9

Всяка година има....

преди 3 години

А бе *** къде изчезнха болните от ГРИП ???

8

О хо хо

преди 3 години

Днес в БНТ сутрешния блок показаха вестник " Тред" от 1995 година със заглавие" НАЛАЗИ НИ ГРИПЕН ВИРУС УХАН 95" С АБСОЛЙТНО СЪЩИТЕ СИМПТОМИ КАТО КОВИД 19.

7

.....

преди 3 години

Задъхва се от кражбите ВИ !!!

6

Анонимен

преди 3 години

Статистиката показва 146 болни в интензивни отделения В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.Ако приемем, че имаме 50 болници, това са по трима сериозно болни на всяка. Ако някъде има 5-6, то на други места трябва да са НУЛА. И при тези пациенти ковида е само съпътстваща инфекция.

5

Анонимен

преди 3 години

Откакто избухна демокрацията, докторите все негодуват срещу системата СИ и все не могат да спрат да си играят на кой е по-, по- най. И сега мислят за пациента като източник на печалба. Наливат се пари в бездънна яма, защото не се цели здрава, а хронично болна популация. Тази година, съобщиха, че нямало да пускат грип, ковидът бил достатъчен. Но нека ваксините се изкупят.Мерки, създаващи наистина здравословна среда, не се предвиждат. Всички обществени помещения се конструират като инкубатор,

4

Сата НАТО

преди 3 години

От какво се задъхва системата, след като реално болни от ковид в цяла България са 146 души и болшинството от тях са със сериозни придружаващи заболявания, тоест - те така или иначе щяха да заемат болнични легла? Какъв процент повече от обикновеното обслужвате?

3

Анонимен

преди 3 години

Ааа пичовоовееЛуууудОтркух... Открих Тодор Живков на снимката :D

2

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще се радвате ако има и посещавали само кръжока по биология да ви лекуват.

1

Анонимен

преди 3 години

Така е умират повече отколкото в европеиските страни на брои заразени