9

Krom

преди 3 години

До Ердоган - ти и в Турция, и в България и на Марс ще си бъдеш все същия - крив и миризлив ***, опинец с реваншистки мечти и нищо повече. Живей си жалкия животец в мечти за неща които никога няма де ти се случат. По голямо наказание и сам не можеш да си измислиш.

8

Баку

преди 3 години

Нагорни Карабах е Азербайджан

7

Анонимен

преди 3 години

Продължава мюсюлманина да ми говори : " Аз съм в голям грях, понеже не съм спрял бирата, как да не съм толерантен". Караше хората да почват работа в 6 сутринта , а то навън беше мокро и тъмно, те до 8 реално нищо неможеха да свършат,а той реално ставаше от сън в 7. Иначе бил много толерантен. Да ви таковам и религията смотана ако така си учите хората да се държат и да се отнасят към другите култури.И не сте унищожили света , единствено понеже сте куци коне в червата си.

6

Анонимен

преди 3 години

Работих в немска компания с египтянин, ревностен мюсюлманин. Отказа промоция на чернокож, понеже черните ставали само за роби. Азиатците всички трябвало да бъдат избити, понеже те нямали богове, някаква си статуя неможе да е бог.Споделих наблюденията си е началника си немец, реакцията му беше "о имаме си suicide bomber на ръководна позиция.Привикахо го да си поговорят.Оня се връща и ми казва "бил съм нетолерантен,лъжа,аз давам на подчинените ми да ядът свинско и да пият бира а това е грях".

5

Анонимен

преди 3 години

На Ердоган лум пените налазиха форума. От това да си генетичен лош матрял по - лошото е да си фен на Ердоган.

4

Анонимен

преди 3 години

Нагорни Карабах е Азербайджан

3

Ердоган

преди 3 години

следваща спирка Родопите Смолян и Кърджали

2

От Карабах

преди 3 години

Няма оправия там. Войната ще продължи.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставете ги да се бият, иначе никога няма да се разреши тоя конфликт. Циреят не минава докато не излезе гнойта от него.