19

Георги Анев

преди 3 години

Бити,обиждани,ругани,унижавани и още и още и още. А сега няма ги. Ами повечето са в Германия. Опитай да набиеш мед сестра в Германия. Опитай!!!!!

18

123

преди 3 години

Ако се замислите логично е права. Всеки ден се заразяват/разболяват медицински лица, които в последствие се карантинират за по 2 седмици минимум. С това темпо до месец-два всички специалисти ще са или под карантина, или лекуващи се, или по-лошо

17

Анонимен

преди 3 години

Дали не е защото се подиграхте с тях преди 2 лета като поискаха по-достойно заплащане и никой не ги подкрепи от обществото ? Сигурно пак ковида ви е виновен сега виждаш ли ..

16

братко

преди 3 години

Когато ви бяха в ръцете ги изгонихте с ниски заплати, унижения , биехте си лекарите. Сега от къде ще внасяте хора за тези дейности ? От м.йната си . Има поговорка - като имаш нещо , пази го.

15

Анонимен

преди 3 години

До 16Кой смятате, че лъжете със съществуването на тези болници: хората или персонала? При всяко заболяване по-сериозно от ангина, местните търсят помощ в областните болници. А това за пенсионерите и фиктивните лекари по документи - съгласен съм! Но аз не съм съгласен да ме лекуват в отделение, в което лекаря е само "по документи"!

14

До 13-провинцията

преди 3 години

Ти кога последно си стъпвал в малка общинска болница,а?! Там лекарите и сестрите са почти на 2/3пенсионери, има такива които се водят само по документи,за да може болницата да съществува. Персоналът изнемогва, заплатите мизерни, а хората болни и бедни- не могат да ходят до големия град. Ако вземете оттам лекари , какво ще правят хората от района-просто ще *** , но не от Ковид19.Покажете си носа извън София, а в реална България.Сега ни вземете и малкото останали лекари и Св.Петър ни е сигурен

13

Анонимен

преди 3 години

анонимен 8 дадох ти минус защото не позна , в служебния паркинг на Пирогов кола под 100 бона няма ..

12

Христо Христов

преди 3 години

е нали тиквата се тупаше в гърдите, че могат да работят в ес?!

11

Анонимен

преди 3 години

Резерва е в малките общински болници. Там парсоналът на 80% бездейства. Командироване на мед.персонал от тях в здравните заведения, където има нужда. Нали заплащането е еднаква стартова заплата и се плаща от ЗК.

10

Сега Дариткова

преди 3 години

Да ходи да работи като сестра.Нали тя ги нарече"психически лабилни " жени.

9

Анонимен

преди 3 години

8 но виж кой ги кара тези автомобили, докторите а сестрите с метрото.Виж и дрехите които носят.Неправилно се разпределят заплащанията и на никой не му пука.

8

Анонимен

преди 3 години

В сл. паркинг на пирогов няма по евтина кола от 30 000лв

7

Анонимен

преди 3 години

1 не е подбор а крадене.Парите на здравната каса се крадат вместо да се даде достойно заплащане на мед.специалисти, отделно се закриха сестринските институти заради медицинските университети-кой да лапне обучението.Но това не е нищо да знаете след 5-6години какво ни чака.

6

мак

преди 3 години

Да помогнат тези, които осмиваха протеста на сестрите и ги наричаха терористки. Проблемът с кадрите не е от вчера, и какво прави баце и шайката? Нищо. Но те са осигурени, дори и хеликоптер има за тях, другите да му мислят.

5

Пи Ле

преди 3 години

Няма лекари, няма сестри, няма техника, леглата малко... да се чудиш и маеш къде тогава потъват тези милиарди всяка година в това здравеопазване, като няма реално на кой да ги дават? :)))

4

Крал Артур

преди 3 години

От години е ясно,че сериозен недостиг на сестри и лекари,от години е ясно,че огромна част заминават за западна Европа заради по-доброта заплата,от години е ясно,че тук взимат смешни(МИЗЕРНИ ) пари и от години никой не си мръдна пръста да им увеличи заплатата.Ами няма да има кадри и занапред

3

Анонимен

преди 3 години

Лошо. Няма да им вдигнат заплатите, защото няма да дадат значително количество гласове на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 3 години

Като няма сестри да наемат братя.

1

Анонимен

преди 3 години

Нормално едрите риби да са по-малко от дребните риби.Нарича се естествен подбор.