10

Анонимен

преди 3 години

Корона вируса е измислен перфектно - поразява възрастните най-много, ще измрат и някои по-млади, други ще фалират, ще останат без дом и храна, ще се умира по света от глад, самоубийства и усложнения от нелекувани болести и ето ти едно повсевместно измиране, уж от други неща, а корена е един.

9

Majsko

преди 3 години

Др. Мурко ще "оправи" положението в сВИЩОВ И След тово се заема с Ковито

8

Nona

преди 3 години

И за НЕмедиците е ясно,че това е най-Малоумната заповед

7

кой да умре

преди 3 години

Политиците решават кой да умре. Обричат на смърт раковите, спасяват коронавирусните, които са на крака!

6

Анонимен

преди 3 години

Къде беше БЛС, когато се събират твърде голямо количество хора пред лекарските кабинети в поликлиниките, по време на грипни епидемии също? Защо позволиха такава практика? За да се заразява и който не е заразен. Къде има и се спазва приемен час при лекар? Къде има нерискови условия за чакащите за лекар? Организацията на медицинското обслужване не е солидарна, не е цялостна. Ако имаме истинско бедствие, не дай си Боже, война, съвсем ще се види хаосът липсата на ум.

5

Анонимен

преди 3 години

Така е, ще спасят 1 от ковид, а ще загинат 5-*** от нещо друго...Пълни *** са в това правителство!!! Освен ковид, други болести от които страдат хората и които трябва да се лекуват, няма според тях...

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно колко представителен е БЛС. Вътрешно болничните инфекции са бич за всяко лечебно заведение. БЛС може ли да гарантира функционално и безопасно лечение и условия на труд, или само по принцип се изказва за неща, които не зависят от него.А може и да няма съюз от утре, когато лекарите сами си тръгнат, поради високо рискови условия на труд, и сриване на доверието в противоепидемиологичните мерки. Съюза ли управлява болниците, или директорите им. Персонала на кого има доверие повече?

3

Анонимен

преди 3 години

БЛС за какво служат? Какво работи тоя съюз? За каква точно дейност им плащат? Само питам.

2

Анонимен

преди 3 години

Кой се интересува от животи?! Това представление да не се играе от грижа за хората.

1

Георги Тотев

преди 3 години

Нали при предната вълна тръбяха за Арена Армеец, Арена Русе, ДКС - Варна, че ще бъдат формирани като болнични легла и даже се правиха тренировки за поставяне на такива, но къде изчезнаха всички тези приказки и действия като не достигат легла?