата в интернет ще разберете, че тестовете, с които ви затварят да седите карантина по 14 дни са неадекватни. Тези тестове според по-голямата част от докторите са около 80% грешно позитивни. Което прави останали 20% грешно отрицателни.Стига сте вярвали на всички в Българските медий.

14

Анонимен

преди 3 години

До 100% гаранция.Ха-ха-ха. Май си и вярваш...? Ха-ха.

13

да,да ама не

преди 3 години

Цитат от ДНЕС преди 2 месеца:"Хиляди фалшиви позитивни проби за коронавирус в Швеция.Неверните резултати са най-вече от PCR тестове на хора с леки симптоми, подобни на тези, предизвиквани от коронавируса.Грешките били открити в две лаборатории, при анализ на ефективността на PCR тестове, произведени в Китай.Установено било също, че въпросните тестове, произведени в Китай от компанията Би Джи Ай Джиномикс не показват разлика между отрицателна проба и такава с ниска концентрация на вируса."

12

Анонимен

преди 3 години

Кой изследва се внесените PCR-тестове?

11

100% гаранция.

преди 3 години

Съвсем целенасочено избиват хората, опростачват младите и скапват икономиките. Абсолютно всичко което се случва сега е резултат от един много голям план който започна още през вече далечната 1999г. но то не може да се обясни с малко думи още по малко пък на прости хора. Който се интересува от тези неща знае за какво говорят. За другите дето ги мързи да ровичкат назад в архивите за да разберат за какво точно става въпрос - търсете! Event 201, UN Agenda 2030, The Great Reset.

10

Чиновник

преди 3 години

Качеството на тестовете нямат връзка с факта, че простолюдието нямате акъл за 5 с'тинки. Носете си маските и спазвайте дистанция, иначе след 2 седмици, пак ще ви затворят. Ще си стоите в раздрънканите панелки и няма да можете да ходите до село за ракия и буркани.

9

Анонимен

преди 3 години

А последствията от тоталитарно-демократичното управление?

8

До 6

преди 3 години

Правилно. Не всички тестове са надеждни.Затова в частните лаборатории подписваш декларация,че в случай на положителен резултат от т.нар.,,бърз тест-за антитела,, си длъжен да направиш РCR тест за наличие на части от вируса/РНК/.НОЩ и Мангъров в началото на извънредното положение спореха задочно точно за това .Мангъров заложи на бързите тестове и накупи ментета за лабораторията си без полза.

7

Анонимен

преди 3 години

Няма кой и как да проверява милиони тестове ,дали са менте или са качествени. По-лесно е човека да бъде под карантина. Когато няма симптоми обаче трябва да се правят поне 2 безплатни теста...

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Познавам човек със сгрешена диганоза Ковид - ами дофтуряците почти го убиха, отказвайки прием в болница и планова операция на база на тази диганоза, която после излезе фалшименто, все пак човекът някак си оцеля, но един Господ знае колко не са оцелели

5

Анонимен

преди 3 години

Добър анализ с познатия извод,че ,, евтиното излиза по-скъпо,,.Действали са масово само с бързите тестове, както впрочем ни съветваше Мангъров, вместо да се ,,охарчат,, за PCR-и , а после са съжалявали.

4

Анонимен

преди 3 години

най-нагло си казват, че тестовете им са менте, а стадото блее

3

Анонимен

преди 3 години

***, които подценяват епидемията да се замислят и върху този казус ...Много заразени = много грешки= много проблеми...

2

Анонимен

преди 3 години

Добре. Сега обяснете обратния вариант - грешна диагноза Ковид. Какво носи на потърпевшия.

1

Анонимен

преди 3 години

Едно време докторите ти казваха диагноза а сега теста ти казва диагнозата.