23

Най-Опасно

преди 3 години

е ако гледате файловете от Лаптопите на Байдънови, от всякакви болести може да се заразите, Синчето прави кекс с дъщерята на Обама - Малия, татково с дъщеря си, приданат ядрени тайни на САЩ на Китай, рушветите валят... най-убавато скадала на хилядолетието се крие от "свободната" преса и стадото си блее ли, блее, когато е продадено на Комунистическата Партия на Китай от политиците си - да не мислите, че Байдън е единственият?!

22

Анонимен

преди 3 години

Остави Беларус, виж Северна Корея. И там няма мерки никакви...

21

Анонимен

преди 3 години

До ДемократBS

20

Анонимен

преди 3 години

A в Белорус защо не се разболяват наведнъж и тежките случаи не задръстват болниците?

19

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименПо принцип трябва да се пазим от Корона-вируса, не за да не с разболеем, а за да не се раболеем всички едновременно !!!ТОВА трябва да ни говорят, а не че вирусът бил смъртоносен и бля, бля !!!Ако се раболеят многохора наведнъж, тежките случаи ще задънят болниците - ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ и това се опитват да направят!!!Разбоялването от Ковид-а е неизбежно, ако не е тази година, ще е следващата, един ще оцеле, друг-не, но болницит да не се блокират с тежкоболни от Корона-та !!!

18

Демократ

преди 3 години

В САЩ, най-демократичната страна на света, чакалните при лекарите са отделни сепарета за всеки, стерилни и със релаксираща музика, и чакаш неповече от 2-3 минути да те приеме високо квалифициран американски леркар, а в Българи която задушава в прегръдката на комунистическия октопод в миризливите комунистически чакални чакаш по 2 часа да те приеме пиян лекар русофил.

17

Зараза

преди 3 години

Аз мисля, че съм заразен, но нямам патология. Съответно няма нужда да посещавам лекар.Приятен ден!

16

ДДРОнег

преди 3 години

Пише,че в чакалнята на лекар е ъмерен риск, с четири точки ???!!!Това може да е вярно в САЩ, но тук - НЕ !!! В нашите лекарски чакални са поне десетина човека и се чака поне един час, тук е рискът е десятка !!!

15

Анонимен

преди 3 години

От скромният ми опит(три пъти се заразих с ковид а и преди седмица изкарах набързо сезонния грип) мога да ви кажа да си заврете отзад тези проучвания.ОПАЗВАНЕ НЯМА !!!!Колкото и да се пазите ще ви КОВНЕ.

14

Анонимен

преди 3 години

Направо този списък да го сложат на билборди в градовете

13

Смях

преди 3 години

Любимото ми е отваряне на пощата! Само това ще правя, за да има минимален риск. Дано все пак да не стане фаул, че и там има ми някакъв риск...

12

Анонимен

преди 3 години

Значи излиза че вместо да посещаваме сватби и погребения ако се наложи ще трябва да ги гледаме онлайн.

11

Анонимен

преди 3 години

До Нов святНяма изкустен интелект, това са тежки сметачки които правят милиони и милиади много тривиални сметки, но решават някои практически задачи, но и много не решават, известни са още от 60-70 г на миналия век, но тогава нямаше такива бързи компютри. Искустеният интелект е по скоро ПР, тук имало AI, за да се продава нещо.

10

Анонимен

преди 3 години

A защо в Белорус няма точки за заразявене с ковид-19?

9

Анонимен

преди 3 години

Най-важният въпрос ли е "Къде"? Може би е важно и "Кога"?Кагато с разпростряни обятия приемаш гости-началници от страна, в която броя на умрелите от корона отдавна надхвърли 200 хилки.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А...интервю на Боко Кюлчето от куп...***,как се...таксува.

7

До 6

преди 3 години

И там са помислили-куклите ще заменят платените услуги!

6

Фин

преди 3 години

Платените секс услуги над 9 точки ли са, че ги няма в тази класация?

5

Анонимен

преди 3 години

Най-безопасно е ако вече си умрял, лежиш си 2 метра под земята и не правиш нищо. Живите ще завиждат на мъртвите - нали, да ?

4

Нов свят

преди 3 години

Лека полека устройват нов свят, в който ще властват изкуствените интелекти и ще е доста затворен.Казва ви се какво не е нужно в новата матрица-спорт,кино,ресторанти.В общи линии всичко, което беше забавлението на 20 век ще бъде постепенно изключено и премахнато за в бъдеще. Под ударите се явява и религията като новата религия ще е пантеистична -свързана с околната среда.