10

сминдух енд чесън

преди 3 години

Тези без диабет са много повече.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8Щом това е лечение според теб лекувай се де!

8

Анонимен

преди 3 години

Световната наука намери лечение на диабета, докато диабетиците са сравнително здрави и работят, не се прилага. Прилага се само в терминалните стадии, които товарят много здравната система. Нарича се Ковид-19. Значително ще намалим диабетиците, вярвайте ни...Ще оставим само здравите, които потребяват и произвеждат. Важи и за възрастните хора също, пенсионните системи издъхват

7

Анонимен

преди 3 години

Сигурно на всеки 0.1 секунди умира някой от коронясаните!

6

българин

преди 3 години

До: номер 4Бебета на които откриват диабет за съжаление са винаги от първия тип, тоест инсулинозаисим. Това е автоимунно заболяване, при което панкреаса не произвежда инсулин и е необходимо да се внася с инжекции.Тук в статията се говори за втория тип диабет, т.нар. "старчески" диабет, който се проявява в по-напреднала възраст и се характеризира с инсулинова резистентност.Той е "по-благоприятен" и може да се контролира с диета и двигателен режим.

5

българин

преди 3 години

Ако питате главния епидемиолог на Република България, той няма да е съгласен, а ще ви каже, че коронавирусът е главното предизвикателство и от него умират всяка секунда по 50 човека!А който е умрял от диабет, то това е било "придружаващо" коронавируса заболяване и е умрял от коронавирус, а не от диабет! Ако не е с положителен тест, то значи са пропуснали да му направят теста.ВЕрвайте му!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Айде всички с диабет да лягаме да мрем ,чува ли се тази какво говори.Сега и на бебета се открива диабет и с правилата диета и лекарства имат огромен шанс да водят един почти нормален и доста дълъг живот.Хайде да не сме толкова черногледи и трагични от понеделник.

3

Един Гей тс

преди 3 години

Колко му е да ги пишеме и тях от курона,само и само да повЕрвате.

2

Анонимен

преди 3 години

Ама не може да се умира от нещо различно от КОВИД. Сега пък диабет.

1

Анонимен

преди 3 години

Е това е. Стига с тоя коронавирус.