448

СТАРА ЗАГОРА

преди 3 години

С ТЕБ СМЕ ,СЛАВИ.В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА!!!

447

Анонимен

преди 3 години

До тодор Според Тодур явно само разплодът е гаранция за високо ниво на социална отговорност и лидерски умения.

446

Тера

преди 3 години

До ГигаИзвестен факт е, че Варна е собственост на мутрите и мафията, менажирана от олигархията на ГРОБ. Но все някога това ще бъде преустановено.

445

Гига

преди 3 години

Щял да води листата във Варна, аматьор!!!Тоя *** няма шанс във Варна! Там хората не се продават и са доволни от сегашното управление, така че,по добре въобще да не препарва до Варна,че ще се изложи много. Ще стане като с резидента. От началото на тия безмислени протести, Радев дойде само веднъж в морската столица,и като почувства "СИЛНАТА ОБИЧ" на варненци, отпраши с 200.Същото ще стане и лигавия Слави!!!

444

Анонимен

преди 3 години

НИЕ ВЕЧЕ ЗАГУБИХМЕ РОДИНАТА СИ ,тукашните управленци нищо не решават ,а и не смеят да решат ,всичко се решава зад океана и в България няма кой да се противопостави с оглед на националния ни интерес, Борисов е чудесен пример !Това няма да направи нито Слави ,нито Нинова ,нито сестра Галева ,нито който и да било ,всички ще слушат и ще изпълняват волята на господарите !

443

Анонимен

преди 3 години

Славчо се продаде на Божков! Като няма пари от реклама и от абонамент, покрай отровното трио и Мая *** все ще се намери някой жаден за власт бандюга или кому.нист да го използва за кукла на конци. Пък нека овцете му дават шанс като "ново лице в политиката".

442

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ ЖАЛЪК ЧАЛГАР ДАЖЕ НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ КОМЕНТИРА....А ТОЙ ДИПЛОМИРА ЛИ СЕ, НЯКОЙ ДА ГО Е ЧУВАЛ ДА СВИРИ НА ВИОЛА- ДА БЕ....НА КЪДЕ ЩЕ ВЛАЧИ БЪЛГАРИЯ, КЪМ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ, КЪМ "ЗА КРАДЕЦ, НЕ СТАВАШ СИНЕ, ТИ СИ БУДАЛАААА" ИЛИ КЪМ РЕВАНЕТО ЗА ЛОШИТЕ МОМЧЕТА МУТРИТЕ- НЕ ИСКАМЕ В ЧАЛГАРИЯ, НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ, НЕ ИСКАМЕ МУТРИ И МУТРЕСИ.

441

Нищо лично

преди 3 години

Някой виждал ли е Славчо да става от стола си в последните 2 месеца. Питам за да знам как ще обикаля България.

440

Анонимен

преди 3 години

Този глупав народ не се научи, не си извади поука, че от певачи, чагари,пожарникари, мутри - политици и най-вече държавници не стават.Какво ще направи Слави Трифонов?! Ще отмъсти на Бойко Борисов, че му е отмъкнал партията?! Слави Трифонов е огледалният образ на Б.Борисов - нагъл,неук,безпардонен,вулгарен,нетърпящ чуждо мнение,изтеричен. Какво очаквате от такъв?! Аз - нищо добро.Поредният жалък експеримент. И да напомня - за ББ пак ти, народе гласува .Да не дойде време пак да се биеш по главата

439

88

преди 3 години

Да поведе всички листи - нещата в Родината ни са ужасни, а този ще си остане ...Пейте робини и някой май ще загине...

438

Анонимен

преди 3 години

Само чалгаропитек не е имало досега в българския парламент-Славчо-кючекчията на Доган и поклонник на мутрите.Боже,пази България от такива.

437

анонимен

преди 3 години

От години не гледам шоуто на този, заради простотията му, купи си телевизия, която също не гледам, сега пък иска да управлява цялата държава! Наглец про*ст!

436

Поредният интелегент

преди 3 години

расъл в горите и тичал след козите...Какъв финес и благородство се излъчва от фотото. А какъв политик ще се пръкне, бесн ви е фантазията...

435

Възмутен

преди 3 години

Ако вярвам но горното, много простаци в България! Десетки години Чалгарят работеше от екрана за опростачване на едно цяло поколение! Сега бере реколтата!

434

Анонимен

преди 3 години

Поредния месия дето ще ни оправя. Трубадур на БСП(к). Чалгаробездетник.

433

Свиня

преди 3 години

До сега беше мафиотско сега ще е чалгарско....

432

Анонимен

преди 3 години

То и кординатори и областните ,особенно в малките градове са богаташпета ,лошо тръгвате г-н Трифонов ,критерия ми прилича на герб.

431

Мая

преди 3 години

Като телевизионер и шоумен - адмирации, но с какво се захваща?! Няма нужния капацитет. Ще обезмисли протестите - хората гонят мутра, а ще се сдобият с нова, ако спечели...

430

анонимен

преди 3 години

А отец Нафърфорий и Шишо Бакшишо няма ли да поведат листи?!

429

анонимен

преди 3 години

Повежда две листи със сестра Галева и тримата *** на Божков Дубайски! Гласувайте за Славчо, респективно за Черепа!